Bu son olsun!!

Ardebade cim adam baska kızın memelerini begenmıs normal foto begenmemıs.

Affedeceğiniz izlenimini aldım ben ama yine de yazayım , sizi bunun için kıracak insanı hayatınızda tutmayın.

Ben bu kadar geniş değilim, ona da birkaç kez söyledim o zaman o ayrılsaydı ben buyum neticede.

Affedeceğiniz izlenimini aldım ben ama yine de yazayım , sizi bunun için kıracak insanı hayatınızda tutmayın.
Bundan sonraki durumuna bakacaktım ama şu an daha netleşiyor kafamda birşeyler. İnsan kendisi yaşayınca o kadar net mantıklı bakamıyor olaylara

Ben bu kadar geniş değilim, ona da birkaç kez söyledim o zaman o ayrılsaydı ben buyum neticede.
O yapma rahatsız oluyorum dediğin şeyi yapmaya devam ediyor
Sen ayrılmıyorsun o niye ayrılsın ki
İki trip atıp barışıyorsun
Madem miden almıyor sen gideceksin
Çünkü adam oralı bile değil
Bana kalırsa fazla büyütüyorsun orası ayrı
Tanıdığım herkesi beğenirim ne var bunda
Like atmak büyük birşey değil
Kaldı ki arkadaşının sevgilisiymiş

Arana mesafe koy çünkü yaptığı hiç hoş değil seni kaybetmekten korkuyor mu diye bir dene kendisini

Daha kötü. Arkadaşının sevgilisinin memesini ve çıplak bacağını beğeniyor. Bakın foto bundan ibaret yani bacağı açık tüm bir foto değil.

Zaten cırkın olan tepkisi, hani ınsan mahcup olur zira o fotonun begenılmesının acıklamasi yok bari utansaymıs
Baya baya rest cekmıs sıze, umurunda degılsınız.
Sızı uzmek istemem ama durum bu

Arana mesafe koy çünkü yaptığı hiç hoş değil seni kaybetmekten korkuyor mu diye bir dene kendisini
Zaten cırkın olan tepkisi, hani ınsan mahcup olur zira o fotonun begenılmesının acıklamasi yok bari utansaymıs
Baya baya rest cekmıs sıze, umurunda degılsınız.
Sızı uzmek istemem ama durum bu
Durum bu evet

Bi de bu son olsun yazmış sinirli sinirli
Yani son olmazsa karışmam der gibi

Benim yakın arkadaşımda sevgilisiyle bu yüzden çok sorunlar yaşadı.Kızın herhangi bir sosyal medya hesabı açmasına izin vermiyor (!) kendisi takipçi kasma adı altında önüne geleni-çoğunluk kızlar- ekleyip fotolarını beğeniyordu.İş dm’den sohbete kadar gitmişti,arkadaşım kendisini uyardığında aynı cevabı vermişti,bizi kendisini takip edip ajanlık yapmakla bile suçlamıştı.Buradaki herkes ayrılmasını söyledi arkadaşıma..Ayrılmadılar.Kız kabullendi bu durumu.Kendi tercihi..Sizinki hiç olmazsa arkadaşının sevgilisi hani tanıdık diyedir belki..

Ne kadar çirkin bir iletişim; insanlar artık beş yaşında çocuklarına bile böyle ültimatom verir gibi konuşmuyor, neresi ciddi bu adamın, yol verin gitsin, rahat rahat meme, bacak beğensin

Daha kötü. Arkadaşının sevgilisinin memesini ve çıplak bacağını beğeniyor. Bakın foto bundan ibaret yani bacağı açık tüm bir foto değil.
Mesafe koy bakalım
Resmî beğenmesi bacağını beğendiği anlamına gelmiyor ama neyse sen bu kadar önem veriyorsan yapmaması gerek tabi

O beni hiç kıskanmaz hatta öyle ki bu durum bazen rahatsız ediyor, söylemiştim bir kez. Ben sana güveniyorum demişti dolayısıyla benden de sonsuz bir güven ve rahat bırakılma bekliyor

O beni hiç kıskanmaz hatta öyle ki bu durum bazen rahatsız ediyor, söylemiştim bir kez. Ben sana güveniyorum demişti dolayısıyla benden de sonsuz bir güven ve rahat bırakılma bekliyor
Of, guvenıyor mu sallamıyor mu? Cok itici bir cocuk ya.
Yaslarınız kac?

Mesafe koy bakalım
Resmî beğenmesi bacağını beğendiği anlamına gelmiyor ama neyse sen bu kadar önem veriyorsan yapmaması gerek tabi
Evet beni asıl üzen daha önce söylediğim halde yapması ve bana böyle çirkin bir tepki vermesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…