- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Ardebade cim adam baska kızın memelerini begenmıs normal foto begenmemıs.Herkes herkesin resmini beğenebilir bence çok büyütmüşsün
Sürekli müdahale ettiğin içinde böyle bir tepki normal
Adamın hareketleri hoşuna gitmiyorsa ayrılırsın
Onu yapma bunu yapma diyerek hayat geçmez
Zaten adam bildiğini okuyor
İnstagrama bu kadar takılmak niye?
Affedeceğiniz izlenimini aldım ben ama yine de yazayım , sizi bunun için kıracak insanı hayatınızda tutmayın.Merhaba, 8 aylık bir ilişkim var. Belki de vardı kafam çok karışık doğru düşünemiyorum fikir almak istiyorum.
Erkek arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz ayda bir veya iki ayda bir görüşebiliyoruz. Öncelikle bunu anlatayım. Arkadaş çevresi rahat insanlardan oluşuyor bunu örneklendireyim. Arkadaşının sevgilisi insta fenomeni ve paylaşımları sürekli bacaklarını gösterme, yataktan foto atma, sadece göğüs kısmını dar badiyle çekip atma şeklinde gibi gibi. Herkesin yaşamına saygılıyım ama ben erkek arkadaşımın bu şekilde fotoları beğenmesini manasız buluyorum. Daha önce bir kaç kez hoşuma gitmediğini söylemiştim. Birkaç saat önce instagramda gezerken beğendiği iki fotoğrafa denk geldim fotoların birinde kız göğüslerini çekmiş beyaz dar badiyle yani foto göğüsten ibaret diğerinde de çıplak bacak. Bu kız bahsettiğim arkadaşının sevgilisi.
Bende fotoları attım neden beğenirsin ki? Yazdım. Cevabını aynen yazıyorum. “Öyle gerektiği için. Bir daha beni takip edip bana karışma bu son olsun.” Aynen böyle yazdı. Şok oldum Ne diyeceğimi bilemedim bende sende bir daha benimle bu şekilde konuşma yazdım, başka bir şey konuşmadık.
Hem kızgın hem kırgınım. Ne yapacağımı Ne düşüneceğimi bilemiyorum?
Bende o izlenimi aldım.Affedeceğiniz izlenimini aldım ben ama yine de yazayım , sizi bunun için kıracak insanı hayatınızda tutmayın.
Ben bu kadar geniş değilim, ona da birkaç kez söyledim o zaman o ayrılsaydı ben buyum neticede.Herkes herkesin resmini beğenebilir bence çok büyütmüşsün
Sürekli müdahale ettiğin içinde böyle bir tepki normal
Adamın hareketleri hoşuna gitmiyorsa ayrılırsın
Onu yapma bunu yapma diyerek hayat geçmez
Zaten adam bildiğini okuyor
İnstagrama bu kadar takılmak niye?
Bundan sonraki durumuna bakacaktım ama şu an daha netleşiyor kafamda birşeyler. İnsan kendisi yaşayınca o kadar net mantıklı bakamıyor olaylaraAffedeceğiniz izlenimini aldım ben ama yine de yazayım , sizi bunun için kıracak insanı hayatınızda tutmayın.
Neden o ayrılsın, sız ayrılın?Ben bu kadar geniş değilim, ona da birkaç kez söyledim o zaman o ayrılsaydı ben buyum neticede.
O yapma rahatsız oluyorum dediğin şeyi yapmaya devam ediyorBen bu kadar geniş değilim, ona da birkaç kez söyledim o zaman o ayrılsaydı ben buyum neticede.
Arana mesafe koy çünkü yaptığı hiç hoş değil seni kaybetmekten korkuyor mu diye bir dene kendisiniMerhaba, 8 aylık bir ilişkim var. Belki de vardı kafam çok karışık doğru düşünemiyorum fikir almak istiyorum.
Erkek arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz ayda bir veya iki ayda bir görüşebiliyoruz. Öncelikle bunu anlatayım. Arkadaş çevresi rahat insanlardan oluşuyor bunu örneklendireyim. Arkadaşının sevgilisi insta fenomeni ve paylaşımları sürekli bacaklarını gösterme, yataktan foto atma, sadece göğüs kısmını dar badiyle çekip atma şeklinde gibi gibi. Herkesin yaşamına saygılıyım ama ben erkek arkadaşımın bu şekilde fotoları beğenmesini manasız buluyorum. Daha önce bir kaç kez hoşuma gitmediğini söylemiştim. Birkaç saat önce instagramda gezerken beğendiği iki fotoğrafa denk geldim fotoların birinde kız göğüslerini çekmiş beyaz dar badiyle yani foto göğüsten ibaret diğerinde de çıplak bacak. Bu kız bahsettiğim arkadaşının sevgilisi.
Bende fotoları attım neden beğenirsin ki? Yazdım. Cevabını aynen yazıyorum. “Öyle gerektiği için. Bir daha beni takip edip bana karışma bu son olsun.” Aynen böyle yazdı. Şok oldum Ne diyeceğimi bilemedim bende sende bir daha benimle bu şekilde konuşma yazdım, başka bir şey konuşmadık.
Arkadaş davranışları hoşunuza gitmiyorsa ayrılın yazmış ona istinaden yazdım. Daha önce bu bu kadar teşhirci bir foto begenmemişti olay daha farklıydı hoşuma gitmediğini söyledim konu kapandı bu tepkisi beni çok şaşırttı.Neden o ayrılsın, sız ayrılın?
Daha kötü. Arkadaşının sevgilisinin memesini ve çıplak bacağını beğeniyor. Bakın foto bundan ibaret yani bacağı açık tüm bir foto değil.O yapma rahatsız oluyorum dediğin şeyi yapmaya devam ediyor
Sen ayrılmıyorsun o niye ayrılsın ki
İki trip atıp barışıyorsun
Madem miden almıyor sen gideceksin
Çünkü adam oralı bile değil
Bana kalırsa fazla büyütüyorsun orası ayrı
Tanıdığım herkesi beğenirim ne var bunda
Like atmak büyük birşey değil
Kaldı ki arkadaşının sevgilisiymiş
Zaten cırkın olan tepkisi, hani ınsan mahcup olur zira o fotonun begenılmesının acıklamasi yok bari utansaymısArkadaş davranışları hoşunuza gitmiyorsa ayrılın yazmış ona istinaden yazdım. Daha önce bu bu kadar teşhirci bir foto begenmemişti olay daha farklıydı hoşuma gitmediğini söyledim konu kapandı bu tepkisi beni çok şaşırttı.
Arana mesafe koy çünkü yaptığı hiç hoş değil seni kaybetmekten korkuyor mu diye bir dene kendisini
Durum bu evetZaten cırkın olan tepkisi, hani ınsan mahcup olur zira o fotonun begenılmesının acıklamasi yok bari utansaymıs
Baya baya rest cekmıs sıze, umurunda degılsınız.
Sızı uzmek istemem ama durum bu
Ayrılsana. Hayatının sokunu yasasın.Durum bu evet
Bi de bu son olsun yazmış sinirli sinirli
Yani son olmazsa karışmam der gibi
Merhaba, 8 aylık bir ilişkim var. Belki de vardı kafam çok karışık doğru düşünemiyorum fikir almak istiyorum.
Mesafe koy bakalımDaha kötü. Arkadaşının sevgilisinin memesini ve çıplak bacağını beğeniyor. Bakın foto bundan ibaret yani bacağı açık tüm bir foto değil.
O beni hiç kıskanmaz hatta öyle ki bu durum bazen rahatsız ediyor, söylemiştim bir kez. Ben sana güveniyorum demişti dolayısıyla benden de sonsuz bir güven ve rahat bırakılma bekliyorBenim yakın arkadaşımda sevgilisiyle bu yüzden çok sorunlar yaşadı.Kızın herhangi bir sosyal medya hesabı açmasına izin vermiyor (!) kendisi takipçi kasma adı altında önüne geleni-çoğunluk kızlar- ekleyip fotolarını beğeniyordu.İş dm’den sohbete kadar gitmişti,arkadaşım kendisini uyardığında aynı cevabı vermişti,bizi kendisini takip edip ajanlık yapmakla bile suçlamıştı.Buradaki herkes ayrılmasını söyledi arkadaşıma..Ayrılmadılar.Kız kabullendi bu durumu.Kendi tercihi..Sizinki hiç olmazsa arkadaşının sevgilisi hani tanıdık diyedir belki..
Cesaret edebilir miyim... etmeliyim farkındayım.. sonra acele karar verdim diye pişman olur muyum...Ayrılsana. Hayatının sokunu yasasın.
Bak nasıl enik gibi kuyruğunu sıkıstırıp gelecek
Of, guvenıyor mu sallamıyor mu? Cok itici bir cocuk ya.O beni hiç kıskanmaz hatta öyle ki bu durum bazen rahatsız ediyor, söylemiştim bir kez. Ben sana güveniyorum demişti dolayısıyla benden de sonsuz bir güven ve rahat bırakılma bekliyor
Evet beni asıl üzen daha önce söylediğim halde yapması ve bana böyle çirkin bir tepki vermesiMesafe koy bakalım
Resmî beğenmesi bacağını beğendiği anlamına gelmiyor ama neyse sen bu kadar önem veriyorsan yapmaması gerek tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?