Bu son olsun!!

Bu saat oldu hala aramadı doğru karar almışım demek ki
Boş adam boyle boş seyler icin sevdiğini kirandir gereksiz yere kizmalar filan. Sende boyle onun gibi begensen ne yapardi acaba
Genis kişisi. Hic uzulme akli başinda olan boyle seyler yapmaz.gereksiz.

Boş adam boyle boş seyler icin sevdiğini kirandir gereksiz yere kizmalar filan. Sende boyle onun gibi begensen ne yapardi acaba
Genis kişisi. Hic uzulme akli başinda olan boyle seyler yapmaz.gereksiz.
Ve hala rahat aramadı sormadı yazmadı

Ben olsam ayrilirdim ama kiskandigim icin degil, boyle insanlarla takildigi icin. Bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim misali duzgun bir insan sosyal medyaya cinsel obje gibi boy boy fotolarini koyan biriyle arkadaslik etmez.

Ben olsam ayrilirdim ama kiskandigim icin degil, boyle insanlarla takildigi icin. Bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim misali duzgun bir insan sosyal medyaya cinsel obje gibi boy boy fotolarini koyan biriyle arkadaslik etmez.
Malesef arkadaşları hep böyleydi

Deger mi? Kucukte degılsın.
Bu dunyada en degerlı sensin, sen kendine deger verirsen herkes verir.
Sen kosede bekler, korka korka yasar san ilişkini zaten er gec kaybedersın. Bi de terkedılırsın
Terk et ya.
Canla başla anlatma çabanıza saygı duyuyorum. Bravo .

Ayrıldı sanırsam
Yok ya asla inanmam, bize ayrıldım der ama onca yazıstık biraz insan tanıyosam asla ayrılamaz cocuktan konusahıbı ama cocuk terkettıgınde uc katı uzulecek haberi yok.
İlla yasayıp görmek istiyorlar yasayıp gorsun ler
Keske zamanında beni uyaran bırılerı olsaydı, yasamadan ogrenıp bıraksaydım Bı cok seyı.

Çok kısa ve net bir şey söyleyecem canım sana AYRIL.

Kaç kurtul.. Şimdiden sana ayar vermeye kalkmış bugün bu konuda taviz verirsen yarın daha fazlasını bekleyecek. Erkekler hiçbir tavize değmeyen yaratıklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…