Bu son olsun!!

Hayatında ciddi bir insan varken sadece göğüsten bacaktan oluşan fotoğrafları beğenmesi normal mi?

Hayatında ciddi bir insan varken sadece göğüsten bacaktan oluşan fotoğrafları beğenmesi normal mi?
Bir arkadaşım da olabilir beğenmiştir dedi bende bende mi problem var acaba diye düşünüyorum

Yahu bildiğiniz memeden oluşuyor fotoğraf

Arkadaşın böyle bi insan onu ve çevresini bu şekilde kabul edebileceksen devam et edemem diyorsan hiç bize sorma bitir

Bir arkadaşım da olabilir beğenmiştir dedi bende bende mi problem var acaba diye düşünüyorum

Yahu bildiğiniz memeden oluşuyor fotoğraf

Sen gayet normalsin. Burada emin ol ne var bunda yazanlar kendi başlarına gelse aynı tepkiyi vermez. Belki beğenmeden önce inceliyordur da ne kadar anlamsız bir davranış. Sizden önemli mi ayrıca? Sevdiği insanın kırılmasından önemli mi memeler?

Yok mu kas resmi çeken adam? Siz de onları beğenin. Baklavana kurban loo yazın

Mezhebi bu kadar geniş bir insanla evlilik yapmak gibi bir hataya düşme sakın. Yol ver gitsin.

1-2 kere görüştüğünüz ne olduğu belirsiz sosyal medya yavşaklarına evlilikten bahsediyorsunuz...yani ben tamamım senin hakkında evlenecek derecede diyorsun...ondan sonra adamın egosu oluyor 1500...sürekli takip etmeler, sunu beğenmiş, yok cevrimiçi olmuş...Elin 5 paralık heriflerini alıp 2 dakkada kıskanç aşık moduna giriosunuz...

Bu boş gezenin boş kalfaları da kendini nimetten sanıyor, bi b.k sanıyor...kalkıyor yok öyle gerekti yok bu son olsun diye terbiyessizce yazabiliyor...çünkü birincisi karakteri değer verilmeyi kaldıramıyor, ikincisi de sen izin veriyorsun bu hakaretlere...

Internetteki heriflere ne inan ne de güven...Kendine de su lafları ettirme defet hayatından..Bu lafı diyenden hiçbişi olmaz sana

Yani sert yazdım ama kendine gel diye...

Biz kadınlara diyorum; Bize değer vermeyeni hayatımızda tutma cabası birde üzülmek nedir ya

O fenomenlere filanda aşırı sinir oluyorum.Çoğunun tek vasfı kendini,kullandığı marka eşyaları sergilemek.O kadar yararlı işler yapan kişilerde var gerek sokak hayvanlarına gerek kimsesizlere yardım,çevreye duyarlılık,gezme görme yeme içme vs. ama bi onların sayfaya bakıyorum bir sürü anlamlı fotolar paylaşmışlar beğeniler çok çok az.sonra o fenomen olarak tabir edilen şahıslara bakıyorum bilmem hangi markadan kaç yüz dolara aldığı çantanın fotosunu koymuş binlerce kişi beğeniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…