Bu ilişkiye devam ederek ne kendini üz ne onu. Arkadaşın pek olgun birisi değil muhtemelen bu yaptığı davranışla belli etmiş kendini. Ve olgun olmayan bir erkek de evlilik düşünmez düşünse de yapamaz. Onu hayatında tutarak daha fazla böbürlenmesini sağlamamalısın bence. Önce kendine değer ver ve kendini sev. Bırak da seni seven bi insan sana gelsin değer verdiğini hissettirsin. Böyle insanlara güven olmaz. Güven olmayınca da ilişki yürümez. Bence daha fazla alışmadan bırak onu ve bu seni üzen düşüncelerden de kurtul. Eminim ki daha mutlu ve huzurlu olacaksın.Merhaba, 8 aylık bir ilişkim var. Belki de vardı kafam çok karışık doğru düşünemiyorum fikir almak istiyorum.
Erkek arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz ayda bir veya iki ayda bir görüşebiliyoruz. Öncelikle bunu anlatayım. Arkadaş çevresi rahat insanlardan oluşuyor bunu örneklendireyim. Arkadaşının sevgilisi insta fenomeni ve paylaşımları sürekli bacaklarını gösterme, yataktan foto atma, sadece göğüs kısmını dar badiyle çekip atma şeklinde gibi gibi. Herkesin yaşamına saygılıyım ama ben erkek arkadaşımın bu şekilde fotoları beğenmesini manasız buluyorum. Daha önce bir kaç kez hoşuma gitmediğini söylemiştim. Birkaç saat önce instagramda gezerken beğendiği iki fotoğrafa denk geldim fotoların birinde kız göğüslerini çekmiş beyaz dar badiyle yani foto göğüsten ibaret diğerinde de çıplak bacak. Bu kız bahsettiğim arkadaşının sevgilisi.
Bende fotoları attım neden beğenirsin ki? Yazdım. Cevabını aynen yazıyorum. “Öyle gerektiği için. Bir daha beni takip edip bana karışma bu son olsun.” Aynen böyle yazdı. Şok oldum Ne diyeceğimi bilemedim bende sende bir daha benimle bu şekilde konuşma yazdım, başka bir şey konuşmadık.
Hem kızgın hem kırgınım. Ne yapacağımı Ne düşüneceğimi bilemiyorum?
Bana arkadaşı rlca etti gibi geldi yoksa nuye öyle gerekli desin kiDaha önce böyle bir tepki vermemişti hiç benzer konular konuşmuştuk. Bana değer vermediğini mi düşündürdü bu olay size?
4 kez görüşmedik ayda bir görüşsek bile üç dört gün birlikte takılıyorduk.Konu sahibi hic boşa kurek çekmeyin.Zaten 8 ayda 4 kez gorusulmus ve evlenme dusunmussunuz ve inandirilmissiniz.Ayrilin gitsin sonra ne resmi begenirse begensin.
Arkadaşı rica etse dahi çok çirkin bir durum değil mi?Bana arkadaşı rlca etti gibi geldi yoksa nuye öyle gerekli desin ki
Değer vermedi diyememBen size değer vermediğini değil bu tarz kıskançlıklarınızdan bunalıp terslediğini düşündüm.
Ama belli ki karşınızdaki insan size uygun biri değil. Yukarıda da konuşulmuş. Siz geniş biri değilim, ayrıl o zaman demişsiniz fakat tam tersi onun davranışları sizin hoşunuza gitmiyorsa onu değiştirmeye çalışmak çözüm değil, ayrılan taraf siz olmalısınız çünkü onu olduğu haliyle tercih etmeyen sizsiniz.
Eğer ben bu konuda tolerans gösteremem diyorsanız bunu ona net bir şekilde söyleyin, blöf yapmadan ama; ve o da taviz vermiyorsa bitirin bence. Zaten çatırdamaya başlamış, bu konuda bir sonraki kavganız daha büyük olacak gibi duruyor. Ben ona güveniyorum, bu davranışlarını tolere edebilirim derseniz de olduğu gibi kabul etmeye çalışın ve bu konuları tekrar açmayın. Kendinizi onun gözünde değersizleştirmenize sebep oluyor gibi duruyor sadece.
Ha ben olsam karşımdaki kişi çapkın bir tipse çok rahatsız da olabilirdim, ama sadece çok rahat bir insansa ama aklının kalbinin bende olduğuna eminsem hiç umursamaya da bilirdim. Asıl gerçek orada bence.
Yine de unutmayın, önemli olan sizin sınırınız. Nasıl bir insanla birlikte olmak istediğiniz. Yaptığı şeyler size uymuyorsa başka biriyle çok daha mutlu olabilirsiniz. Evlenip yarın öbür gün daha büyük olaylarla sinir krizi geçirmekten bin kat iyidir çünkü erkek arkadaşınızın tavrı değişmeyecek.
Eskilerin bir sözü vardır "Gözden ırak olan gönülden de ırak olur"Merhaba, 8 aylık bir ilişkim var. Belki de vardı kafam çok karışık doğru düşünemiyorum fikir almak istiyorum.
Erkek arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz ayda bir veya iki ayda bir görüşebiliyoruz. Öncelikle bunu anlatayım. Arkadaş çevresi rahat insanlardan oluşuyor bunu örneklendireyim. Arkadaşının sevgilisi insta fenomeni ve paylaşımları sürekli bacaklarını gösterme, yataktan foto atma, sadece göğüs kısmını dar badiyle çekip atma şeklinde gibi gibi. Herkesin yaşamına saygılıyım ama ben erkek arkadaşımın bu şekilde fotoları beğenmesini manasız buluyorum. Daha önce bir kaç kez hoşuma gitmediğini söylemiştim. Birkaç saat önce instagramda gezerken beğendiği iki fotoğrafa denk geldim fotoların birinde kız göğüslerini çekmiş beyaz dar badiyle yani foto göğüsten ibaret diğerinde de çıplak bacak. Bu kız bahsettiğim arkadaşının sevgilisi.
Bende fotoları attım neden beğenirsin ki? Yazdım. Cevabını aynen yazıyorum. “Öyle gerektiği için. Bir daha beni takip edip bana karışma bu son olsun.” Aynen böyle yazdı. Şok oldum Ne diyeceğimi bilemedim bende sende bir daha benimle bu şekilde konuşma yazdım, başka bir şey konuşmadık.
KaldıramamValla canim aslinda şòyleydi aslinda böyleydi söylemlerini bi kenara birakalim.
Bu genişligi evlenince kaldirabilcekmisin?
Şimdi yapiyor gözüne sokarak sora nabicak daha evlenmeden bunu yapiyor yahu sen bu adama guvenirmisin bi iyi düsün.
He diyorsan istedigi kadin resmini beğensin etsin beni sevsin sen bilirsin.
Ben böyle adami eşiğime sokmam rahatliga bak ya bide tersliyor..
Niye? Cani istemis begenmis sana hesapmi vericek.. senin ki iş kiziyorsun
Bak erkekler bekarken boyle goruntuleri filan bakar eder her neyse bsyler yaparlarda.Kaldıramam
Neresinden tutsam elimde kalıyor
Daha önce de oldu birşeyler ama bu kadar sert tepki vermediği için üzerinde durmamıştımBak erkekler bekarken boyle goruntuleri filan bakar eder her neyse bsyler yaparlarda.
Arkadasinin sevgilisi diyorsun. Belki mezhebi genistir garip gelmiyordur ama sana uymuyorsa yol yakinken dön. Evlenince bu işler sarpa sariyor. Bu cocuk evlenmezde ben sana diyim oyle bi hali yok pek.
Kucük seyleri atlamayin icinizi bulandiriyorsa size uymayan seyelr vardir
Kadını korudugu kadar sana değer vermemiş. O açıklamaya hiç cvp bile vermezdim susardım bakalım napcak diye Ki cevabına cvp da gelmemiş.uzak durun bence. Seven erkek sevdiği kadının kuşkulanmasana gönlü razı gelmez aslında..Merhaba, 8 aylık bir ilişkim var. Belki de vardı kafam çok karışık doğru düşünemiyorum fikir almak istiyorum.
AyrıldımBenim için ayrılma sebebi olurdu bu davranış, mesaj atıp da hesabını sormazdım bile. Salın ipini bu geniş abazan herifin.
Evet içimi acıttı bu hareketiKadını korudugu kadar sana değer vermemiş. O açıklamaya hiç cvp bile vermezdim susardım bakalım napcak diye Ki cevabına cvp da gelmemiş.uzak durun bence. Seven erkek sevdiği kadının kuşkulanmasana gönlü razı gelmez aslında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?