İnşallah en yakın zamanda Allahım size ve isteyen herkese hayırlı,sağlıklı bebek nasip eder.
Yaşınızı bilmiyorum da ben olsam geç kalmadan tedaviye başlardım.
32 yaşındayım. .
Yıllardır doktor doktor geziyoruz. .
tedavi yapmadı doktorlar çünkü ikimizde normalin üstünde iydi sonuçlar. ..
evinize gidin sizin çocuğunuz olur diyip yolladilar hep. ..
biz artık beklemek istemiyoruz yakında aşılama düşünüyoruz oda olmazsa yaza doğru tüp bebek. ..
Eee bu kadar stres yaparsanız çocuğunuz olmaz tabi inanın kafanizda bitmesi gerekiyor önce insanın kafası rahat olması gerekiyor benim 4 yıl sonra oldu görmediğim doktor yaptırmadığı mi test kalmamıştı bı sorun yok deniyordu ama olmuyor suda ne zamanki kendi haline bıraktım hamile olduğumu öğrendim ki hemde aşılamaya gideceğim ay ignelerimi bile almıştım artık olmaz olmayacak diye bişi yok önce dua Edip elinizden geleni yapıp tevekkül edeceksiniz rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin i sqllah5 yıldır evliyim evliliyim ilk yılları çocuk istemedik. . hatta bikeresinde adetim gecikti ya hamileysem diye sabaha kadar aglamistim. ..
ve sonra... :)
2 buçuk yıldır gitmedigimiz doktor kalmadı hamile kalamiyorum. .
Eşim tam bir çocuk manyağı çok seviyor elalemin çocukları nı bile o kadar içim acıyor ki. . Yıllardır bi çözüm bulamadık en son bu hafta bidaha kontrollerimiz yapıldı doktor güldü imkansız gibi bişey dedi ikimizde normalin üstündesiniz nasıl hamilelik gerçekleşmez aklım almıyor dedi. .
yakında aşılama yaptiracagiz oda olmazsa yazın tüp bebek. ..
dün sosyal medyada bi bayanın videosunu izledim sabaha kadar uyuyamadim. . Kadının 8 yıl çocuğu olmamış o kadar yıpranmış ki psikolojik olarak şuan ikizleri var ve onlara bakmıyor psikolojisi aşırı bozulmuş ve hastanede yatıyor.. sonunda çocuğu olmuş ama psikoloji gitmiş. .
o kadın gibi olmaktan korkuyorum bu derdin beni yiyip bitirmesinden korkuyorum beynimde ağrılar hissediyorum çok kafama takıyorum elimde değil çok çok istiyorum...
kimseyi görmek kimseyle konuşmak istemiyorum kadınların çocuklarini anlatması muhabbeti hiç bitmiyor kimse bana saygı duyup da susmuyor anca herkes laf sokuyor. . kaç yasindasin 32 oooooo benim senin yaşında 3 çocuğum vardı sen çok geç kalmissin. ..
her ağızdan bi laf çıkıyor ortama girmek beni çok yoruyor. ..
insanlar çok anlayissiz. .
çoğunun hayatında tek yaptığı şey çocuk ve beni kucumsuyor o kadar zoruma gidiyor ki. .. ben bu yaşıma kadar neler başardım onun tek yaptığı çocuk gelmiş beni eleştiriyor kafayı yiyeceğim ben artık hiç iyi değilim. . tek anlatabildigim yer burası. .. kimse derdimi anlamıyor canım yanıyor içim paramparça. ..
Bugün bi arkadaşım araba almış eşime diyorumki 100 binlik araba alsan bana gözümde yok kendimi yarım çaresiz cikmazda hissediyorum. .. benim halim sonum nolacak hiç bilmiyorum. .. Yorumlarınıza anlayışınıza ihtiyacım var.
yalniz degilsin bende varim, onu önce bir bil bende 5 yildir evli ve yaklasik 1,5 -2 yildir ugrasiyorum :)5 yıldır evliyim evliliyim ilk yılları çocuk istemedik. . hatta bikeresinde adetim gecikti ya hamileysem diye sabaha kadar aglamistim. ..
Eşim tam bir çocuk manyağı çok seviyor elalemin çocukları nı bile o kadar içim acıyor ki. . Yıllardır bi çözüm bulamadık en son bu hafta bidaha kontrollerimiz yapıldı doktor güldü imkansız gibi bişey dedi ikimizde normalin üstündesiniz nasıl hamilelik gerçekleşmez aklım almıyor dedi. .
dün sosyal medyada bi bayanın videosunu izledim sabaha kadar uyuyamadim. . Kadının 8 yıl çocuğu olmamış o kadar yıpranmış ki psikolojik olarak şuan ikizleri var ve onlara bakmıyor psikolojisi aşırı bozulmuş ve hastanede yatıyor.. sonunda çocuğu olmuş ama psikoloji gitmiş. .
o kadın gibi olmaktan korkuyorum bu derdin beni yiyip bitirmesinden korkuyorum beynimde ağrılar hissediyorum çok kafama takıyorum elimde değil çok çok istiyorum...
kimseyi görmek kimseyle konuşmak istemiyorum kadınların çocuklarini anlatması muhabbeti hiç bitmiyor kimse bana saygı duyup da susmuyor anca herkes laf sokuyor. . kaç yasindasin 32 oooooo benim senin yaşında 3 çocuğum vardı sen çok geç kalmissin. ..
çoğunun hayatında tek yaptığı şey çocuk ve beni kucumsuyor o kadar zoruma gidiyor ki. .. ben bu yaşıma kadar neler başardım onun tek yaptığı çocuk gelmiş beni eleştiriyor kafayı yiyeceğim ben artık hiç iyi değilim. . tek anlatabildigim yer burası. .. kimse derdimi anlamıyor canım yanıyor içim paramparça. ..
Bugün bi arkadaşım araba almış eşime diyorumki 100 binlik araba alsan bana gözümde yok kendimi yarım çaresiz cikmazda hissediyorum. .. benim halim sonum nolacak hiç bilmiyorum. .. Yorumlarınıza anlayışınıza ihtiyacım var.
Doğrudur. Allahım gönlünüze göre versin inşallah.32 yaşındayım. .
Yıllardır doktor doktor geziyoruz. .
tedavi yapmadı doktorlar çünkü ikimizde normalin üstünde iydi sonuçlar. ..
evinize gidin sizin çocuğunuz olur diyip yolladilar hep. ..
biz artık beklemek istemiyoruz yakında aşılama düşünüyoruz oda olmazsa yaza doğru tüp bebek. ..
yalniz degilsin bende varim, onu önce bir bil bende 5 yildir evli ve yaklasik 1,5 -2 yildir ugrasiyorum :)
yasimda 31 napcaz peki? kafayi yemicez tabiki burdan birbirmize destek olcaz bizi bizden baska anlayan yok.
yani verende Allah alanda Allah bukadar övülcek bir mevzu degil bu. Allah hepsine uzun saglıklı ömürler versin ama vicdansizlik tabi yapılan.benim cevremde dalga gecen olmasada 2.-3. cocuklari olmaya basladi hala istemiormusunuz diyip duruyolar cnkü ben biz henüz istemiyoruz diyip geçiştiriyorum olmuyor diyemem. yapcak birsey yok malesf tüpü bende düsünüyorum üstelik kistim varken cokda erteleyemem . benim moralimi de en son gittim kadin doktor bozdu sen bu haldeyken asla olmaz dedi 2 güne toparladim neysekimalesef çevrem dalga geçen insanlarla dolu. . ay bi beceremedi diyorlar sürekli sanki benim elimde. ..
geçenlerde biride 5 yıldır ogrenememis nasıl yapacağını dedi gulustuler..
dalga konusu oldum benim içim acirken onlar gülüyor buna. ..
Rabbim sana havale ediyorum dedim...
çok yipratiyorlar beni bildiğin gibi değil. .
senden sonra evleneblerin bile çocuğu oldu diyip duruyorlar ortama girmeye korkar oldum.. bazen diyorum yer yarilsada içine girsem yeter artık. ..
insanlar çocuk mevzusunu kendi başarısı sanıyor. .. o kadar cahil o kadar acimassizlarki anlatmayla bitmez. .
hepsi beni ve puskolojimi çok etkiliyor yipratiyor. ..
Bende 1.5 yıllık evliyim bizde çocuk istemiyoruz şuan ilerde olmazsa diye korktum şuan yaaa5 yıldır evliyim evliliyim ilk yılları çocuk istemedik. . hatta bikeresinde adetim gecikti ya hamileysem diye sabaha kadar aglamistim. ..
Canımsin inan geçecek aynı şeyleri 5 yıl yaşadım psikolojik destek bile aldım düşün asilamalar hsgler vs vs en son tüp bebek yaptıracaktik olmuyorsa olmuyor vardır rabbimin bildiği dedim ve o ay umursamadım ve hamileydim şaka gibi değil mi?5 yıldır evliyim evliliyim ilk yılları çocuk istemedik. . hatta bikeresinde adetim gecikti ya hamileysem diye sabaha kadar aglamistim. ..
cevrenekilere Allaha havale et vehic uzme kendini .. benimde 3 sene cocugum olmadi cok stres yapiyordum kafamda bitirmistim Allaha biraktim ve hic dusunmemeye oluruna hayatin akışına biraktim ve 2 ay sonra hamile kaldim suan 5 aylik hamileyim .. sendeoyle yap stresi birak etrafinda ki o dalga gecen insan görünümlü kişilerden uzak dur sonucta hic bir sorununuz yokmus Allah nasip eder insallh ..malesef çevrem dalga geçen insanlarla dolu. . ay bi beceremedi diyorlar sürekli sanki benim elimde. ..
geçenlerde biride 5 yıldır ogrenememis nasıl yapacağını dedi gulustuler..
dalga konusu oldum benim içim acirken onlar gülüyor buna. ..
Rabbim sana havale ediyorum dedim...
çok yipratiyorlar beni bildiğin gibi değil. .
senden sonra evleneblerin bile çocuğu oldu diyip duruyorlar ortama girmeye korkar oldum.. bazen diyorum yer yarilsada içine girsem yeter artık. ..
insanlar çocuk mevzusunu kendi başarısı sanıyor. .. o kadar cahil o kadar acimassizlarki anlatmayla bitmez. .
hepsi beni ve puskolojimi çok etkiliyor yipratiyor. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?