- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
Ya çok merak ediyorum, ileride "bizim de durumumuz belli," deyip erkek arkadaşının ailesi bir tarafa çekilse burada şimdi ahkam kesen kadınların kaçı bu durumu kabullenir acaba? Böyle ben "şımarık" olmuşum ya, ondan soruyorum bu soruyu. Kv lerinin ağzından "a" harfi çıksa buraya konu açan tipler hani... Hiç biri bu lafı kabullenmez, zannetmiyorum. Benim de herkes kadar güzel bir düğün hayal etme hakkın var tabi. Kimseyi yerin dibine soktuğumuz yok. Yeri gelince kendi ailemi de eleştirdiğimi söyledim ben erkek arkadaşımla birlikte. Sonuna kadar eleştirdik hemde. Fakat onun ailesinin de bazı konularda yanlışları varsa bu neden konuşulmasınki? Herkes kendi düğünü için endişelenir, bu gayet normaldir. Fakat ben sizde biraz agrasiflik sezdim. İnsanlara çatacak, laf sokacak yer arıyor gibisiniz sanki?
Az önce yazdım ben , bizimkiler de konuya böyle girdi diye. 4 sene önce oldu düğünüm eşimin ailesi sadece salon kiraladı 2 bin liraya. Gelinliğime , damatlığa , fotoğrafa, mobilyaya kadar herşeyi biz yaptık eşimle ki eşim işe başlayalı 2 ay olmuştu düğünde. Benim ailem de sadece 3 bin liralık beyaz eşya aldı.
Çok süper bir düğünüm olsun diye bir hayalim olmadı , sorunsuz bir düğün olsun bitsin diye düşündüm hatta. Nişandan sonra ailem özellikle annem çok sorun çıkarmıştı çünkü nişan tamamıyla bana kalıp hiçbir hediye gelmeyince karşıdan. Neyse düğünde tek istediğim olsun bitsin eşimle ayrılalım bir an önce memleketten, yaşayacağımız şehre gidelim idi. Çok aşık olarak evlendim ben. Gerçekten aşık olan birinin de düğünüm süper olsun , millet çatlasın , dillere destan olsun hayali olacağını sanmıyorum, sevdiceğimle bir an önce yuvamıza gidelim hayali olur sanki?