- 23 Ağustos 2012
- 51.444
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.563
- 898
Ben de romantik bakamayanlardanım, ilk tanışmada öyle şeyler götürülmez götürülse bile özenli paketlenir. Bir de kv fevri, toplumda nasıl davranıldığını bilmiyor gibi
Kültür farkı dediğin diplomayla o kadar da ilgili değil ağacın köküne bakacaksın yetişilen kültür alınan görgü çok önemli. Eski eşimin ailesi iyi bir semtte otururdu, ex kayınpeder iki dil bilirdi kayınvalide avrupa görmesiyle görümce müteahhit kocasıyla övünürdü ama içlerine girince o şark kurnazı, kadına az kıymet veren kültürü yoğun yaşadıklarını üzülerek görmüştüm.
Benim ailemse köyde yaşar, babam üni annem ilkokul mezunu ama görgü olarak ex kayın ailemin birkaç gömlek üstündelerdi, bunu kendi ailem olduğu için demiyorum gerçekten böyleydi ama tabi karşıda onu anlayacak insanlar malesef yoktu.
Kültür farkı diye tandır ekmeği salça vs yanlış şeylere bakıyorsun, etikete değil zihniyetlerine bakmalısın. Ben yukarıda anlattığım (senin kriterlerine göre kültürlü sayılan) ailenin ve oğullarının boşanırken ne yüzlerini gördüm bilsen. Gerçi siz de gerçekten görgülü olsanız salt etiketle değerlendirmezsiniz insanları aksine onları kötü hissettirmemeye çalışırdınız. Asalet etikette değil ruhtadır, davranışlardadır bunu unutma lütfen.
Farklı dünyalara aitsiniz, umarım duygu yoğunluğu ile yanlış kararlar vermezsiniz ve yıpranmazsınız
Ayının paralısı hiç çekilmiyor bu arada.
Dünyanın her yerinde müteahit=şark kurnazı. Onlarla yoklukta evlenip sonradan para gören kadınlar da erkeklerinden beter. Kolda 1 kg bilezik, 2 laftan biri maddi durumumuz iyi çok şükür, adam tabi o sırada metresle kapamayla börrrrrk

Yabancısını da görüyorsunuz Trump abi. Kafada peruk , 3 -5 tane eski eş 35lerine gelince terk edilmiş, ağzından köpükler saça saça kadınlara ,göçmenlere,Müslümanlara yane Beyaz Amerikalı Erkek olmayan herkese hakaret ediyor. Şark kurnazının başkan versiyonu???!?
Son düzenleme: