Ne cevap verecek merak ettim şimdi. :)Neden?
Sizi daha fazla sevdiğinde ne kazanmış olacaksınız?
Siz "Eşimi annemden daha çok seviyorum" diyebiliyor musunuz?
Hem de içiniz sızlamadan?
Neden?
Sizi daha fazla sevdiğinde ne kazanmış olacaksınız?
Siz "Eşimi annemden daha çok seviyorum" diyebiliyor musunuz?
Hem de içiniz sızlamadan?
Sizce bunda bir yanlışlık yok mu?Bencillik yapiyor olabilirim evet ben ailemi daha cok sevebilirim ama o beni sevsin diye dusunuyorum evet
Evlenecekseniz sen de zaten ailesisin. Kac yildir berabersiniz sora bilirmiyim? Incinmen normal ama boyle hallolmaz. Birisinden deger bekleyemeyiz. Zamanla ona daha da yakin olacaksin daha da onemli olacaksin eminim. :)
ama olmaz ki böyle soru.. aile ve eş çok ayrıdır.
bu nasıl bır vıcdansızlık anlamıyorum ben! annesi doguruyor sacını süpürge edıyor
babası da iyi bir hayat sunmak ıcın çalışıyor
ve evlılık cagında bır kız cıkıyor dıyor kı '' benı aılesınden daha cok sevsın, hayır yerımız ayrı olamaz, ya onlar ya ben'' pes dıyorum yaa
bu nasıl kıyaslama.
yarın öbür gün sende anne oldugun zaman bu sekılde mı olsun ıstersın?
Sizce bunda bir yanlışlık yok mu?
iyi deya onlar ya ben demedim, nerede okudunuz Allah askina iftira atmayalim lutfen :)
Onlardan daha degerli oldugumu bilmek hissetmek istiyordum ama mumkun degilmis dedim, siz nasil hissediyorsunuz dedim
Sen ne hissediyorsun bu konuda, sevdiginin kisinin hayatinda en degerli olmak istemiyormusun yani
iyi de
senın anlatmak ıstedıgının kabacası bu
Bu konuyu cok dusundum ve diyemiyorum, annemden cok seviyorum diyemem asla ve asla.. ama ailemdende nisanlimdanda uzak kalsam, nisanlimi daha cok ozlerdim ..
Bencillik yapiyor olabilirim evet ben ailemi daha cok sevebilirim ama o beni sevsin diye dusunuyorum evet
Siz?
Neden bu şekilde düşüneyim? Neden bi tarafı daha az yada daha çok sevmeli?yanlis dogru hesaplamadan sordum cunku herkes benim gibi hisseder diye dusunuyorum bu yuzden size soruyorum
sen istemiyormusun yani, esim ailesini benden cok sevsin diye mi dusunuyorsun mesela
Canim cok tesekkur ediyorum bukadar yerli yerinde bir yorum yaptigin ve yardimci oldugu icinBencilce düşünceler bence bunlar. Nişanlınızla ne kadar süredir birliktesiniz bilmiyorum ama bir kaç yıllık ilişkisini onu doğuran büyüten okutan gecesini gündüzüne katarak bu günlere getiren insanlara tercih etmesini beklemeniz doğru değil. Tabi ki de onun için değerli olmayı, çok sevilmeyi beklemeniz normal ama kendinizi ailesiyle asla kıyaslamayın. En baştan siz kaybedersiniz. Herkesin yeri ayrıdır. Ayrıca evlendiğiniz takdirde siz de onun ailesi olacaksınız. Aile sevgisi taşıyan bir erkekle evlenmek sizin avantajınıza olacaktır diye düşünüyorum.
ozaman size tum kalbimle tebrik ederim, ben bencilim farkindayim ve beni daha cok seven esi basimin ustunde tasirdimE yani bencillik olduğunun farkındasınız en azından.
Ebeveyn ile eş sevgisinin kıyaslanamaz olduğunu düşünenlerdenim.
HI illa ki kıyaslayacaksak beni daha çok sevdiğini söyleyen kocaya içimden gele gele "nankör" derim.
daha degerli oldugunu bilmek istemezmi her insanNeden bu şekilde düşüneyim? Neden bi tarafı daha az yada daha çok sevmeli?
ikisi ayrı şeyler ama şimdi olmasada zamanla ister istemez önceliği siz olucaksınız zaten bir hayatı paylaşıcaksınıztakılmayın boşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?