Neden ailesi ile yarışma gereği duyuyorsunuz? Kesinlikle ayrı kulvarlardasınız. Nedir derdiniz?
2 gun once belki buna sacma bir cevabim varmistir ama su an inan ki yok
Bu konuyu acarak kendime en buyuk iyiligi yaptim, sagolsunlar herkes cok yardimci olmaya calisti ve yardimci oldularda, oldunuz ..
Bende bilmiyorum sacmalamisim iste 22 yasindayim 23 olucam ergende degilim ama neden boyle bir seye kalkistim bilmem, herhalde ilgiye ihtiyac duydum, belkide degersiz hissettim kendimi bilemiyorum
Ama bir daha bu tarz bir kiyas yapmam artik :)
neden bir karşılaştırma yapıyorsunuz?Aranizda esim beni ailesini sevdiginden daha cok seviyor diyebilen var mi? Veya nisanlim, sevgilim beni ailesinden daha cok seviyor diyebilen var mi?
Kendimce savaslar verdim belkide farkinda olmadan, nisanlimin listesinde ilk kisi olmayi, herkesten cok sevdigi kisi olmayi.. ama bunu asla ve asla beceremeyecegimi anladim
Bir tarafi cok sevmek zorunda degil, iki sevgi ayri iki tarafida esit sevebilir diyebilirsiniz ama benim hissettigim bu degil ve nisanlimda bunu becerebilecek bir insan degil sanirim
Aile.. otesi yok.. en degerlilerimiz evet ama ben sahsen hayatimi birlestirmeyi dusundugum insanin hayatinda on planda olmak isterdim, ama bu sadece lafta ve sozde mumkun oluyormus..
Yoksa yanlis bir beklenti icindemiyim siz soyleyin arkadaslar
Siz bu konuda ne hissediyorsunuz, nasil olmasi gerektigini dusunuyorsunuz?
Su an benim nisanlim sehir disinda kisa sureligine ve ben, ailesini benden daha cok ozledigini hissedebiliyorum ve bu beni incitiyor
Bu sorunun cevabi nedir.. evet herzaman ailesini daha cok sevecek .. bu mu cevap
Aileler hep ön plandadır kural bu değişmez, değiştiremezsin çünkü AİLE. Hele ki çok bağlılarsa birbirlerine destekçilerse her anlarında yanı başındalar sa bu gayet doğal lakin eğer sen bu şekilde ''ben'' ci olursan hep ben ,ben dersen işler değişir , nasıl değişir biliyor musun en ufak şeyde tartışmalar çıkar , senin kafan hep bu durum yüzünden dolu olur ''anı'' nı yaşayamaz belki sevgisini göremez olursun sana önerim ailesi var ki artık senin de ailen olacak elbet ama sende onun eşi olacaksın bunu böyle düşün ve sevgini eşine de ailesine de belli et göster ve en önemlisi kendini önemse emin ol bu tarz şeyleri sorun edersen hiç mutlu olamaz o ev sana dar gelir kabullen ya da kabullenme değil bu olay , bu bir gerçek olması gereken de diyebiliriz uyumlu olur ve hep sever sayarsan yerin hep daim olur ben böyle düşünüyorum , yolun açık olsun (=Aranizda esim beni ailesini sevdiginden daha cok seviyor diyebilen var mi? Veya nisanlim, sevgilim beni ailesinden daha cok seviyor diyebilen var mi?
Kendimce savaslar verdim belkide farkinda olmadan, nisanlimin listesinde ilk kisi olmayi, herkesten cok sevdigi kisi olmayi.. ama bunu asla ve asla beceremeyecegimi anladim
Bir tarafi cok sevmek zorunda degil, iki sevgi ayri iki tarafida esit sevebilir diyebilirsiniz ama benim hissettigim bu degil ve nisanlimda bunu becerebilecek bir insan degil sanirim
Aile.. otesi yok.. en degerlilerimiz evet ama ben sahsen hayatimi birlestirmeyi dusundugum insanin hayatinda on planda olmak isterdim, ama bu sadece lafta ve sozde mumkun oluyormus..
Yoksa yanlis bir beklenti icindemiyim siz soyleyin arkadaslar
Siz bu konuda ne hissediyorsunuz, nasil olmasi gerektigini dusunuyorsunuz?
Su an benim nisanlim sehir disinda kisa sureligine ve ben, ailesini benden daha cok ozledigini hissedebiliyorum ve bu beni incitiyor
Bu sorunun cevabi nedir.. evet herzaman ailesini daha cok sevecek .. bu mu cevap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?