- 20 Şubat 2019
- 2.024
- 3.041
- 48
Eski sevgilim yine kolunda benim aldığım saatle fotoğraf paylaşmış ve altına " seni yüceltecegim seninle gurur duyacağım günler gelecek " yazmış bu ne demek sizce zaten her dakika çevrimiçi ya bi de askere gidip gelene kadar hayatımda biri olursa gel yuzume tukur demisti ben anlam veremedim son görüşmemizin üstünden 1 ay geçti daha yorumlarmisiniz?
3 yıldır eski sevgilim diyip takip mi ediyorsun''Sen yoksan başkası da yok'' denilmişti bana.
Sonuç: 1 buçuk ay sonra sevgilisi oldu,3 yıldır çıkıyorlar.
siz ne kadar sevgili oldunuz ki''Sen yoksan başkası da yok'' denilmişti bana.
Sonuç: 1 buçuk ay sonra sevgilisi oldu,3 yıldır çıkıyorlar.
yahu bunu kendine söyleyip birde paylaşmışsa kıro ve komik, başkasına yazıp paylaşmışsa bu neyin egosu derim ayrıca yine bir komik, siz de kendinize böyle şeyler yazılmasını üstünüze alınmayın kim kimi yüceltiyor ne saçma şeyler. Boşverin iyi ki eskiymiş yoksa böyle saçma 45 yaş facebook paylaşımlarına daha çok maruz kalacaktınızseni yüceltecegim seninle gurur duyacağım günler gelecek
Senden mi bahsediyor başkasından mı bilemem ama her kimden bahsediyorsa şu an utandığı ve küçük gördüğü biri. Ama kendisi sayesinde yuceltilecek. Cok mu ariyorsunuz bu dangozlari?Eski sevgilim yine kolunda benim aldığım saatle fotoğraf paylaşmış ve altına " seni yüceltecegim seninle gurur duyacağım günler gelecek " yazmış bu ne demek sizce zaten her dakika çevrimiçi ya bi de askere gidip gelene kadar hayatımda biri olursa gel yuzume tukur demisti ben anlam veremedim son görüşmemizin üstünden 1 ay geçti daha yorumlarmisiniz?
Kesinlikle katiliyorum buna ben deErkeklerin boyle seyler uzerine dusunebilecegini hic sanmiyorum
Cok yuksek ihtimal fotograftaki saatin sizin hediyeniz oldugunun bile farkinda degildir
Eski sevgilim yine kolunda benim aldığım saatle fotoğraf paylaşmış ve altına " seni yüceltecegim seninle gurur duyacağım günler gelecek " yazmış bu ne demek sizce zaten her dakika çevrimiçi ya bi de askere gidip gelene kadar hayatımda biri olursa gel yuzume tukur demisti ben anlam veremedim son görüşmemizin üstünden 1 ay geçti daha yorumlarmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?