Bu sözden ne anlarsınız?

sommeke35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
310
57
98
Ben evde yokken eve geldiğimde kv eşime şu sözü söylerken duydum.

Bu işkenceyi çekmek zorunda mısın?

Ben şöyle anladım.Bosa gitsin.Siz ne anlarsınız?

Ben evde yokken eve geldiğimde kv eşime şu sözü söylerken duydum.

Bu işkenceyi çekmek zorunda mısın?

Ben şöyle anladım.Bosa gitsin.Siz ne anlarsınız?
Konu neymiş? Sizden bahsedildiğine emin misiniz ?
Eşinizle aranız mı kötü de kv sizin oğluna işkence ettiğinizi düşünüyor?

Böyle düşünmeni gerektirecek ne oldu ki aranızda ? Tek başına bu cümle her yere çekilebilir ama eşinle ,onun ailesiyle araniz iyi değilse boşanmayı kast etmiş olabilir

Senın hakkında konustuklarına emınmıısn ?

yaran var ki gocunuyosun diicem, onyargili yaklasmis olcam.

esinizle sorunlar yasiyosun galiba? ve ayrica evet, boyle bi durum varsa, kayinvaliden buyuk ihtimal 'ne cekiyosun, ayril gitsin' demek istemistir.

Hakettiysen söylemiştir

Konunun kendiniz olduguna nasil emin oldunuz? Belki isinden bahsediyor veya baska her hangi bir seyden

Eğer bahsettiği sizseniz kastettiği açık

Lakin işkence diye nitelenecek durumda iseniz boşanma önerisine şaşırmamanız lazım

Haklı ya da haksız eşimiz size tahammül edemediğini ailesine iletmiş ki bu da gol değil

Kayinvlidem esime söylese ve ben duysam işi için söylediğini düşünürüm çünkü işi su sıralar işkence gibi. Bence siz de eşinizin hayatina göre değerlendirin, biz bilemeyiz
Bu sözü ben duyunca çekti gitti kv ondan bundan ne anlarsınız dedim.

Esinizin kişiliğini en iyi siz bilirsiniz.Esiniz sizinle ilgili annesiyle konuşur mu örneğin benim esim benimle ilgili konuları annesiyle asla konuşmaz,eğer bu konuda esinizden eminseniz konu sizinle ilgili değildir.Genel olarak annesiyle hangi konuları konuşur burdan bakarak çözebilirsiniz.Ve en önemlisi evliliginizde bir sorun var mı esinizin kafasinda büyüttüğü bir problemi son zamanlarda...Belki annesiyle problemini paylaşıyordur.Secenek çok.

Bu sözü ben duyunca çekti gitti kv ondan bundan ne anlarsınız dedim.

Is yerini kast etmis ola bilirmi? Yoksa uzun yola mi cikicak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…