Bu sözü ben duyunca çekti gitti kv ondan bundan ne anlarsınız dedim.Esinizin kişiliğini en iyi siz bilirsiniz.Esiniz sizinle ilgili annesiyle konuşur mu örneğin benim esim benimle ilgili konuları annesiyle asla konuşmaz,eğer bu konuda esinizden eminseniz konu sizinle ilgili değildir.Genel olarak annesiyle hangi konuları konuşur burdan bakarak çözebilirsiniz.Ve en önemlisi evliliginizde bir sorun var mı esinizin kafasinda büyüttüğü bir problemi son zamanlarda...Belki annesiyle problemini paylaşıyordur.Secenek çok.
Bu sözü ben duyunca çekti gitti kv ondan bundan ne anlarsınız dedim.Is yerini kast etmis ola bilirmi? Yoksa uzun yola mi cikicak?
Bu sözü ben duyunca çekti gitti kv ondan bundan ne anlarsınız dedim.
Eşinize işkence mi çektiriyorsunuz?Bu sözü ben duyunca çekti gitti kv ondan bundan ne anlarsınız dedim.
Bu sözü ben duyunca çekti gitti kv ondan bundan ne anlarsınız dedim.
Sorduğumda sağlıkla ilgili dedi.İyi de siz bilmiyor musunuz eşinize neyin işkence gibi geldiğini
Nasırı vardır işkencedir basuru vardır işkencedir kaza yapmıştır kusuru vardır ödesem mi tazminat diye düşünür işkencedir
Eşinizin hayatındaki işkence ne
Yani ben birsey anlamazdim sanirim sorardim kim cektiriyormus kociskoma iskence diye :))))Bu sözü ben duyunca çekti gitti kv ondan bundan ne anlarsınız dedim.
Eşime sorduğumda sağlıkla ilgili dedi ama inanmıyorum çünkü kv çekip niye gitsin?Milyon kez aynı cümleyi kurmuşsun sorununu doğru düzgün yazmayi denesende bizi ugrastirmasan
Sordum ama tatmin edici cevap vermediYani ben birsey anlamazdim sanirim sorardim kim cektiriyormus kociskoma iskence diye :))))
Hayır kattiyenEşinize işkence mi çektiriyorsunuz?
Sordum ama tatmin edici cevap vermedi
Sorduğumda sağlıkla ilgili dedi.
Siz gelince daha önce ne yapardı bilmedigim için çekip gitmesini dogru yorumlayamam.Sadece aklima" karısı da geldi ben gideyim "fikri düşmüştür ondan gitmiştir fikri geliyor.Bu sözü ben duyunca çekti gitti kv ondan bundan ne anlarsınız dedim.
Eşime sorduğumda sağlıkla ilgili dedi ama inanmıyorum çünkü kv çekip niye gitsin?
Ağzınızdan kerpetenle laf alınıyor resmen.Hayır kattiyen
Sorduğumda sağlıkla ilgili dedi.
Ağzınızdan kerpetenle laf alınıyor resmen.
Biraz normal bir şekilde detaylar verseniz ya. Biz nereden bilelim şimdi size mi dedi başka şeye mi????
Eşim herşeyi annesine anlatıyor.Beni tınmıyor sağlık problemi var ve benim haberim yok ne bileyim.bana sağlık vs dedi gecistirdi.ben kendime gördüm çekip gidince.Yani aile içi ilişkileri bilmeden nasıl yorum yapalım. kavgalı mısınız değil misiniz. sağlıkla ilgili sorun var mı cinsellikle ilgili sorun var mı parasal sorun var mı. çok ucu açık bi konu yani. nereden bileceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?