Bu sözden ne anlarsınız?

Sağlıkla ilgili demiş. Niye inanmıyorsunuz?
Şu da var ki: Oğlum, kardeşim, arkadaşım vs. Kim dertleşirken evliliğini işkence gibi anlatsa aynı cümleyi kurarım. Kötü bir cümle değil ki bu.
Üstelik herhangi bir mesele için söylenebilir. Eşinizle ilgili suçluluk duyduğunuz konular var anlaşılan.
Eşimi seviyorum aslında işkence çeken benim.

Eşinize sorsanız konu neydi,ben böyle algıladım,üzmeyin ulen beni diyeydiniz,ben olsam böyle derdim :deli:

Aranızda problem var mı?
İyi bakamıyor musun biricik oğluşuna? :işsiz:

Eşiniz ve kayinvalidenizle de iletisiminiz böyle üstü kapalı anlaşılan. Siz açık ve açıklayıcı olmadıkça çok kurarsınız kafanızda öyle mi böyle mi diye. Açıklamak yerine 10 mesaja kopyala yapıştır yapmışsınız. Bence en büyük sorununuz iletişim problemi.

Eski konunuz -ki çok eski de değil- asıl işkence çeken sizsiniz..

Ama seviyormuşsunuz da birey olamamış annesinin eteklerine saklanan şahsı. Bir şey demek düşmez..

Eski konunuz -ki çok eski de değil- asıl işkence çeken sizsiniz..

Ama seviyormuşsunuz da birey olamamış annesinin eteklerine saklanan şahsı. Bir şey demek düşmez..
Kadinin parasini pulunu elinden alip kayin kisisine ev yaptirmislar,koca da agzini acip bir sey dememis,kadin hala seviyorum diyor. Neyini seviyorsun diye sormak istiyorum ama alacagim cevaptan da korkmuyor degilim yani

Kayınvalidenizle küs değil iseniz arayıp sorun,anne hayırdır evden kaçarcasına çıktınız gittiniz, bir sorun mu var işkence çeken kimmiş merak ettim diye. Ams konuşmada da, yazmak gibi ketumsanız bu kadar uzun cümle kurmazsınız :KK64:

Kadinin parasini pulunu elinden alip kayin kisisine ev yaptirmislar,koca da agzini acip bir sey dememis,kadin hala seviyorum diyor. Neyini seviyorsun diye sormak istiyorum ama alacagim cevaptan da korkmuyor degilim yani

Aman dark boşveer..
Bazı erkeklerin pasifliği seviliyor bence. Başka açıklaması yok bunun.
Yoksa aklı başında bir kadın ne yapsın soğan erkeğini?

Konu sahibi lohusayken kv nin yanında kadının ailesini çekiştirmiş densiz. Bu erkek seviliyor düşün..

Aman dark boşveer..

Konu sahibi lohusayken kv nin yanında kadının ailesini çekiştirmiş densiz. Bu erkek seviliyor düşün..
Valla saskinim
Dese ki evli kalmak zorundayim,su sebepten bu sebepten diye anlarim. Ama seviyorum nedir yahu?

Aman dark boşveer..

Hemfikirim.
Sanırım ezik erkek seviliyor.
Yoksa pasif,anasının dibinden ayrılmadığını ilk farkettiği anda bitirirdi bu işi.
Kimi kadın hükmetmeyi kimi kadın da hükmedilmeyi seviyor.
O yüzden her iki sıkıntılı evlilikteki "ama çok seviyorum" cümlesi doğru olsa gerek!

Back
X