Çekip gitmesini kendime yorumladinm benKayinvalideye doğru içimde bir hak verme istegi olmaya başladı nedense :) :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çekip gitmesini kendime yorumladinm benKayinvalideye doğru içimde bir hak verme istegi olmaya başladı nedense :) :)
Eşimi seviyorum aslında işkence çeken benim.Sağlıkla ilgili demiş. Niye inanmıyorsunuz?
Şu da var ki: Oğlum, kardeşim, arkadaşım vs. Kim dertleşirken evliliğini işkence gibi anlatsa aynı cümleyi kurarım. Kötü bir cümle değil ki bu.
Üstelik herhangi bir mesele için söylenebilir. Eşinizle ilgili suçluluk duyduğunuz konular var anlaşılan.
Bir üste cevap verdim.Eski konulariniza baktim,ben de size soruyorum “bu iskenceyi cekmek zorunda misiniz” hadi bakalim biraz da siz dusunun.
sizin evlilik biraz monotonlaşmış galiba. kimse kimseyle konuşmuyor.Eşim herşeyi annesine anlatıyor.Beni tınmıyor sağlık problemi var ve benim haberim yok ne bileyim.bana sağlık vs dedi gecistirdi.ben kendime gördüm çekip gidince.
Sevdiginiz icin cekiyorsunuz yani.Bir üste cevap verdim.
Benim deKayinvalideye doğru içimde bir hak verme istegi olmaya başladı nedense :) :)
Sorduğumda sağlıkla ilgili dedi.
Kadinin parasini pulunu elinden alip kayin kisisine ev yaptirmislar,koca da agzini acip bir sey dememis,kadin hala seviyorum diyor. Neyini seviyorsun diye sormak istiyorum ama alacagim cevaptan da korkmuyor degilim yaniEski konunuz -ki çok eski de değil- asıl işkence çeken sizsiniz..
Ama seviyormuşsunuz da birey olamamış annesinin eteklerine saklanan şahsı. Bir şey demek düşmez..
Kara kaşlarını ve kara gözleriniKadinin parasini pulunu elinden alip kayin kisisine ev yaptirmislar,koca da agzini acip bir sey dememis,kadin hala seviyorum diyor. Neyini seviyorsun diye sormak istiyorum ama alacagim cevaptan da korkmuyor degilim yani
Kadinin parasini pulunu elinden alip kayin kisisine ev yaptirmislar,koca da agzini acip bir sey dememis,kadin hala seviyorum diyor. Neyini seviyorsun diye sormak istiyorum ama alacagim cevaptan da korkmuyor degilim yani
Valla saskinimAman dark boşveer..
Bazı erkeklerin pasifliği seviliyor bence. Başka açıklaması yok bunun.
Yoksa aklı başında bir kadın ne yapsın soğan erkeğini?
Konu sahibi lohusayken kv nin yanında kadının ailesini çekiştirmiş densiz. Bu erkek seviliyor düşün..
Hemfikirim.Aman dark boşveer..
Bazı erkeklerin pasifliği seviliyor bence. Başka açıklaması yok bunun.
Yoksa aklı başında bir kadın ne yapsın soğan erkeğini?
Konu sahibi lohusayken kv nin yanında kadının ailesini çekiştirmiş densiz. Bu erkek seviliyor düşün..