Bu su da bu gemi yüzmez!!!

Herşeyi geçtim sirf evladıma saygısı olmadığı icin silerdim hayatımdan benim oğlumda 45 gun kaldi engelimizde var ama kim olursa olsun saygi göstermeyeni cikaririm ki çıkardım o da kendi ailemden ne halamla oğlu gelini ile 4 yıldır gorusmem torunu oldu adini bilmem ve cok yakin oturuyoruz araya kimler girdi hatta esim kv bile cahillik etmisler sen affet vs dedi ama yok dedim sizde onlara anlayış gösterirseniz sizi de silerim kapi orda dedim .... diger anlattığın mevzular da zordur ama cocuk benim icin daha on plana cıktı
Öncelikle oğlunuzu sevgiyle kucaklıyorum ve öpüyorum.engel kalpte olmasın yeter.özel gereksinim Allah’ın izniyle hallolur.sağlıkla,huzurla mutlulukla büyüsün inşallah.inanın benim içinde öyle hiçbir yaptığı umrumda bile değil karaktersiz çünkü ama kızıma yaptıklarını asla asla unutamam.bu içime akıttığı pis zehrin bana zarar verdiğini bildiğim halde çıkarıp atamıyorum o 62 gün boyunca bana hissettirdiklerini.

Dolmasın eşiniz bir zahmet. Bütün suç onda.
Sen çek restini, kv ile görüşme. İşine geliyosa eşin senin yanında olur gelmiyosa zaten yüzünü görür ona göre davranırsın.

Öncelikle oğlunuzu sevgiyle kucaklıyorum ve öpüyorum.engel kalpte olmasın yeter.özel gereksinim Allah’ın izniyle hallolur.sağlıkla,huzurla mutlulukla büyüsün inşallah.inanın benim içinde öyle hiçbir yaptığı umrumda bile değil karaktersiz çünkü ama kızıma yaptıklarını asla asla unutamam.bu içime akıttığı pis zehrin bana zarar verdiğini bildiğim halde çıkarıp atamıyorum o 62 gün boyunca bana hissettirdiklerini.
Gerçekten de fesat bir kadınmış canım ya. İnsan torunu için nasıl böyle şeyler söyler. Yok evlat bulunur vb. Evlat insanın canının parçası be. Yazıklar olsun.
Yoksay o kadını. Çıkar hayatından.

Aslında evet bende boşanırdım ama eşim çok iyi bir baba.aile kavramını tam olarak öğrenememiş adamdan nasıl iyi bir baba olur diyebilirsiniz ama evde olduğu ve kızım uyanık olduğu müddetçe bütün vaktini ona ayırır,kızımıza sağladığı maddi manevi hiçbir şey fazla gelmez,vs ve kızım da benden çok babasına düşkün.dolayısıyla ben bu adamı hadi sen annenin yanına bi git ikinizde rahatlayın diye gönderdiğimde kızım çok etkilenir diye korkuyorum.
Siz mutsuzken kiziniz nasil mutlu oluyor peki?
Bilemedim ben cocuk icin kendi hayatimi perisan etmem , biliyorum ki ben mutluysam cocuklarim da mutlu oluyor

Önce annesini arar nefes aldırmadan yaptıklarını sayar artık bitti adımı dahi abmayacaksın derdim
Eşimede bu duruma saygı duyamayacak sınırları zorlayacaksa hadi ananın yanına derdim

Öyle içten yazmışsınki ben sinirlendim burada :)
Aynen tam olarak bunları yapmak istiyorum sabahtan beri.

Gerçekten zor bir durum şu kv. işleri.
Benim düşünceme göre de burada iş erkekte bitiyor.
Annesine karşı tavrını koymalı, sizi ezdirmemeli.
Sizin onun eşi olduğunuzu idrak etmeli.
Bu idrak seviyesine ulaşırsa sorun kalmaz belki.
Ama bu saatten sonra bu nasıl olur oda ayrı bir muallak.
Aynen bu saatten sonra bunu başarabilir mi bende bilmiyorum

Bi arkadaşım vardı maaşı benim 2 katımdı ama annesine aldığı anneler günü hediyesini bizim evde saklar gizlice kargoya verirdi, çünkü eşinin ailesiyle yaşıyorlardı ve kendine bisey alsa ailesine bisey alsa laf oluyomuş, bu arkadaşım bana gelir eltisini anlatırdı, o çalışmıyo kocası polis tek maaşlar ama benden çok kiyafeti var ona laf eden yok diye, kuzum derdim yanlış yere bileniyosun bu olanların suçlusu eltin mi? Onun kocası benim karım giyinsin kuşansın istiyo demek ki derdim, senin eşin de kaynın da kaynananın oğlu,aradaki fark ne sence derdim sessiz kalırdı

Ne zaman ki problemin kaynağını buldu, o zaman boşanıp memleketine döndü,bir hikayem daha var bi sonraki yoruma
Problemin kaynağı tamamen eşim bunu biliyorum inanın ama eşimin değişebileceği gibi bi saçma düşünceden de kendimi alıkoyamıyorum maalesef.

Siz mutsuzken kiziniz nasil mutlu oluyor peki?
Bilemedim ben cocuk icin kendi hayatimi perisan etmem , biliyorum ki ben mutluysam cocuklarim da mutlu oluyor
Şuan kızımın belki sen hayatında hiç olmayacağı kadar babaya ihtiyacı olduğu bi dönem henüz 2 yaşında.gelişimi açısından çok önemli babasının varlığı bunu sürekli hissetmesi.elbette ki dediklerinize katılıyorum ama boşandığımızda kızımın yaşayacağı travma şu anki durumdan daha ağır olur diye düşünüyorum

Böyle biriyle neden evlendiniz ve neden çocuk yaptınız diye çok klişe 2 kk sorusu yöneltmek isterim size.
Başka birinin dolduruşuna gelip benim üstüme gelen birinin beni sevebileceğini düşünemem şahsen.
Veya benim yanımda "evlat eş bulunur" diyen birine sesini çıkarmayan bir eş...
Daha mutlu olacağınızı düşünüyorsanız kv ile iletişiminizi tabi ki kesin ama oğlu iletişimini kesmeyecek ve hayatınıza mutlaka bir etkisi olacak kendisinin.
İyi bir eş ve daha da önemlisi iyi bir baba olur diye evlendim.ve bunu 31 yaşında yaptım.ama tabi kişiliğinin ipotekli olduğunu göremedim doğuran kadınla olan ilişkisini bilmediğim için.

Dolmasın eşiniz bir zahmet. Bütün suç onda.
Sen çek restini, kv ile görüşme. İşine geliyosa eşin senin yanında olur gelmiyosa zaten yüzünü görür ona göre davranırsın.
Kesinlikle şuan için en doğru şey bu.o kadınla alakamı tamamen kesicem en sağlıklısı bu.önceden yapmadığıma çok pişmanım.sonra da duruma bakmak em doğrusu sanırım

Gerçekten de fesat bir kadınmış canım ya. İnsan torunu için nasıl böyle şeyler söyler. Yok evlat bulunur vb. Evlat insanın canının parçası be. Yazıklar olsun.
Yoksay o kadını. Çıkar hayatından.
O kadına göre ne var.oğlu benden boşanır başkasıyla evlenir çocuk yapar.al işte tezi doğrulanır.eş de bulunur evlat da.ama anne baba bulunur mu hayır.istediği kastettiği de bu zaten.bu kadından boşanırsın başkasıyla evlenir çocuk yaparsın demeye çalışıyor.bütün bunlar olur evet de o kadının pislik bi lağım gibi kokuşmuş kalbi ne olur ilahi adalet nasıl işler onu bilemiyorum

Evlenmeden önce el adayları ve aileleri teste tabi tutulsa keşke. Hani arabalara ekspertiz raporu oluyor ya, neresinde boya ya da değişen var çıkıyor. İnsanlardaki arızalar da baştan çıksa keşke...

Ben sizin yerinizde olsam o kayınvalideye zaten gitmezdim. Kuvözdeki torununu görmeye gelmeyen babaanne yerin dibine batsın bi zahmetEn Büyük KK

Zamanında kesemediniz, şimdi kesin bence görüşmeyi. Arayıp birşey söylemeyin, bu sefer eşinize ayılıp bayılacak bir bahanesi olur. Eşinizle sakince konuşun, “bak tüm bunlara rağmen annene şans verdim ama kredisini tüketti. Artık görüşmek istemiyorum ve evimizde onlar yüzünden huzursuzluk çıkmasını istemiyorum. Para konusunda da eğer kardeşine gönderecek kadar rahatsak ben de şunları şunları şunları ( telefon, tablet, araba, yazlık vs) istiyorum” deyin. Ve eğer çok sıkışmayacaksanız araba ya da ev kredisi gibi bir borca sokun. Hiçbiri olmazsa kredi kartınızdan altın alıp kenara atın, kozmetik ya da giyim aldım deyip ödemesini istersiniz.

Şuan kızımın belki sen hayatında hiç olmayacağı kadar babaya ihtiyacı olduğu bi dönem henüz 2 yaşında.gelişimi açısından çok önemli babasının varlığı bunu sürekli hissetmesi.elbette ki dediklerinize katılıyorum ama boşandığımızda kızımın yaşayacağı travma şu anki durumdan daha ağır olur diye düşünüyorum
Saygi duyarim dusuncenize
Bu arada bos konusuyor gibi gozukmiyim size , ben yaptim size dediklerimi
Gayet mutlu bir oglum var
Ben degil bilim de cocugun anne ile olan bagindan bahseder , bag derken size duskunlugu vs degil kastettigim
Saglam basan guclu ve mutlu anne coxuklari mutlu ve saglikli buyurler
Tabi ki istediginiz sekilde devam edin hayatiniza ancak cocugunuz icin guclu durun ve mutlu olun , onun babaya degil ( istedigi kadar duskun olsun) anneye ihtiyaci var
Bu arada yine bir not ilistiriyim suraya , benim oglum 8 aylikken baba 24 aylikken anne demeye basladi , beni sadece meme olarak gorurdu babasina tapardi

Okurken kendim yaşıyormuş gibi hissettim...

Eşinizin kişiliği oturmamış...

Sizin dışınızda herkesin etkisi alyına kolaylıkla girebilecek biri...

Bir erkek,zaten annesi ve eşi arasında dengeyi kuramayacaksa evlilik gibi büyük bir sorumluluğu sırtlanmasın bir zahmet!

Ve o dengeyi kuramayacaksa ben ona yetişkin demem...
Küçük bir oğlan çocuğudur benim gözümde...

Maalesef eşiniz değişmez asla...
Olan sizin sinirlerinize olacak...

Ya tamam ya devam demenin vakti gelmiştir bence!

İşte kapı , bu da sapı derdim. Kocamın valizini yaparım akşam geldiğinde çok sakin bir şekilde bir daha asla annesi ve ailesi ile ilgili tek bir laf duymak istemediğimi , maddi yardım falan yaptırmayacağımı ,annesinin bana neler yaptığını gayette iyi bildiğini artık ruhsağlığımı korumak adına bu işe kesin bir nokta koymaya karar verdiğimi söylerim. Valizi kapıya koyarım isterse gidebileceğini Yada beni ve bebeğimi tercih edebileceğini söylerdim

Kardeş sana küçük bir mevzu anlatacağım.
Ama bunu sakın "benim kocişim şöyle böyle" diye algılama. Örnek olması açısından,belki de biraz daha gözlerinin açılması için anlatıyorum.
Ben kayınvalidemle evlendikten sonra tanıştım. Eşim aramızdaki bazı farklılıklara rağmen(yazamayacağım,yazsam da herkesin şaşkına döneceği şeyler) hiçbir şeyi umursamayan,yeter ki mutlu olalım,huzurlu olalım kafasında biridir.
Onun ailesinden yana hiç kimse tek bir söz,tek bir incitici laf etmeye cesaret edememiştir 6 yıldır.
Geçen sene yeni taşındığımız zaman mutfağıma erzak dolabı aldım. Kuru gıdaları falan koymak için işte. Netten sipariş verdiğim için montajını eşim yaptı.
Mutfak kapısının arkasına koyduk bana göre gayet hoş oldu,sadece kapıdan 10 cm uzun oldu.
Neyse eşim kayınvalidemin yanında "ne gerek vardı bu kadar büyük dolaba,zaten uzun oldu" gibisinden eleştirel sözler söyledi.
Yaklaşık 2 saat sonra mutfakta yemek yerken "büyük dedim ama tam yetti ya. Yer bile kalmadı başka malzeme koymaya,ben de niye karışıyosam kadının işine" dedi.
Çok küçük ama benim için önemli bir detaydı.
Gayet iyi biliyor ki en ufak çatlaktan içeriye sızmaya çalışır insanoğlu. O bugün abuk bir dolabı eleştirir,yarın annesi başka şeyleri eleştirmek için fırsat kollar/kollayabilir.
Haklarını yiyemem belki de gerçekten samimidirler bana karşı,gerçekten iyi insanlar oldukları için aramızda sorun yoktur.
Şu bir gerçek ki asıl nedeni hiçbir zaman bilemeyeceğiz. Yani eşimden korktukları için mi yoksa beni gerçekten sevdikleri için mi bana karşı iyiler?
Uzun yazdım kusura bakma.
Cesareti hep eşinizden alıyorlar. En başından gözü kara olsaydı,en ufak haksızlıkta karşılarına dikilseydi bugün bunları yaşamıyor olurdunuz.

Back
X