• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu şüphe beni mahvedecek :'(

veraa34

hayırla sağlıkla ömürle gel kızım..
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
796
448
103
32
Merhaba hanımlar benim en büyük problemim kendimi ifade edememem umarım burada edebilirim de bana yardım edebilirsiniz.
Konu eşim eşim hakkında içim de bir şüphe var aldatıldığıma dair fakat bedenen değil. İki yıla yakındır evliyiz uç ay evvel çalıştığı şirketteki bir kızı bizim ile aynı semtte oturduğu için eve bırakıyor onun deyimi ile iki erkek daha varmış ama ben buna inanmıyorum.
Bir gün bugün abine rastladık yanındaki kızı ben sanmış abim oda bana gelip diğer arkadaşlar köprünün başında indiler bugün filan dedi abimin gelip bana anlatacağından korktu galiba açıklamayı önce kendi yaptı yemedim bunu yemiş gibi yaptım. Sonra bir gün mesajlarına bakarken bunkız ile garip yazışmasını gördüm
Kız- eşime gelsene bu tarafa yazmış
Eşim - ne tarafa
Kız- onur tarafa değil ya bu tarafa demiş
Eşim de- o tarafa gelirsem abdestim bozulur yazmış gulucuk atmış kız da gülücük atmış eşime ilk sorduğumda bişi demedi mesaja baktı gitti daha sonra gece uyandırdım bu ne dedim tekrar başladım işte sana atıyordum sen sandımda yazdım karışmış mesaj filan dedi evet o dakikalarda bizde yazışıyorduk o zaman kız neden karşılık veriyor filan dedim oda bilmiyorum getiricem yüzleştiricem filan dedi konu uzadı biraz bende kapattım çünkü biz o tarz şeyler yazışıyorduk eşimle olabilir dedim kızın salaklığı ne anladıda güldü dedim.
O gün bu gündür ben şüphedeyim şu uç dört gündür daha fena salak salak şeyler düşünüp ağlıyorum butun gün ve şuan da da o kızla işe gidip gelmesini istemiyorum kıza hanım dedirtemedim ondan alt kadameymiş hanım demezmiş adını veriyor oda aynı şekilde bir samimiyet var ve bu bi çok rahatsız ediyor bir konuşmaya başlarsam buyuk kavga edicem sakin kalamıyorum ve hep ya aldatıyorsa ya o kızla laubali oluyorsa diye kendimi mahvediyorum zaten uç gündür de tartışmadan dolayı kırgınım uzak duruyorum dahada bi hissizleştim o da öyle epeydir sevdiğini söylemiyor değişiklik var hissediyorum ve ben napıcağımı bilmiyorum bu konuyu onunla konuşmalımıyım yoksa aklına sokmamam mı gerekiyor geçen beni almaya geldiğinde arabada bir arkadaşı ile konuşuyor du eşim oda o kız için x niye yalan yalan diye bağırıyor du dedi eşim hemen diğer iki erkek için onlara diyordu dedi ve ben bunada inanmadım eve gelene kadar neyin var dedi hiç birşey demedim ne yapıyım ben kuruntumu yapıyorum yardım edin l

Son düzenleme:
Sessizce takipte kalın, ben inanmadım eşinize. Ayrılmayacaksanız yüz göz olmayın.
Şunu düşünün, hadi eşiniz siz sandı, ama aralarında belli bir samimiyet olmasa kız öyle yazamazdı. Hatta bir erkek bana abdestim bozulur dese, çok sert olur tepkim; gülücük olmaz.

Sessizce takipte kalın, ben inanmadım eşinize. Ayrılmayacaksanız yüz göz olmayın.
Şunu düşünün, hadi eşiniz siz sandı, ama aralarında belli bir samimiyet olmasa kız öyle yazamazdı. Hatta bir erkek bana abdestim bozulur dese, çok sert olur tepkim; gülücük olmaz.
Getiricem onada sor filan dedi kuçulme daha fazlam dedim teli hep ortada o günden sonra düzeltti biraz kendini bakıyorum mesajlara sadece ii ile ilgili ama arabada ne oluyor bilmiyorum

Boyle bir suphem olsa ve anlattiginiz seyleri yasasam o adami yolardim ama ben olsam cunku ben bu konularda cirkef bir insanim sizin ksiliginiz nasil bilemem
Dua ediyorum beni dışarı çıkarken bile kısıtlayan adam eğer böyle bir şey yapıyorsa laubali samimi oluyorsa mevlam denk getirsin

Ben çok fazla noktalama işaretlerine takmam ama gerçekten yazınızı okumak çok zor.Lütfen biraz dikkat edin şu noktalama işaretlerine.Cümle nerde bitiyor,nerde başlıyor belli değil.

Şu günler şeytan kurcalıyor beni resmen aklıma gelenleri anlatsam burada offf hamilelikten de kaynaklı olabilir mi eşimi böyle birşey yaptığını yapacağını düşünmek mahvediyor beni

Allah buyuk eger oyle birsey warsa illaki denk getirir ama takibe dewam edin o telefona bakmayla olcak is degil ewe gelmeden siliyordur bitti gitti.. ben ewe gelmesine yakin cikar beklerdim arabada ne oluyor bakardim

Getiricem onada sor filan dedi kuçulme daha fazlam dedim teli hep ortada o günden sonra düzeltti biraz kendini bakıyorum mesajlara sadece ii ile ilgili ama arabada ne oluyor bilmiyorum
Valla şu kadarını söyleyeyim size, benim eski amimi bir arkadaşım da cahil döneminde evli biriyle beraberdi. An geldi karısının karşısına yüzleştirmek için çıkardı, el birliğiyle kadını kandırdılar oyunculuklarıyla. Yüzleştirmek çözüm değil.

Allah buyuk eger oyle birsey warsa illaki denk getirir ama takibe dewam edin o telefona bakmayla olcak is degil ewe gelmeden siliyordur bitti gitti.. ben ewe gelmesine yakin cikar beklerdim arabada ne oluyor bakardim
Kızı eve 8 dk uzaklıkta bırakıyor görmem imkansız ya aslında benim üstüme titrerdi kotu zamanımda ev işlerini bişe o yaptı yemeğimi yedirdi ama şuamki soğukluğu anlayamıyorum belki günahını alıyorum bilmiyorum

Valla şu kadarını söyleyeyim size, benim eski amimi bir arkadaşım da cahil döneminde evli biriyle beraberdi. An geldi karısının karşısına yüzleştirmek için çıkardı, el birliğiyle kadını kandırdılar oyunculuklarıyla. Yüzleştirmek çözüm değil.
O cesaret yok eşimde yani benim çıkıp gideceğimi arkama bakmayacağımı biliyor konuşmalımıyım onunla bu durumu cevaplar onda çünkü

Kızla tamamen iletişimi kessin, özel şoförümü de getirmek zorunda mı yani.
Ayrıca alt kademe üst kademe farketmez "hanım" ifadesi herhangi bir bayana söylenebilir ismiyle, resmen bahane.

sıkma canını arkadaşım.. hamileymişsin bir de.. konuna yorum yapmıycam sadece üzülme demek istedim:)

Kızla tamamen iletişimi kessin, özel şoförümü de getirmek zorunda mı yani.
Ayrıca alt kademe üst kademe farketmez "hanım" ifadesi herhangi bir bayana söylenebilir ismiyle, resmen bahane.
Mecburmuş iki erkek daha onunla geliyormuş ama tabi nereye kadar geliyorlar sonuçta sabahın 7 sinde biniyo bu kız arabaya şirket çalışanı eşim sahada demedi diyemezmiş hanım ilk mesajı gorduğumde evi inlettim ama inanmış gibi yaptım takip ediyorum mesajlarda bişi yok arabada ne oluyor bilmiyorum

Bunu düşünüyorum bende kaç gündür ama eşim butun gün tekm15 dk sabah 15 dk akşam arabada o kız

Back
X