Getiricem onada sor filan dedi kuçulme daha fazlam dedim teli hep ortada o günden sonra düzeltti biraz kendini bakıyorum mesajlara sadece ii ile ilgili ama arabada ne oluyor bilmiyorumSessizce takipte kalın, ben inanmadım eşinize. Ayrılmayacaksanız yüz göz olmayın.
Şunu düşünün, hadi eşiniz siz sandı, ama aralarında belli bir samimiyet olmasa kız öyle yazamazdı. Hatta bir erkek bana abdestim bozulur dese, çok sert olur tepkim; gülücük olmaz.
Dua ediyorum beni dışarı çıkarken bile kısıtlayan adam eğer böyle bir şey yapıyorsa laubali samimi oluyorsa mevlam denk getirsinBoyle bir suphem olsa ve anlattiginiz seyleri yasasam o adami yolardim ama ben olsam cunku ben bu konularda cirkef bir insanim sizin ksiliginiz nasil bilemem
Valla şu kadarını söyleyeyim size, benim eski amimi bir arkadaşım da cahil döneminde evli biriyle beraberdi. An geldi karısının karşısına yüzleştirmek için çıkardı, el birliğiyle kadını kandırdılar oyunculuklarıyla. Yüzleştirmek çözüm değil.Getiricem onada sor filan dedi kuçulme daha fazlam dedim teli hep ortada o günden sonra düzeltti biraz kendini bakıyorum mesajlara sadece ii ile ilgili ama arabada ne oluyor bilmiyorum
Kızı eve 8 dk uzaklıkta bırakıyor görmem imkansız ya aslında benim üstüme titrerdi kotu zamanımda ev işlerini bişe o yaptı yemeğimi yedirdi ama şuamki soğukluğu anlayamıyorum belki günahını alıyorum bilmiyorumAllah buyuk eger oyle birsey warsa illaki denk getirir ama takibe dewam edin o telefona bakmayla olcak is degil ewe gelmeden siliyordur bitti gitti.. ben ewe gelmesine yakin cikar beklerdim arabada ne oluyor bakardim
O cesaret yok eşimde yani benim çıkıp gideceğimi arkama bakmayacağımı biliyor konuşmalımıyım onunla bu durumu cevaplar onda çünküValla şu kadarını söyleyeyim size, benim eski amimi bir arkadaşım da cahil döneminde evli biriyle beraberdi. An geldi karısının karşısına yüzleştirmek için çıkardı, el birliğiyle kadını kandırdılar oyunculuklarıyla. Yüzleştirmek çözüm değil.
Mecburmuş iki erkek daha onunla geliyormuş ama tabi nereye kadar geliyorlar sonuçta sabahın 7 sinde biniyo bu kız arabaya şirket çalışanı eşim sahada demedi diyemezmiş hanım ilk mesajı gorduğumde evi inlettim ama inanmış gibi yaptım takip ediyorum mesajlarda bişi yok arabada ne oluyor bilmiyorumKızla tamamen iletişimi kessin, özel şoförümü de getirmek zorunda mı yani.
Ayrıca alt kademe üst kademe farketmez "hanım" ifadesi herhangi bir bayana söylenebilir ismiyle, resmen bahane.
Gercekten gerceği ögrenmek istiyorsan arabasina ses kayit cihazi koyabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?