Bu süslüyü haklamali miyim sizce ??

evsizmutsuzcocuksuz

O işler öyle olmuyor ustaaa!!!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
116
101
18
37
Merhabalar..
Sonunda bana da buraya yazmak nasip oldu olmasaydi keske..
Soyle uzatmadan anlatayim hemen
Ben bu yil universiteyi kazandim ve liseden beri de devam eden bi iliskim var ve onun okudugu sehri yazdim.yani oyle laylaylom bi iliski degil 2 yildir ben kazanip geleyim diye bekliyo ve bi kere bile ümidini kesip baska kizlara bakmadI ciddiyiz yani.bunu bi tek ablam ve bu cadaloz kuzenim biliyo.neyse iste bi de benim bi kuzenim var benden 1 yas kucuk cadalozun teki.bi aile dostumuzun benden 1 yas buyuk oglu var ve bu kuzenim hoslaniyo ondan.ben de bu yil uni.kazandim babama demis ki babasi okulu bitirsin(benden icin)o sirada
konussunlar anlasirlarsa dunur oluruz demis.babam dun soyledi dayimlar da bizdeydi.bu kiz bunu duyunca once dediki su sisko haliyle ne canlar yakmis vay vay.sonra babam dedi baska kiminkini yakmis da canlar diyosun dedi.bu demez mi x ile liseden beri gorusuyolar diye.babam da taniyo sevgilimi bizim ust donemin birincisiydi iyi bi uni bolum kazaninca bak falanca yapmis dedi benim kizim da yapar gibisinden gaz vermek icin.babamin gozleri firladi adam zaten kalp hastasi.simdi diyor ben seni gondermem onla ayni sehire ne planlar yapmissin diyo kustu bana.ve 21 yasindayim liseyi yeni bitirmedim yani cocuk degilim.simdi napsam gidip haklasam mi bu cadalozu.bi suru sirrini biliyorum ifsa mi ediyim onun gibi seviyesizce ama iste bana yakismaz.napiyim sizce cok kotuyum suan dovecem yani gidip sinirlerime hakim olamiyorum..

Ay inanmiyorummm bu kıskanç akraba musvettesi insanlar niye var ki :)) onun seviyesine inme ama onunla bi güzel konuş ben de gidim mi babana anlatmaya de )))

Ay inanmiyorummm bu kıskanç akraba musvettesi insanlar niye var ki :)) onun seviyesine inme ama onunla bi güzel konuş ben de gidim mi babana anlatmaya de )))

Su saatten sonra soylesem bile ne farketcek babam bi yil daha hazirlancaksin diyo.ayni puani alamam diyorum hem niye bi yil daha kaybedeyim

Annem rahmetli oldu.ablam da alamaz ayni puani falan diyo yok zaten inatci kecinin teki babam.biraz zaman gecsin yatisir diye umit ediyorum..

Kusura bakma, başın sağ olsun. Çok sinirlendim okurken gözümden kaçırdıysam affola. Ablan, diğer aile büyükleri el ele verin ikna edin babanı. O yellozu da sonraya bırak. Kaydın her şeyin hallolsun icabına bakarsın.

Yok yazmamistim zaten sorun degil.gerekirse giderim tek basima okuluma eve kilitliycek hali yok heralde.o salagi da kendi gibi amatorce cocukca davranarak haklamiycam.bekliycem intikam soguk yenen bi yemektir demisler :)

Bence şimdilik bu cadı kuzeni bir kenara bırakın, intikam soğuk yenen bir yemektir, onu sonra halledersiniz. Önceki hedefiniz babanızın gönlünü almak olmali. Güleryüzlü tatlı dilli olun, sevdiği yemekleri yapın, ufak konuşmalar yapın özür dileme kapsamında, saklamakla hata ettiğinizi, çekinip korktuğunuz için bunu yaptığınızı söyleyin. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır; bu şekilde onu yavaş yavaş ikna edin, yumuşatın. Bu konuyu halledip okula başlama garantisi aldiktan sonra da o kuzenin icabına bakın. Ben kısasa kısas uygulayın derim; onun da sırlarını ortaya dökün bakalım neler yapacak terbiyesiz şey. Sizi kıskandığı için fiziğinize de laf etmiş terbiyesiz bir de. Kendisi bu kötü niyetiyle düzgün kimseyi bulamaz tabi.

Sanirim en iyisi sizin dediginiz gibi bisey yapmak olacak.aptal ve kisanc kuzenimi onun yollariyla rezil edip statumu dusurmiycem.tesekur ederim

Sanirim en iyisi sizin dediginiz gibi bisey yapmak olacak.aptal ve kisanc kuzenimi onun yollariyla rezil edip statumu dusurmiycem.tesekur ederim
Rica ederim. Bu arada özel hayatınızı mümkün olduğunca saklayın, insan kuzenine bile güvenemiyor işte. Umarım her şey yoluna girer ve istediğiniz yerde okursunuz, çok güzel bir üniversite hayatınız olur :)

Kaydın olmuştur zaten bence babanla otur ciddi,ciddi konuş baba çok ayrı bir şey çünkü. Baba de bu durum böyleykene böyle sen zamanında bu çocuğu övmedin mi saygı duymadın mı bende bundan cesaret aldım de sen övünce bize bana layık sandım ki 2 senedir benim yüzümü kara çıkarmadı oraya gidip tam anlamıyla onu anlayınca zaten ben sana açacaktım de , başın sağolsun hayatım bu arada bana güvenmiyor musun ne yanlışımızı duydun gördün kızın durumunu da babana açıkla de ki bak ben terbiyemi gösterip kızın aslında o çocuktan hoşlandığını dahi açığa vurmadım sen kendi yetiştirdiğin kızına güvenmiyor musun de Allah (c.c) yardımcın olsun

Çok sinir oldum ya baban sevgilin hakkında ne dusunuyor? Bir de olayı ceviremez misin biraz? Babana anlat de ki babacim kuzenim orda bahsettiğin çocugu seviyor o yüzden öyle dedi filan de. Ben de ailesinin yanında bunu anlatamadim rezil olmasın diye, babanın iyi niyetine itimat etmesini sağla. Üniversiteye gidince de asla babani uzecek bisey yapma. Belli ki akrabalarından açığını arayan tipler var. Buna izin verme

babana otur anlat. "baba, benim kendime koyduğum prensipler var. senin boynunu yere eğmem. okumak için gidicem oraya. kısmet odur ki aynı yere denk geldik. gidiceğim başka şehirlerde de erkekler olucak. seni mutsuz etmiycem. gerekirse kurana el basarım ben kendimden eminim sen de bana güven" temalı bişiler demeni öneririm. kızı boşver. kendi kıskançlığıyla mahvolup gitsin

Ya zaten babamdan hicbiseyi saklamadigim icin bu kadar buyuk tepki verdi sanirim.ayrica cidden duzgun bi cocuk ve tipta okuyo.babam ilk ogrendi analar neler doguruyo falan dedi hatta.ben de tip icin onunla okumak icin cok ugrastim ayni sehrin eczaciligini yazdim.hatta babam ozel tipta okutmayi teklif etti o sehirde sadece devlet uni.oldugundan onu bile kabul etmedim.babam cok diretirse de karsima alicam hem calisip hem okuycam.yapacak baska sey kalmiyo.tesekurler guzel yorumunuz icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…