- 17 Ağustos 2015
- 116
- 101
- 18
- 37
- Konu Sahibi evsizmutsuzcocuksuz
-
Ay inanmiyorummm bu kıskanç akraba musvettesi insanlar niye var ki :)) onun seviyesine inme ama onunla bi güzel konuş ben de gidim mi babana anlatmaya de)))
Annem rahmetli oldu.ablam da alamaz ayni puani falan diyo yok zaten inatci kecinin teki babam.biraz zaman gecsin yatisir diye umit ediyorum..Annen falan girsin araya. Böyle saçmalık mı olur.
Annem rahmetli oldu.ablam da alamaz ayni puani falan diyo yok zaten inatci kecinin teki babam.biraz zaman gecsin yatisir diye umit ediyorum..
Kusura bakma, başın sağ olsun. Çok sinirlendim okurken gözümden kaçırdıysam affola. Ablan, diğer aile büyükleri el ele verin ikna edin babanı. O yellozu da sonraya bırak. Kaydın her şeyin hallolsun icabına bakarsın.
Sanirim en iyisi sizin dediginiz gibi bisey yapmak olacak.aptal ve kisanc kuzenimi onun yollariyla rezil edip statumu dusurmiycem.tesekur ederimBence şimdilik bu cadı kuzeni bir kenara bırakın, intikam soğuk yenen bir yemektir, onu sonra halledersiniz. Önceki hedefiniz babanızın gönlünü almak olmali. Güleryüzlü tatlı dilli olun, sevdiği yemekleri yapın, ufak konuşmalar yapın özür dileme kapsamında, saklamakla hata ettiğinizi, çekinip korktuğunuz için bunu yaptığınızı söyleyin. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır; bu şekilde onu yavaş yavaş ikna edin, yumuşatın. Bu konuyu halledip okula başlama garantisi aldiktan sonra da o kuzenin icabına bakın. Ben kısasa kısas uygulayın derim; onun da sırlarını ortaya dökün bakalım neler yapacak terbiyesiz şey. Sizi kıskandığı için fiziğinize de laf etmiş terbiyesiz bir de. Kendisi bu kötü niyetiyle düzgün kimseyi bulamaz tabi.
Cik git kaydini yaptir.barisirlar daha sinra ailenSu saatten sonra soylesem bile ne farketcek babam bi yil daha hazirlancaksin diyo.ayni puani alamam diyorum hem niye bi yil daha kaybedeyim
Rica ederim. Bu arada özel hayatınızı mümkün olduğunca saklayın, insan kuzenine bile güvenemiyor işte. Umarım her şey yoluna girer ve istediğiniz yerde okursunuz, çok güzel bir üniversite hayatınız olur :)Sanirim en iyisi sizin dediginiz gibi bisey yapmak olacak.aptal ve kisanc kuzenimi onun yollariyla rezil edip statumu dusurmiycem.tesekur ederim
Ya zaten babamdan hicbiseyi saklamadigim icin bu kadar buyuk tepki verdi sanirim.ayrica cidden duzgun bi cocuk ve tipta okuyo.babam ilk ogrendi analar neler doguruyo falan dedi hatta.ben de tip icin onunla okumak icin cok ugrastim ayni sehrin eczaciligini yazdim.hatta babam ozel tipta okutmayi teklif etti o sehirde sadece devlet uni.oldugundan onu bile kabul etmedim.babam cok diretirse de karsima alicam hem calisip hem okuycam.yapacak baska sey kalmiyo.tesekurler guzel yorumunuz icin :)Kaydın olmuştur zaten bence babanla otur ciddi,ciddi konuş baba çok ayrı bir şey çünkü. Baba de bu durum böyleykene böyle sen zamanında bu çocuğu övmedin mi saygı duymadın mı bende bundan cesaret aldım de sen övünce bize bana layık sandım ki 2 senedir benim yüzümü kara çıkarmadı oraya gidip tam anlamıyla onu anlayınca zaten ben sana açacaktım de , başın sağolsun hayatım bu arada bana güvenmiyor musun ne yanlışımızı duydun gördün kızın durumunu da babana açıkla de ki bak ben terbiyemi gösterip kızın aslında o çocuktan hoşlandığını dahi açığa vurmadım sen kendi yetiştirdiğin kızına güvenmiyor musun deAllah (c.c) yardımcın olsun
Resmen gelecegimle oynamaya calisiyo aptal..beklesin tatli kuzenim benim dovmekten beter edicem zaten ama zamani degil su an..Gerizekali bildigin ...
Dovseydin bir güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?