- Konu Sahibi evsizmutsuzcocuksuz
-
Merhabalar..
Sonunda bana da buraya yazmak nasip oldu olmasaydi keske..
Soyle uzatmadan anlatayim hemen
Ben bu yil universiteyi kazandim ve liseden beri de devam eden bi iliskim var ve onun okudugu sehri yazdim.yani oyle laylaylom bi iliski degil 2 yildir ben kazanip geleyim diye bekliyo ve bi kere bile ümidini kesip baska kizlara bakmadI ciddiyiz yani.bunu bi tek ablam ve bu cadaloz kuzenim biliyo.neyse iste bi de benim bi kuzenim var benden 1 yas kucuk cadalozun teki.bi aile dostumuzun benden 1 yas buyuk oglu var ve bu kuzenim hoslaniyo ondan.ben de bu yil uni.kazandim babama demis ki babasi okulu bitirsin(benden icin)o sirada
konussunlar anlasirlarsa dunur oluruz demis.babam dun soyledi dayimlar da bizdeydi.bu kiz bunu duyunca once dediki su sisko haliyle ne canlar yakmis vay vay.sonra babam dedi baska kiminkini yakmis da canlar diyosun dedi.bu demez mi x ile liseden beri gorusuyolar diye.babam da taniyo sevgilimi bizim ust donemin birincisiydi iyi bi uni bolum kazaninca bak falanca yapmis dedi benim kizim da yapar gibisinden gaz vermek icin.babamin gozleri firladi adam zaten kalp hastasi.simdi diyor ben seni gondermem onla ayni sehire ne planlar yapmissin diyo kustu bana.ve 21 yasindayim liseyi yeni bitirmedim yani cocuk degilim.simdi napsam gidip haklasam mi bu cadalozu.bi suru sirrini biliyorum ifsa mi ediyim onun gibi seviyesizce ama iste bana yakismaz.napiyim sizce cok kotuyum suan dovecem yani gidip sinirlerime hakim olamiyorum..
Ya zaten babamdan hicbiseyi saklamadigim icin bu kadar buyuk tepki verdi sanirim.ayrica cidden duzgun bi cocuk ve tipta okuyo.babam ilk ogrendi analar neler doguruyo falan dedi hatta.ben de tip icin onunla okumak icin cok ugrastim ayni sehrin eczaciligini yazdim.hatta babam ozel tipta okutmayi teklif etti o sehirde sadece devlet uni.oldugundan onu bile kabul etmedim.babam cok diretirse de karsima alicam hem calisip hem okuycam.yapacak baska sey kalmiyo.tesekurler guzel yorumunuz icin :)
Benim çok sık kullandığım atasözünü bir kez daha yazmaktan onur duyuyorum:"Eden bulurrr..."Merhabalar..
Ben bu yil universiteyi kazandim ve liseden beri de devam eden bi iliskim var ve onun okudugu sehri yazdim.yani oyle laylaylom bi iliski degil 2 yildir ben kazanip geleyim diye bekliyo ve bi kere bile ümidini kesip baska kizlara bakmadI ciddiyiz yani.bunu bi tek ablam ve bu cadaloz kuzenim biliyo.neyse iste bi de benim bi kuzenim var benden 1 yas kucuk cadalozun teki.bi aile dostumuzun benden 1 yas buyuk oglu var ve bu kuzenim hoslaniyo ondan.ben de bu yil uni.kazandim babama demis ki babasi okulu bitirsin(benden icin)o sirada
konussunlar anlasirlarsa dunur oluruz demis.babam dun soyledi dayimlar da bizdeydi.bu kiz bunu duyunca once dediki su sisko haliyle ne canlar yakmis vay vay.sonra babam dedi baska kiminkini yakmis da canlar diyosun dedi.bu demez mi x ile liseden beri gorusuyolar diye.babam da taniyo sevgilimi bizim ust donemin birincisiydi iyi bi uni bolum kazaninca bak falanca yapmis dedi benim kizim da yapar gibisinden gaz vermek icin.babamin gozleri firladi adam zaten kalp hastasi.simdi diyor ben seni gondermem onla ayni sehire ne planlar yapmissin diyo kustu bana.ve 21 yasindayim liseyi yeni bitirmedim yani cocuk degilim.simdi napsam gidip haklasam mi bu cadalozu.bi suru sirrini biliyorum ifsa mi ediyim onun gibi seviyesizce ama iste bana yakismaz.napiyim sizce cok kotuyum suan dovecem yani gidip sinirlerime hakim olamiyorum..
Ya zaten babamdan hicbiseyi saklamadigim icin bu kadar buyuk tepki verdi sanirim.ayrica cidden duzgun bi cocuk ve tipta okuyo.babam ilk ogrendi analar neler doguruyo falan dedi hatta.ben de tip icin onunla okumak icin cok ugrastim ayni sehrin eczaciligini yazdim.hatta babam ozel tipta okutmayi teklif etti o sehirde sadece devlet uni.oldugundan onu bile kabul etmedim.babam cok diretirse de karsima alicam hem calisip hem okuycam.yapacak baska sey kalmiyo.tesekurler guzel yorumunuz icin :)
Kuzeni simdilik kenara birakin, babanizla aranizdaki problemi halledip okulunuza gidin. Kuzen yerinde durur nasilsa, zamani geldiginde gerekeni yaparsiniz ama oncelik o olmamali. Hayati mesele okul!Merhabalar..
Afferin kız çok akıllıca. Koru hakkını bu senin geleceğin. Kuzenin için muhtemelen ünvste hayal. E sen kazanınca seni kıskandı. Ondan yapmıştır.Yok yazmamistim zaten sorun degil.gerekirse giderim tek basima okuluma eve kilitliycek hali yok heralde.o salagi da kendi gibi amatorce cocukca davranarak haklamiycam.bekliycem intikam soguk yenen bi yemektir demisler :)
Ya kızlar benim aklıma hayatta gelmez bunlar valla harika plan.Kaydın olmuştur zaten bence babanla otur ciddi,ciddi konuş baba çok ayrı bir şey çünkü. Baba de bu durum böyleykene böyle sen zamanında bu çocuğu övmedin mi saygı duymadın mı bende bundan cesaret aldım de sen övünce bize bana layık sandım ki 2 senedir benim yüzümü kara çıkarmadı oraya gidip tam anlamıyla onu anlayınca zaten ben sana açacaktım de , başın sağolsun hayatım bu arada bana güvenmiyor musun ne yanlışımızı duydun gördün kızın durumunu da babana açıkla de ki bak ben terbiyemi gösterip kızın aslında o çocuktan hoşlandığını dahi açığa vurmadım sen kendi yetiştirdiğin kızına güvenmiyor musun deAllah (c.c) yardımcın olsun
Evet daha akıllıca bir intikam almalısın. Soğuk soğukYok yazmamistim zaten sorun degil.gerekirse giderim tek basima okuluma eve kilitliycek hali yok heralde.o salagi da kendi gibi amatorce cocukca davranarak haklamiycam.bekliycem intikam soguk yenen bi yemektir demisler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?