Bu süslüyü haklamali miyim sizce ??

Baban görndermezse sanmıyorum da, kuzenim beni çekemedi onun çekememesi yüzünden ben okuldan mı oluyum dersin.. O zaman gönderir.. Kuzenini de böyle bişeyi yine yaparsa onun duyulmasını istemediği şeyi söylemekle tehtit et.

Sevgilinizle olmak için tıptan mı vazgeçtini

babanda taniyorsaaaaa...ciddi oldugunuzu bildir ailenle tanistir guven.versin..o caadaloz kuzenini der bir dahaaa sirrini vermeee..ablan varken o kim.oluyor ki anlatmissin neyse olan olmusss..o kizi bu sekilde deli edebilirsin babani ikna etmeye bak

Aynısını yap babasının yanında, keşke o an yapsaydın. Deseydin ki "O'nu seviyorsun diye mi bana bu attığın iftira? Gerek yok al senin olsun yalan söyleme bari!" diye bak kimin hayatı mahfoluyodu. Hemen kabul etmişsin biraz çok yönlü düşün yoksa ezilirsin yani. Neyse yine toplanır yanı var "baba bana hakaret etti ben size söyleyemedim kızarsın tadsızlık çıkar diye yoksa ispatlasın sana gör var mı yok mu?" diye kıvırmaya bak. Sevgilinden ziyade puanına yazık.

Annene Allah rahmet eylesin..

O kiz onu soyleyince sen de deseydin ya baba olmaz x (kuzenin) seviyo o cocugu diye. Cok sinir oldum yaa. Ben olsam intikamimi en aci sekilde alirdim ama suan aklima bisey gelmiyo

Benim çok sık kullandığım atasözünü bir kez daha yazmaktan onur duyuyorum:"Eden bulurrr..."
Sen bir şekilde babanı ikna etmeye bak,onu yanlış bir şey yapmadığına inandır.
Kuzenin de sana ettiğini çeker,hiçbir kuşkun olmasın.Sırf o bana kötülük yaptı diyip intikam almaya çalışırsan olan yine sana olur...

Keşke babalar anneler çocukları kötü duruma düşüruldugunde önce o kişiyi bi güzel bozsalar sonra lazımsa çocuklarına kizsalar..

Nasıl oc alacaksiniz bilmiyorum ama ben yüzüne bakmazdim. İlerde neler yaptırır bu kıskançlık ona çok fena.

Bu noktada biraz hata etmişsin, inşallah pişman olmazsın. Yarın öbür gün ayrılırsınız ben senin için tıp okumadım diye şikayet etmeyesin

Haspama bak sen terbiyesiz keşke tam konuştuğunda bozsaydın oracıkta olan olmuş önüne bak sürekli densiz densiz konuşacak zaten artık baban biliyor bir şey söylerse yapıştırırsın cevabını o çocuğu sevdiğini seni çekemediğini söylersin

Ay valla sinir oldum.. Herşeyi mahfetmiş varoş.
Ortaya çıkacak başka sırrın yoksa kendisinde, sen de onunkileri ifşa et!
Valla böylelerinden intikam almadan rahat edemem ben.
Gerçi senin başın derde girmiş bir kere ama.. Umarım baban yatışır ikna etmeye çalış bir şekilde, konuş anlat durrumu, ciddi olduğunuzu falan...

Kuzeni simdilik kenara birakin, babanizla aranizdaki problemi halledip okulunuza gidin. Kuzen yerinde durur nasilsa, zamani geldiginde gerekeni yaparsiniz ama oncelik o olmamali. Hayati mesele okul!

babanızın güvenini kazanabileceğinizi düşünüyorum. ciddi düşündüğünüzü iyice anlatın gerekirse sevgilinizle tanıştırın. akıllı, çalışkan, sorumluluk sahibi bir insan olduğunu ve babanızın yüzünü kara çıkartmayacağınızı belirtin. zamanında size onu örnek göstermesi de sevgilinizi içten içe beğendiğini takdir ettiğini gösterir babanızın bence.. kuzeninize gelince de kendisi sizi aşırı derece kıskandığından büyük bir çocukluk yapmış siz de onun gibi davranıp çocukluk yapmayın bence.. ama boş da durmayın ona karşı, yani cesaret almasın bu sessiz tavrınızdan. siz de onu tehdit edebilirsiniz mesela :)

Yok yazmamistim zaten sorun degil.gerekirse giderim tek basima okuluma eve kilitliycek hali yok heralde.o salagi da kendi gibi amatorce cocukca davranarak haklamiycam.bekliycem intikam soguk yenen bi yemektir demisler :)
Afferin kız çok akıllıca. Koru hakkını bu senin geleceğin. Kuzenin için muhtemelen ünvste hayal. E sen kazanınca seni kıskandı. Ondan yapmıştır.

Ya kızlar benim aklıma hayatta gelmez bunlar valla harika plan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…