Bu süslüyü haklamali miyim sizce ??

Bence bu salak konuşmadan anlamaz ben olsam hemen değil uygun bir zamanını bekler aynı şekilde onun yaptığının aynısını yapardım acele etmene gerek yok eline geçecek fırsatı bekle

sen şimdi kuzenini boşver,
onun yaptığını yaparsan, ondan farkın kalmaz
üniv olayına odaklan, babanı bir şekilde ikna et gidebilmek için
yazık ya o kadar emek vermişsin, seneye girersen puanın da düşer zaten.

Kizlar cok tesekurler hepsini tek tek okudum gercekten cok yardimci oldunuz.bu arada soranlar olmus ben eczaciligi kazandim sevgilim tįpta okuyor tipa puanim yetmedi babam ozelde okutmayi teklif etti tip istersem.ama ben kabul etmedim tek etken sevgilim degil babami maddi olarak cok zorliycakti yillik 40 bin istiyolar.herneyse babam da biraz yatisti gibi kayit falan oldu zaten gelecek yila okul puani da kesiliyor ve zaten 21 yasindayim 1 yil daha kaybedemem babam da biliyo.ayrica ablam dun damardan girdi rahmetli annem bana ezcaci ol dukkanin basina da beni koy derdi.ablam bunu hatirlatti babama o puani alamaz seneye dedi ondan sonra yumusadI gibi babam.bakalim :)

Nedir şu kuzen milletinden çektiğimiz yaa.sende herkesin olduğu bi anda onun sizin aile dostunuzun oğlunu sevdiğini söyle?

Nedir şu kuzen milletinden çektiğimiz yaa.sende herkesin olduğu bi anda onun sizin aile dostunuzun oğlunu sevdiğini söyle?
Yoo canim onu normal karsilarlar.dayim dershaneye gonderdi kacip cafelerde arkadaslariyla bulustu baraji gecemedi normal.ben ezcacilik kazandim tip kazanamadim anormal.o nerdeyse ciplak erkek posterleri asar duvarina ben gecen gunesin kizlarindaki aliye yakisikli dedim diye sapik oldum bu anormal :) boyle iste ailede normal insan yokki canim ondan bu kadar goze batiyosam demek..

O zaman ağzını burnunu kır ne diyim

Terbiyesizlik değil misli misline o ne yaptıysa sende aynısını yap. Sende onun neler yaptığını söyle. Sen beni kıskanıyosun ne yaparsan yap benim istediğim yere gelemeyeceksin güzel bir üni kazandım de. Babanıda bir şekilde ikna et okumak istiyorum falan de. Beni neden istemediğim biriyle evlendireceksin falan de. Benim salak kuzende hep beni kıskanırdı. Sonunda sevdiği çocuk yedi yıldan sonra bunu bıraktı. Bende sevdiğim çocukla evlendim çok mutluyum. O hala evlenemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…