- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi evsizmutsuzcocuksuz
-
Hangi bölüm ?Su saatten sonra soylesem bile ne farketcek babam bi yil daha hazirlancaksin diyo.ayni puani alamam diyorum hem niye bi yil daha kaybedeyim
Benim babamda inatçı bazı konularda kendi cümleleriyle damardan girince onun cevap hakkı kısıtlanıyorYa kızlar benim aklıma hayatta gelmez bunlar valla harika plan.
Yoo canim onu normal karsilarlar.dayim dershaneye gonderdi kacip cafelerde arkadaslariyla bulustu baraji gecemedi normal.ben ezcacilik kazandim tip kazanamadim anormal.o nerdeyse ciplak erkek posterleri asar duvarina ben gecen gunesin kizlarindaki aliye yakisikli dedim diye sapik oldum bu anormal :) boyle iste ailede normal insan yokki canim ondan bu kadar goze batiyosam demek..Nedir şu kuzen milletinden çektiğimiz yaa.sende herkesin olduğu bi anda onun sizin aile dostunuzun oğlunu sevdiğini söyle?
Yoo canim onu normal karsilarlar.dayim dershaneye gonderdi kacip cafelerde arkadaslariyla bulustu baraji gecemedi normal.ben ezcacilik kazandim tip kazanamadim anormal.o nerdeyse ciplak erkek posterleri asar duvarina ben gecen gunesin kizlarindaki aliye yakisikli dedim diye sapik oldum bu anormal :) boyle iste ailede normal insan yokki canim ondan bu kadar goze batiyosam demek..
Terbiyesizlik değil misli misline o ne yaptıysa sende aynısını yap. Sende onun neler yaptığını söyle. Sen beni kıskanıyosun ne yaparsan yap benim istediğim yere gelemeyeceksin güzel bir üni kazandım de. Babanıda bir şekilde ikna et okumak istiyorum falan de. Beni neden istemediğim biriyle evlendireceksin falan de. Benim salak kuzende hep beni kıskanırdı. Sonunda sevdiği çocuk yedi yıldan sonra bunu bıraktı. Bende sevdiğim çocukla evlendim çok mutluyum. O hala evlenemedi.Merhabalar..
Sonunda bana da buraya yazmak nasip oldu olmasaydi keske..
Soyle uzatmadan anlatayim hemen
Ben bu yil universiteyi kazandim ve liseden beri de devam eden bi iliskim var ve onun okudugu sehri yazdim.yani oyle laylaylom bi iliski degil 2 yildir ben kazanip geleyim diye bekliyo ve bi kere bile ümidini kesip baska kizlara bakmadI ciddiyiz yani.bunu bi tek ablam ve bu cadaloz kuzenim biliyo.neyse iste bi de benim bi kuzenim var benden 1 yas kucuk cadalozun teki.bi aile dostumuzun benden 1 yas buyuk oglu var ve bu kuzenim hoslaniyo ondan.ben de bu yil uni.kazandim babama demis ki babasi okulu bitirsin(benden icin)o sirada
konussunlar anlasirlarsa dunur oluruz demis.babam dun soyledi dayimlar da bizdeydi.bu kiz bunu duyunca once dediki su sisko haliyle ne canlar yakmis vay vay.sonra babam dedi baska kiminkini yakmis da canlar diyosun dedi.bu demez mi x ile liseden beri gorusuyolar diye.babam da taniyo sevgilimi bizim ust donemin birincisiydi iyi bi uni bolum kazaninca bak falanca yapmis dedi benim kizim da yapar gibisinden gaz vermek icin.babamin gozleri firladi adam zaten kalp hastasi.simdi diyor ben seni gondermem onla ayni sehire ne planlar yapmissin diyo kustu bana.ve 21 yasindayim liseyi yeni bitirmedim yani cocuk degilim.simdi napsam gidip haklasam mi bu cadalozu.bi suru sirrini biliyorum ifsa mi ediyim onun gibi seviyesizce ama iste bana yakismaz.napiyim sizce cok kotuyum suan dovecem yani gidip sinirlerime hakim olamiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?