- 18 Temmuz 2013
- 704
- 349
- 88
- Konu Sahibi kiskanckiz
-
Victoria's Secret?
vay arkadaş derde bak MAAŞALLAH...
var mı? gördünüz mü? ben bişey istediğim zaman kafamda çizerim..onu bulana kadar da anam ağlar.... :) sırf bu yüzden stilist falan olsam derim ama ne çizim ne dikim kabiliyetim var
böyle ip askılı,bikini modeli istiyorum ben... telli falan olmayacak..
Söylediğine en yakın bunu buldum. http://www.derinmor.com/triumph-amourette-300-w-sutyen-37970
Canım çünkü bu biraz sütyen gibi değil de azcık fantezik yani VS'da falan bulamazsın çünkü sütyen değil ipli falan.evet şıkmış ama ....diyorum ya... yok...bulamıyorum....
bulupta napcan demeye dilim varmıyor..Allah daha büyük dert vermesin inşallah:) ama cidden 2 aydır arıyorum ben bunu
bulupta napcan demeye dilim varmıyor..
fakat bu tarz sütyenler fantazi ürünler içerisinde dolu yani..bu sebeple açtığın konu beni cezbetmedi..
yaz google amcaya fantazi sütyenler diye bunların satıldığı envayi çeşit site açılır karşına.
haklısın....annem de bi ton sövüyor bunları görünce... :) yaa ben çok sıcaklayan bi insanım... kabilede doğsaydım da bi bezle yaşasaydım yaniüzerimde yüke gelemiyorum...tabi böyle konuşunca sokakta teşhirci bi şekilde gezdiğimi düşünmeyin.... az daha dikkatli giyinsem tesettüre girebilir giyim tarzım .... sadece hafif,var yok arası.ince,tiril tiril şeyleri giymeyi seviyorum...
dediğiniz şekilde de aratıcam bakalım neler çıkacak.
Canım bende bu dantelin siyahı var. 1 ay önce olsaydı sana bunu diktirip gönderirdim malesef çalışmıyorum şuan ama bi terzide diktirebilirsin. Alt tarafı iki danteli overlokla birleştirip biye takıcak eğer illaki bu olcak almam lazım diyosan diktirebilirsin herkes dikebilir bunuvar mı? gördünüz mü? ben bişey istediğim zaman kafamda çizerim..onu bulana kadar da anam ağlar.... :) sırf bu yüzden stilist falan olsam derim ama ne çizim ne dikim kabiliyetim var
var mı? gördünüz mü? ben bişey istediğim zaman kafamda çizerim..onu bulana kadar da anam ağlar.... :) sırf bu yüzden stilist falan olsam derim ama ne çizim ne dikim kabiliyetim var
Canım bende bu dantelin siyahı var. 1 ay önce olsaydı sana bunu diktirip gönderirdim malesef çalışmıyorum şuan ama bi terzide diktirebilirsin. Alt tarafı iki danteli overlokla birleştirip biye takıcak eğer illaki bu olcak almam lazım diyosan diktirebilirsin herkes dikebilir bunu
victoria secret, la senza , zeki triko ya bakmanı öneririmKızlar ben yaklaşık 2 aydır bu tarz bir sütyen arıyorum.... ancak bir türlü denk gelmedi...kompedana,tene,pentiye ,miss claire.e baktım yok siz belki denk gelmişsinizdir.... nerde bulabilirim yaa
not :resmin başlığının farkındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?