İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Bu sütyeni nerden bulabilirim?

kiskanckiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
704
349
88
Kızlar ben yaklaşık 2 aydır bu tarz bir sütyen arıyorum.... ancak bir türlü denk gelmedi... kompedana,tene,pentiye ,miss claire.e baktım yok siz belki denk gelmişsinizdir.... nerde bulabilirim yaa

not :resmin başlığının farkındayım

Eklentiler

• nabilla-benattia-italya-yi-sallayacak--4619634.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 824
Victoria's Secret?

var mı? gördünüz mü? ben bişey istediğim zaman kafamda çizerim..onu bulana kadar da anam ağlar.... :) sırf bu yüzden stilist falan olsam derim ama ne çizim ne dikim kabiliyetim var

böyle ip askılı,bikini modeli istiyorum ben... telli falan olmayacak..

Görmedim ama olsa olsa orada olabilir :) bikini alıp giyersiniz olmadı

Allah daha büyük dert vermesin inşallah:) ama cidden 2 aydır arıyorum ben bunu
bulupta napcan demeye dilim varmıyor..
fakat bu tarz sütyenler fantazi ürünler içerisinde dolu yani..bu sebeple açtığın konu beni cezbetmedi..
yaz google amcaya fantazi sütyenler diye bunların satıldığı envayi çeşit site açılır karşına.

Canım bende bu dantelin siyahı var. 1 ay önce olsaydı sana bunu diktirip gönderirdim malesef çalışmıyorum şuan ama bi terzide diktirebilirsin. Alt tarafı iki danteli overlokla birleştirip biye takıcak eğer illaki bu olcak almam lazım diyosan diktirebilirsin herkes dikebilir bunu

Fantezi giyim sitelerine bakın, birebir aynı olmasa bile çok yakın şeyler bulabilirsiniz.

ciddi mi süpermiş:) e benim bi arkadaşım var bayan, terzi.... ona söyleyebilirim o zaman:))) oleyyyy çok teşekkür ederim....

işte bu siteyi bu yüzden seviyorum....arkadaş 40 yıl düşünsem aklıma gelmez yemin ederim:)

victoria secret, la senza , zeki triko ya bakmanı öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…