- 18 Temmuz 2013
- 704
- 349
- 88
- Konu Sahibi kiskanckiz
-
suwen de var bunlardan ...ama sütyen die geçmiyor o yüzden bulamıosunuz belki...
http://www.suwenshop.com/U3483,56,fatamorgana-fsj6002-balayina-giderken.htm
url açmazsa eğer, suwen sitesine girin, fantazi ürünlere bakın...
victoria secret, la senza , zeki triko ya bakmanı öneririm
bu arada hiç beğenmedim tabi zevk meselesi
vaaayyy çok beğendim.... :) teşekkürler:) ama şu terziye diktirme olayı çok aklıma yattı..öyle yapıcam sanırım<.9
Çok güzel sütyenmiş gerçekten. Bulursanız bana da söyleyin yerini :)
canım ne güzel eleştiriye açıksın çünkü çoğu kişi eleştirildiğinde karşısındakine kusur buluyoroda arkadaşım da aynısını söylemiştihatta bu ne be? ...... gibi demişliği de vardır:) eleştirilere açığım.... ama bence çok rahat gözüküyorlar:)
maşallah araştırmacısınızda aynı benla senza ve zekide yok
canım ne güzel eleştiriye açıksın çünkü çoğu kişi eleştirildiğinde karşısındakine kusur buluyorbende iç çamaşırına meraklıyımdırda o yüzden ilgimi çekti bu konu. hatta ben victoria secret TR de yokken benimde alacak param yokken bir iç çamaşırı jartiyer benzeri etek vardı çok beğenmiştim onu elimde diktim dikiş makinesi de kullanmadan aynısı gibi de yaptım çok güzel oldu. meraklı olduğum için almayı uğraşmayı severim
la senza ya bakabilirsinizKızlar ben yaklaşık 2 aydır bu tarz bir sütyen arıyorum.... ancak bir türlü denk gelmedi...kompedana,tene,pentiye ,miss claire.e baktım yok siz belki denk gelmişsinizdir.... nerde bulabilirim yaa
not :resmin başlığının farkındayım
Ben bunlardan eminonunde gormustum.istanbuldaysaniz eminonunde ceyiz icin camasirlar satan yerler var.gelinlikcilerin orda.orda vardir mutlaka.
evet canım ben meraklıyım hatta odama perde almak istemiştim herşeyi de beğenmem beğendiğim perde pahalıydı perde kumaşı aldım parça kumaşodama tül diktim perde diyorum. ben tasarım okumak istiyorum ama bakalım yaş 29 oldu olur birgün inşallahteşekkürler...yani eleştirilmekten korkmamak lazım..herkesin zevki aynı olmak zorunda değil... bahsettiğim arkadaşım gibi tanıdığım insanlar ne deseler sorun değil çünkü niyetleri temiz,alınacak bişey yok... burada da birbirimizi tanımıyoruz.... hakarete varan bi eleştiri olmadığı sürece alınıp gücenmem... ama hakaret, küfür,aşağılama içeren bi yorum olursa da üslubu bozmadan cevabı verir, sayfayı kapatırsın,doğrusu budur bence:)
ben de seviyorum bu tip şeyleri....:) başta da dediğimiz gbi, zevk meselesi iştebu arada beğendiğiniz şeyi dikmeniz mevzusuna da bayıldım... diyorum ya...keşke terzi olsam derim hep...elbise falan konularında da çünkü bişeyi kafamda çizip sonra aylarca arıorum bazen bulamayınca
Peki bulundugun yerde ceyiz icin camasir satan yerler yokmu.oyle yerlerde oluyomaalesef değilim
küçük göğüslü bayanlar için kullanışlı olabilir büyük göğüsleri düşünemiyorum lömbür lömbürCanm yalniz bunlar disarda takmaya uygun degiller fazla toparlamiyolar hatta oldugundan daha ayrik gosteriyo
Hee gece falan giyersin ona bisey diyemem
Canm yalniz bunlar disarda takmaya uygun degiller fazla toparlamiyolar hatta oldugundan daha ayrik gosteriyo
Hee gece falan giyersin ona bisey diyemem
Peki bulundugun yerde ceyiz icin camasir satan yerler yokmu.oyle yerlerde oluyo
küçük göğüslü bayanlar için kullanışlı olabilir büyük göğüsleri düşünemiyorum lömbür lömbür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?