İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Bu sütyeni nerden bulabilirim?

Çok güzel sütyenmiş gerçekten. Bulursanız bana da söyleyin yerini :)

vaaayyy çok beğendim.... :) teşekkürler:) ama şu terziye diktirme olayı çok aklıma yattı..öyle yapıcam sanırım<.9

Çok güzel sütyenmiş gerçekten. Bulursanız bana da söyleyin yerini :)

suwenden baktım...

http://www.suwenshop.com/U3487,56,honeymoon-suite-fsj8001-balayina-giderken.htm ve http://www.suwenshop.com/U3487,56,honeymoon-suite-fsj8001-balayina-giderken.htm

hoşuma gitti.... fiyatları da uygun bence:)

oda arkadaşım da aynısını söylemişti hatta bu ne be? ...... gibi demişliği de vardır:) eleştirilere açığım.... ama bence çok rahat gözüküyorlar:)
canım ne güzel eleştiriye açıksın çünkü çoğu kişi eleştirildiğinde karşısındakine kusur buluyor bende iç çamaşırına meraklıyımdırda o yüzden ilgimi çekti bu konu. hatta ben victoria secret TR de yokken benimde alacak param yokken bir iç çamaşırı jartiyer benzeri etek vardı çok beğenmiştim onu elimde diktim dikiş makinesi de kullanmadan aynısı gibi de yaptım çok güzel oldu. meraklı olduğum için almayı uğraşmayı severim

Ben bunlardan eminonunde gormustum.istanbuldaysaniz eminonunde ceyiz icin camasirlar satan yerler var.gelinlikcilerin orda.orda vardir mutlaka.

teşekkürler...yani eleştirilmekten korkmamak lazım..herkesin zevki aynı olmak zorunda değil... bahsettiğim arkadaşım gibi tanıdığım insanlar ne deseler sorun değil çünkü niyetleri temiz,alınacak bişey yok... burada da birbirimizi tanımıyoruz.... hakarete varan bi eleştiri olmadığı sürece alınıp gücenmem... ama hakaret, küfür,aşağılama içeren bi yorum olursa da üslubu bozmadan cevabı verir, sayfayı kapatırsın,doğrusu budur bence:)

ben de seviyorum bu tip şeyleri....:) başta da dediğimiz gbi, zevk meselesi işte bu arada beğendiğiniz şeyi dikmeniz mevzusuna da bayıldım... diyorum ya...keşke terzi olsam derim hep...elbise falan konularında da çünkü bişeyi kafamda çizip sonra aylarca arıorum bazen bulamayınca

Canm yalniz bunlar disarda takmaya uygun degiller fazla toparlamiyolar hatta oldugundan daha ayrik gosteriyo
Hee gece falan giyersin ona bisey diyemem

evet canım ben meraklıyım hatta odama perde almak istemiştim herşeyi de beğenmem beğendiğim perde pahalıydı perde kumaşı aldım parça kumaşodama tül diktim perde diyorum. ben tasarım okumak istiyorum ama bakalım yaş 29 oldu olur birgün inşallah

Canm yalniz bunlar disarda takmaya uygun degiller fazla toparlamiyolar hatta oldugundan daha ayrik gosteriyo
küçük göğüslü bayanlar için kullanışlı olabilir büyük göğüsleri düşünemiyorum lömbür lömbür

yaaa ben yazın genelde bol askılı tunikler ve tayt falan giyerim....üst bol olduğundan sıkıntı olmaz... ya da işte evde giyerim...göğüs uçları belli olmasın yeter....hafif... var yok arası..ne güzel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…