bu tacize girer mi? beni yönlendirir misiniz.

Tekrar okuyun

Emredersiniz ....
araba aramsı demişsini cinsel istismar yok demişsiniz fakat ben çok kötü kelimeler olduğu için buraya yazmayı doğru bulmadım. kibar tabiriyle erkek organı, kadın cinsel organı vs yazılmıştı o arama motoruna... inanmanız için yeterli oldu mu bilemedim?

Canım zaten sen müstehcen diye belirtmişsin denizaslim konuyu üsten yüzeysel okumuş belli ki...yaptığı yorumun başka bi açıklaması yok olamaz çünkü ..konuyu doğru düzgün okumadan yapılan yorumlar itibar alınmaz. Kendisi de bunun farkındadır zaten.

Sorunlarınızı yaşadığınız bu olaya bağlayabilir miyiz bilmiyorum ama evet yaşadığınız tacize girer. Psikanaliz uygulayan bir uzmandan yardım almanızı öneririm. Ankara'daysanız ODTÜ Ayna kliniğinde fazlaca uzman var.

Ben buna inanıyorum her kız ya çok küçükten ya da büyükken farketmez mutlaka tacize uğramıştır bu sapıklar bir iki tane de değil ki kimseye güvenilmez (ailen hariç).

Son düzenleme:
Bende insanım arkadaşlar okurken kaçırmışım. İlla itham etmek zorunda değilsiniz...

Şiddetin ve tacizin her türlüsüne şiddetle karşıyım... Böylelerini direk hadım edeceksin de olan tacize uğrayan oluyor. Size bir lafım yok yani konu sahibi...

Anne babalar çocuklarını kimseye bırakıp gitmemeli, çocuklarının başında beklemeli. Siz de tedavi olmalısınız.

Kucağa oturtulan siz olmadığınız sürece kimsenin yaşadığına taciz değil diyemezsiniz. Kişinin rahatsız olduğu her davranış tacizdir. Eskisi yenisi yok bunun gayette art niyetliydi insanlar eskiden de. Sizin gibi o taviz değil bu taciz değil diyen yazılanı bile okuyup anlamaktan aciz insanlar yüzünden sesleri çıkmıyordu sadece. Artık çıkıyor o nedenle siz çenenizi kapatın.

Ben buna inanıyorum her kız ya çok küçükten ya da büyükken farketmez mutlaka tacize uğramıştır bu sapıklar bir iki tane de değil ki kimseye güvenilmez (ailen hariç).
ben bir kız annesi olarak kendimden başka kimseyle baş başa bırakmıyorum yavrumu hiç kimseye güvenmiyorum

ben bir kız annesi olarak kendimden başka kimseyle baş başa bırakmıyorum yavrumu hiç kimseye güvenmiyorum
En iyisini yapıyorsunuz benim annem çocukken markete göndermezdi gene de giderdim keşke dinleseymişim 8-9 yaşındayken 5 lira karşılığında market sahibi ilişki teklif etmişti ve çocuktum anlamıyordum fısıldayarak söylediği için değil ne demek istediğini anlamıyordum çoook sonradan anlamıştım iş işten geçmişti o zaman Allah'tan kız kardeşi gelmişti de çıkıp gitmiştim hala aklıma geldikçe şükrediyorum anneler çok haklı ben de anne olsam bir yere yalnız göndermem belli bir yaşa kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…