Yatak Odası Dekorasyonu Bu takım için tüm beyaz yatak odalarından vazgeçebilirim!!

LoadedGun

Evlivemutlu <3
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
5.984
90
113
Kızlar biliyosunuz beyaz bir country ev yapmak istiyorum ama bugün koçtaşta öyle bir takım gördümki bayıldım diyebilirim, eskitme ağaç inanılmaz güzel country takım gördüm tek kelimeyle aşık oldum Birde siz bakın istedimmm

ormanın ortasında olsaydı evin, harika olurdu canım ^^ modernlikle, demodelik arasında sıkışıp kalmış, beni kararsızlığa iten bir model..

Bu kadar mı kötü kızlar yahu Farklı modeller bakmaya devam o halde beyaza devam

böyle bir yatak odasında benim ruhum daralır.bence en güzel yatak odaları beyaz olanlar,insanın içi açılır nefes alır.tabii sen beğendiysen sıkıntı yoktur canım :)

ormanın ortasında olsaydı evin, harika olurdu canım ^^ modernlikle, demodelik arasında sıkışıp kalmış, beni kararsızlığa iten bir model..

aynen dediğin gibi. sanki ağaçları kesip direk dolap yapmışlar gibi duruyor.
Beyazdan vazgeçme derim ferah olur. bu oda bir süre sonra sıkar kasvetli yani.

arkdaşlar sayfaya beğeni desteklerinizi beklıoruz

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm sen beğendiysen sorun yok aklını karıştırma başka şeylerle ve beyaz kesinlikle alma tozuyla inan uğraşamazsın tamam beyaz çok şık duruyor ama alanların %80i pişman evlenmiş biri olarak söylüyorum bu takım eğer gerçek ağaçsa çok rahat edersin ve sakın lake kaplama mobilya alma kiracı olacaksanız çok daynıksız kaçarve ayrıca iç karartacak bir renk değil ki zavallı anneciğimin mobilyalarını görselerdi ne derlerdi tahmin etmek bile istemiyorum babaannem kimseye sormadan beğenmiş almış çok koyukahve bir takımdı

Agaç olması lake olmaması ve modeli ok hoşuma gitmişti benimde , herkesin evi o kadar birbirine benziyoki farklı bişey olsun istedim farklı bi şeyde yapıcam inşallah :) bıktım avangart evler görmekten country avangart beyaz pembe değildr zaten , kendi sectigim tarzdan soğudum valla bendede öyle bi huy var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…