- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Agaç olması lake olmaması ve modeli ok hoşuma gitmişti benimde , herkesin evi o kadar birbirine benziyoki farklı bişey olsun istedim farklı bi şeyde yapıcam inşallah :) bıktım avangart evler görmekten country avangart beyaz pembe değildr zaten , kendi sectigim tarzdan soğudum valla bendede öyle bi huy var
Kesinlikle öyle düşünüyorum gamze :)aynen cnm bencede aynı fabrikadan çıkmış gibi hep aynı tarz evler bence evlerimiz kendi kişiliğimizi yansıtmalı dediğim gibi illa pahalı country mobilyalarını kullanmadanda country tarz ev döşeyebilirsin.bende beyaz mobilyalı evlerden bıktım hangi bloga giriyorsam aynı şeyleri görüyorum bence düşüncelerinden vazgeçme evin kişiliğini yansıtsınözenti evlerden olmasın ben hep çiçekli koltuğum olsun isterdim öyle de oldu mobilya araştırmasında da kullanım kolaylığını göz önünde bulundurdum (kiracı olduğumuz için çizilmeyen ve tozu kiri göstermeyen )
Valla aynen düşüncelerimi söylemişsincanım evlenmem yakın olsa ya da şuan evlensem hiç tereddüt etmeden alırdım bu takımı o kadar güzel ki...lake değil bir de ben nefret ediyorum lake den. rengi çok doğal bildiğin ağaç, tam kafamda oluşturmak istediğim tarza yakın,ingiliz country tarzıyla iskandinav arası :) eğer evini fazla güle dala boğmadan, anaokulu havası yaratmadan asaletini kaçırmadan güzel sade bir country havası istiyorsan bu takım tam senlik :) duvarlar ve kullandığın tekstil ürünlerinde uçuk maviler, turkuazlar ya da pembeler kullanırsan tadından yenmez bu takım :)
TandooriiBembeyaz duvarlar ve uygun renkt bir kontur ile dekore edilirse evet güzel bir mobilya ama ben tercıh etmezdim,
Yatak odası sade ferah ve farklı olmalı bence, lake ve fabrıkasyon cıkısı yatak odaları değil bahsettığım ,
Mesela ; http://www.dekorasyoncini.com/wp-con...odas%C4%B1.jpg
Ya da biraz daha abartalım bu ; http://img3.imageshack.us/img3/6880/yatakodasi10.png
Valla aynen düşüncelerimi söylemişsinKesinlikle iskandinav tarzı , ama pastel ve sade bir şekilde döşenmeliki boğmasın
Yorumun için teşekkür ederim
yani diyeceğim o ki, eğer içine sindiyse yapabilirim diyorsan sıva kolları başla kafandaki tarza uygun bütünlüğü sağlayıcı detaylarıyla birlikte ince ince her yeri araştır.en güzellerini bulursun inşallah :) ayrıca tarz mobilya diye bir mobilya sitesinde gördüm takımın adı Country Iskandinav Yemek Odası Takımı diye geçiyor, bir de ona bak bakalım.
Ço kteeşkkür ederim bakayım hemen :)Valla aynen düşüncelerimi söylemişsinKesinlikle iskandinav tarzı , ama pastel ve sade bir şekilde döşenmeliki boğmasın
Yorumun için teşekkür ederim
yani diyeceğim o ki, eğer içine sindiyse yapabilirim diyorsan sıva kolları başla kafandaki tarza uygun bütünlüğü sağlayıcı detaylarıyla birlikte ince ince her yeri araştır.en güzellerini bulursun inşallah :) ayrıca tarz mobilya diye bir mobilya sitesinde gördüm takımın adı Country Iskandinav Yemek Odası Takımı diye geçiyor, bir de ona bak bakalım.
Aynen resimdeki gibi değil daha açık renk ve o şifonyere bende bayıldım resmini bulamadm bnde onu alıcam bulursam , tabi başka bulamazsam aklımda bu var2 ay önce koçtaşta görmüştüm resimdeki gibi kasvetli bir havası yok dogal yani parasına göre diger mobilyalardan daha orjınal gözüküyor.Ama içinde çok raf yok belki paratik çözümlerle birşeyler yapılabilir.Tutma kulpları ve diger bir şifonyeride var çok çekmeceli olan ona bayılmıştım.Evlenmeden bütün magazaları gezicem dolaşıcam uygun birşey bulamazsam dırek bunu alıcam.
Aynen resimdeki gibi değil daha açık renk ve o şifonyere bende bayıldım resmini bulamadm bnde onu alıcam bulursam , tabi başka bulamazsam aklımda bu var
Yani haklısn beyazn yerini tutmazda model çok hoşuma gitmişti ne bileyimbeyazın yerini kesinlikle tutmaz ama çokta fena olmayan bir model ama yinede ben tercih etmezdim dağ evim olsa belki :)
O derece diyosun yani ..Aynısından annemde vardı. Ama anne, 31sene once evlenırkem çeyiz olarak getirmiş. 3sene once cope attık.
Modeline aşık oldum gardrobn kapısına aşık olcak değilim ya , hı hı güzel geldi parladı bi an gözüme gözüme , onu dekore etmesini bilicen pastellerle kullancn oda rengin açık olucak vs :)senın zevkın tabıı ama neyıne asık oldun anlamadım..
mağazada ışıklar altında güzel geldı herhalde..
evıne gelınce klasık karanlık bı hale buruncek oda..
Yok o örtüyle olmaz, zaten kalitesinden dolayı bnde vazgectimbende bunu beyenıyordum ama kalite yönünden çok şikayet var vazgeçtim o yüzden bide yatak örtüm siyah dantelli içi pembe saten bogar diye düşündüm
Yani haklısn beyazn yerini tutmazda model çok hoşuma gitmişti ne bileyim
O derece diyosun yani ..
Modeline aşık oldum gardrobn kapısına aşık olcak değilim ya , hı hı güzel geldi parladı bi an gözüme gözüme , onu dekore etmesini bilicen pastellerle kullancn oda rengin açık olucak vs :)
Yok o örtüyle olmaz, zaten kalitesinden dolayı bnde vazgectim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?