Yatak Odası Dekorasyonu Bu takım için tüm beyaz yatak odalarından vazgeçebilirim!!

aynen cnm bencede aynı fabrikadan çıkmış gibi hep aynı tarz evler bence evlerimiz kendi kişiliğimizi yansıtmalı dediğim gibi illa pahalı country mobilyalarını kullanmadanda country tarz ev döşeyebilirsin.bende beyaz mobilyalı evlerden bıktım hangi bloga giriyorsam aynı şeyleri görüyorum bence düşüncelerinden vazgeçme evin kişiliğini yansıtsın özenti evlerden olmasın ben hep çiçekli koltuğum olsun isterdim öyle de oldu mobilya araştırmasında da kullanım kolaylığını göz önünde bulundurdum (kiracı olduğumuz için çizilmeyen ve tozu kiri göstermeyen )

Kesinlikle öyle düşünüyorum gamze :)

canım evlenmem yakın olsa ya da şuan evlensem hiç tereddüt etmeden alırdım bu takımı o kadar güzel ki...lake değil bir de ben nefret ediyorum lake den. rengi çok doğal bildiğin ağaç, tam kafamda oluşturmak istediğim tarza yakın,ingiliz country tarzıyla iskandinav arası :) eğer evini fazla güle dala boğmadan, anaokulu havası yaratmadan asaletini kaçırmadan güzel sade bir country havası istiyorsan bu takım tam senlik :) duvarlar ve kullandığın tekstil ürünlerinde uçuk maviler, turkuazlar ya da pembeler kullanırsan tadından yenmez bu takım :)

Valla aynen düşüncelerimi söylemişsin Kesinlikle iskandinav tarzı , ama pastel ve sade bir şekilde döşenmeliki boğmasın
Yorumun için teşekkür ederim

Ağaç olanı çok begendim !

ama güzelmişş gerçekten bende çok beğendim alabilirsin canım

ccanm countrt tarzına devam et bakmaya bence hoş sade bi takım ama daha güzell modellere bakmadn karar verme :)

2 ay önce koçtaşta görmüştüm resimdeki gibi kasvetli bir havası yok dogal yani parasına göre diger mobilyalardan daha orjınal gözüküyor.Ama içinde çok raf yok belki paratik çözümlerle birşeyler yapılabilir.Tutma kulpları ve diger bir şifonyeride var çok çekmeceli olan ona bayılmıştım.Evlenmeden bütün magazaları gezicem dolaşıcam uygun birşey bulamazsam dırek bunu alıcam.

Son düzenleme:
Aynen resimdeki gibi değil daha açık renk ve o şifonyere bende bayıldım resmini bulamadm bnde onu alıcam bulursam , tabi başka bulamazsam aklımda bu var

beyazın yerini kesinlikle tutmaz ama çokta fena olmayan bir model ama yinede ben tercih etmezdim dağ evim olsa belki :)

senın zevkın tabıı ama neyıne asık oldun anlamadım..
mağazada ışıklar altında güzel geldı herhalde..
evıne gelınce klasık karanlık bı hale buruncek oda..

Aynen resimdeki gibi değil daha açık renk ve o şifonyere bende bayıldım resmini bulamadm bnde onu alıcam bulursam , tabi başka bulamazsam aklımda bu var

bende bunu beyenıyordum ama kalite yönünden çok şikayet var vazgeçtim o yüzden bide yatak örtüm siyah dantelli içi pembe saten bogar diye düşündüm

beyazın yerini kesinlikle tutmaz ama çokta fena olmayan bir model ama yinede ben tercih etmezdim dağ evim olsa belki :)
Yani haklısn beyazn yerini tutmazda model çok hoşuma gitmişti ne bileyim
Aynısından annemde vardı. Ama anne, 31sene once evlenırkem çeyiz olarak getirmiş. 3sene once cope attık.
O derece diyosun yani ..
senın zevkın tabıı ama neyıne asık oldun anlamadım..
mağazada ışıklar altında güzel geldı herhalde..
evıne gelınce klasık karanlık bı hale buruncek oda..
Modeline aşık oldum gardrobn kapısına aşık olcak değilim ya , hı hı güzel geldi parladı bi an gözüme gözüme , onu dekore etmesini bilicen pastellerle kullancn oda rengin açık olucak vs :)
bende bunu beyenıyordum ama kalite yönünden çok şikayet var vazgeçtim o yüzden bide yatak örtüm siyah dantelli içi pembe saten bogar diye düşündüm
Yok o örtüyle olmaz, zaten kalitesinden dolayı bnde vazgectim

önemli olan senin fikrin canım beğendiysen al kullanıcak olan sensin sonuçta

canım aşırı sade geldi bana da beyaz krem counrty tarza yakın bıseyler olabilir hala evimi koyamadım ama laura ashley tarzı makyaj masalarına bakabilirsin sade şık ve asil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…