- 16 Temmuz 2023
- 5.616
- 15.049
- 168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar sağlıksız evliliğiniz var. Sıcak diye değil sizi istemediğinden yatardır eşiniz. Benim eşim çok şükür sıcakta bile bensiz uyumaz ayrı odada aslaaaBizim ev çok sıcak eşim çıkıyor balkonda yatıyor ben sevmiyorum içerde yatıyorum. Kötü kalple ne alakası var yapışık ikizmiyiz gidin piskolga görünün o zaman biz ne Yapabiliriz buradan
Çok haklısnız bu takıntı küçüklüğümden geliyor ikiz kardeşim kapıyı hep kapatırdı bende ondan alıştım bu yala geldim hala değiştiremedimBen de odamın kapısı açıkken rahat edemem hep kapıyı kapatıp uyurum ailemle yaşıyorum. Ama evli olsaydım kapı, pencere her şeyi açardım bu sıcakta rahat rahat uyurdum. Evliyken daha rahat oluyor insan eşinin yanında.
Gece uyanmaması süper de sabah kapıyı nasıl açıyor?Evet haklısınız bu yüzden üzülüyorum da bebeğim benimle uyuyor kızım uyuyunca yatağa geçiyorum. Sabah uyanınca kendi geliyor yanıma gece de uyanmıyor
Madem kapı açık yatamıyorsunuz pervane falan koyabilirsiniz odayaÇok haklısnız bu takıntı küçüklüğümden geliyor ikiz kardeşim kapıyı hep kapatırdı bende ondan alıştım bu yala geldim hala değiştiremedim
Ne kadar sağlıksız evliliğiniz var. Sıcak diye değil sizi istemediğinden yatardır eşiniz. Benim eşim çok şükür sıcakta bile bensiz uyumaz ayrı odada aslaaa
3 yaşında kzım kapılara uzun zamandır boyu eriyor zatenGece uyanmaması süper de sabah kapıyı nasıl açıyor?
MantıklıMadem kapı açık yatamıyorsunuz pervane falan koyabilirsiniz odaya
Eve alarm sistemi taktırın.Kafanızın rahatlamasına yardımcı olur.Bende işe yaradı.Hanımlar ben çocuklugumdan beri gece yatarken dolap kapısı ve odanın kapısı açık olduğuna asla uyuyamam. Eşim yıllardır buna sesini çıkartmadan kabullendı ama artık canım kocam bu sıcakta bunalıyor ve bu takıntımı bırakmamı istiyor. Ama ben yenemiyorum o oda kapısı açıkken sanki biri varmış gibi geliyor. 2 çocuk annesi oldum ama sanki çocuk gibi davranıyorum. Giriş katında olduğumuz için sadece üstten açabiliyoruz camı o da yetmiyor malesef
Anladım.3 yaşında kzım kapılara uzun zamandır boyu eriyor zaten
Bu gidişle eşim onu takacakKlima taktirin
Kızım kalkar gelir günaydın deyip kendi uyandırır o yüzdenAnladım.
Bizimki açabilse de açmak istemez.
Sabah uyanınca çok ilgi ister.
Millette ne çocuklar var yaEvet haklısınız bu yüzden üzülüyorum da bebeğim benimle uyuyor kızım uyuyunca yatağa geçiyorum. Sabah uyanınca kendi geliyor yanıma gece de uyanmıyor
Çok şükürMillette ne çocuklar var ya
Maşallah!Kızım kalkar gelir günaydın deyip kendi uyandırır o yüzden
Kapı açık olunca eşime masraf olmadan serinlik gelecekİzzet Güllü diye bir psikolog var. Takıntıyla ilgili videoları var. Sizin durumunuzla alakalı var mı bilmiyorum ama bir bakın isterseniz