• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu takıntıyı nasıl yenebilirim sizce

Ben de odamın kapısı açıkken rahat edemem hep kapıyı kapatıp uyurum ailemle yaşıyorum. Ama evli olsaydım kapı, pencere her şeyi açardım bu sıcakta rahat rahat uyurdum. Evliyken daha rahat oluyor insan eşinin yanında.

Bizim ev çok sıcak eşim çıkıyor balkonda yatıyor ben sevmiyorum içerde yatıyorum. Kötü kalple ne alakası var yapışık ikizmiyiz gidin piskolga görünün o zaman biz ne Yapabiliriz buradan
Ne kadar sağlıksız evliliğiniz var. Sıcak diye değil sizi istemediğinden yatardır eşiniz. Benim eşim çok şükür sıcakta bile bensiz uyumaz ayrı odada aslaaa

Ben de odamın kapısı açıkken rahat edemem hep kapıyı kapatıp uyurum ailemle yaşıyorum. Ama evli olsaydım kapı, pencere her şeyi açardım bu sıcakta rahat rahat uyurdum. Evliyken daha rahat oluyor insan eşinin yanında.
Çok haklısnız bu takıntı küçüklüğümden geliyor ikiz kardeşim kapıyı hep kapatırdı bende ondan alıştım bu yala geldim hala değiştiremedim

Evet haklısınız bu yüzden üzülüyorum da bebeğim benimle uyuyor kızım uyuyunca yatağa geçiyorum. Sabah uyanınca kendi geliyor yanıma gece de uyanmıyor
Gece uyanmaması süper de sabah kapıyı nasıl açıyor?

Offff ne cahilsin ya ne alakası var kışın koyun koyuna yatiyoruz hem çok cahil. Hemde aşağılık kompleksi olan birisin şükür diyerek ya bir senin kocan var aferin kocana alkissss senin gibi takıntı hastasını birakmiyormis ne güzel
Ne kadar sağlıksız evliliğiniz var. Sıcak diye değil sizi istemediğinden yatardır eşiniz. Benim eşim çok şükür sıcakta bile bensiz uyumaz ayrı odada aslaaa

Hanımlar ben çocuklugumdan beri gece yatarken dolap kapısı ve odanın kapısı açık olduğuna asla uyuyamam. Eşim yıllardır buna sesini çıkartmadan kabullendı ama artık canım kocam bu sıcakta bunalıyor ve bu takıntımı bırakmamı istiyor. Ama ben yenemiyorum o oda kapısı açıkken sanki biri varmış gibi geliyor. 2 çocuk annesi oldum ama sanki çocuk gibi davranıyorum. Giriş katında olduğumuz için sadece üstten açabiliyoruz camı o da yetmiyor malesef
Eve alarm sistemi taktırın.Kafanızın rahatlamasına yardımcı olur.Bende işe yaradı.

İzzet Güllü diye bir psikolog var. Takıntıyla ilgili videoları var. Sizin durumunuzla alakalı var mı bilmiyorum ama bir bakın isterseniz

Dolap kapaklari neden açik olsun ki zaten? Onun disinda klima ya da hava sogutucu urunler alinabilir. Bunu yillarca dert haline getirmekte ayri basari😄

İzzet Güllü diye bir psikolog var. Takıntıyla ilgili videoları var. Sizin durumunuzla alakalı var mı bilmiyorum ama bir bakın isterseniz
Kapı açık olunca eşime masraf olmadan serinlik gelecek 😀

Back
X