Doğuma Hazırlık Bu takvim tutuyor, bebeginizin cinsiyetine bir tahmin de benden ;)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Yok 2007 de 27 yaşinda hamile kaldım,16 Kasımda da 28 doldurdum.
Oğulumda 2 Austos 2008 doğudu.

Hayır 2007 hamile kaldım,16 Kasımda da 28 yaşımı doldurdum.Oğuluşumda 2 Austosta doğudu.

benim de bebeğimin cinsiyetine bakarmısın
doğum tarihim 12.07.1981
oğluma eylül 2006 hamile kaldım sat 15.09.2006
şimdi ikinciye hamileyim
hamile kaldığım ay aralık 2010 sanırım 31.12.2010 gecesi
sat 20.12.2010
sizce bebebeğimin cinsiyeti ne olacak
bir kızım ılsun çok istiyorum

yaklaşık 28 günde bir oluyorum yani ilişki derken biz korunuyorduk ama arada gitmiş ama hangi gün hamile kaldım bilemiyorum

canım erkek günlerine denk geliyor o zaman hayırlısı olsun

oğlununki tutuyor yumurtlama günlerin tam erkek günlerine denk gelmiş
hamiş olduğun bebeğinede tam çizginin erkek gününe geçtiği gece hamiş kalmıişsın 31 aralık gecesi saat 22:00 kadar çizgin kızda 22:00 da çizgi nötr olmuş sonrada erkeğe geçmiş bununda erkek olması muhtemel hayırlısı olsun Rabbim gönlündekini nasip etsin

banada bakmanızı bekliyorum sabırsızlıkla bu arada
sat:12.12.2010
şimdiden tesekkürler

adetinin 10. gününden sonra yani 21 Aralık'tan sonra kız günlerin başlamış adet aralıkların 28 ile 35 gün arasında sürüyorsa yumurtlaman kız günlerine denk gelmiştir hayırlısı olsun

ezel bana da bakar misin
dogum tarihim 05 01 1979
ilk cocugumda sat:14 09 2007
ikincisinde sat:16 01 2011
ikincisine hamile kaldigim tarih 30 u 31 e baglayan gece saat 1 de
merakla bekliyorum:44:

ezel bana da bakar misin
dogum tarihim 05 01 1979
ilk cocugumda sat:14 09 2007
ikincisinde sat:16 01 2011
ikincisine hamile kaldigim tarih 30 u 31 e baglayan gece saat 1 de
merakla bekliyorum:44:

canım ilk bebeğin erkek mi_? erkeğe yatkın ve erkek günlerinde yumurtlaman olmuş ama geç döllenme olduysa kız olabilir
ikinci bebeğinede erkek gününde hamiş kalmışsın

Son düzenleme:

Ezel hanım ben 2007 de hamile kalmıştım,16Kasımda 28 yaşımı doldurdum sat:13 Ekim ama doktor 23 Ekim diye düzeltmişti,2 Austosta oglum normal doğumla dünyaya geldi,Kasım ayna sarkmiş olamaz hamile kalmam değilmi?Lütfen bakarmısınız

canım vallahi büyük ihtimal kasımda hamiş kalmışsın çocukta 2 ağustosta soğdu diyorsun daha ne olsun doktorun tespiti doğruymuş geç yumurtladın o ay büyük ihtimal 23 ekime göre oğlun tutuyor bioritm erkek gösteriyor

Teşekkürederim ,seni baya yoğurdum

ezel sana zahmet arkadaşım için bakarmısın 1982 doğumlu 5 eylül 2010 son adet tarihi 23 eylülde hamile kaldığını tahmin ediyor.

CANIM 78 kasım doğumluyum... ayı sormussun bana. 14 ocak da son adet tarıhım... çok teşekkür ederım şimdiden. valla sonucu öğrenir öğrenmez yazayım sana:)

ezel kaç gündür girip çıkıorm bana cevap gelmemiş tekrar yazıorm lüttfen cevap at yarın cinsiyeti öğrenmeye gidecem ama yine saklıosa öğrenemicem son adet tarihim 26 ekim doğum tarihim 1992 9 temmuz 26 gün e bi adet oluorm lütfen cevap yaz sabah gitmeden sayfaya gircem

canım ilk bebeğin erkek mi_? erkeğe yatkın ve erkek günlerinde yumurtlaman olmuş ama geç döllenme olduysa kız olabilir
ikinci bebeğinede erkek gününde hamiş kalmışsın
yok ezelcim ilk bebegim kiz.bilmiyorum ne zaman hamile kaldim ama adetimden sonra oldugunu tahmin ediyrum,yumurtlama gunumde falan degildi yani.
ama bu ikinciye yumurtlama gunumde hamile kaldim galiba, kasiklarimda agri vardi bi de hesaplamistim internetten yumurtlama gunumu. tek iliski oldu bilmiyorum artik bakalim.sen erkek gunlerinde diyosun ama gec dollenmisse eger kiz olabilme ihtimali var midir acaba yine?

merhabalar,
benim d.tarihi kasım 1978

japones mart içi bana tekrar bakablirmisin r,ca etsem.

ezelcim birde sana özelden mesaj attım bakabilirsen sevinirim

Meraba. ben 26 eylül 1977 doğumluyum. son adet tarihim 13 kasım. benimkine de bakar mısın rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…