Kiz canim senin bebis.canım benimki ne sence?
çok değişikmiş bu yöntem :))
dogum tarihim haziran 1989
aralık sonnda hamile kaldım
Kiz gorunuyor tatlim.canım benimkine de bakabilir misin.
ağustos 1084 8doğum tarihim)
kasım 2010
bakem ne çıkacek.
Kiz gorunuyor bebis.doğum tarihim:13 11 1983
sat:23 11 2010
banada bakar mısın
teşekkür ederim:)
Rica ederim :)canim banada bakabilirmisin sat 25 ekim dogum tarihim 22.10.1987 simdiden tesekkurler
Cin takvimi gibi ama aylardaki cinsiyetler ayni degil.bu hangi takvime göre bakılıyor canım çin takvimimi acaba
Kiz gorunuyor canimcim.ocak 1979,kasımda hamile kaldım nedir acep.:44:
Her iki ihtimal de olabilir. Aslinda ilki daha mumkun ama belki gec yumurtlamisimdir, takip etmemistim.canım ekimin kaçında hamile kaldın geç döllenme falanmı oldu çünkü adetinin 18. gününe kadar erkek günlerin 19. günü kıza geçiyor
Yaa bunlar eglence hep. Aslinda bir arkadasimin ablasi acayip bir cizelge yapiyor ve dogru tutmadigi gorulmemis(oyle dediler) Kadin biyolog. bana demisti ki, agustos 2011'e kadar kalirsan kiz (hangi ay kalirsan kal) Sonra 7 yil erkek demisti. O bakarken babanin da d.tarihini aliyor. benimki ona gore tutuyor. Kiz kardesimin 11 yil mi ne erkek. zavallimin kacari yok yine kiz tutmayacak gibi. Yine de rabbim bilir elbet.japones baktığımız takvimler birbirinin tam tersi galibasende bana bakabilirmisin ben 31.08.1986 doğumluyum şubat yada mart aylarından birinde hamiş kalırsam cinsiyet ne olur_?
Tabii bakarim :)Japones birde benim eltim için bakarmısın 13.05.1986 doğumlu ekim sonunda yada kasın başında hamiş kaldı tam bilemiyoruz satı 18 ekim
Yaa bunlar eglence hep. Aslinda bir arkadasimin ablasi acayip bir cizelge yapiyor ve dogru tutmadigi gorulmemis(oyle dediler) Kadin biyolog. bana demisti ki, agustos 2011'e kadar kalirsan kiz (hangi ay kalirsan kal) Sonra 7 yil erkek demisti. O bakarken babanin da d.tarihini aliyor. benimki ona gore tutuyor. Kiz kardesimin 11 yil mi ne erkek. zavallimin kacari yok yine kiz tutmayacak gibi. Yine de rabbim bilir elbet.
Seninki Subat da Mart da erkek canim :)
:)bende bende istiyorum 09.08.1981 doğumluyum aralık ayında hamile kaldım
Rica ederim :)teşekkür ederim canımbi de arkadaşım için sorsam
mayıs 1984
26 kasım 2010
Yok ser verdi sir vermedi ogretmedi hatun :)hadi yaa neye göre bakıyor acaba bide biyolog diyorsun senin ne güzel bir oğlun bir kızın olacak keşke benimde öyle olsa
eltim içinde bakmışsın çok teşekkürler
Yok ser verdi sir vermedi ogretmedi hatun :)
Merkala bekliyorum bakalim kimlerinki tutacak. Basta kendiminki tutacak mi bakalim. Cts kesin ogrenicez insallah :)
teşekkür ederim canımmBu takvime gore kiz canim.
:)
Erkek gorunuyor bebis canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?