Doğuma Hazırlık Bu takvim tutuyor, bebeginizin cinsiyetine bir tahmin de benden ;)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
japones baktığımız takvimler birbirinin tam tersi galiba sende bana bakabilirmisin ben 31.08.1986 doğumluyum şubat yada mart aylarından birinde hamiş kalırsam cinsiyet ne olur_?

Japones birde benim eltim için bakarmısın 13.05.1986 doğumlu ekim sonunda yada kasın başında hamiş kaldı tam bilemiyoruz satı 18 ekim

teşekkür ederim canım bi de arkadaşım için sorsam
mayıs 1984
26 kasım 2010

Son düzenleme:
japones baktığımız takvimler birbirinin tam tersi galiba sende bana bakabilirmisin ben 31.08.1986 doğumluyum şubat yada mart aylarından birinde hamiş kalırsam cinsiyet ne olur_?
Yaa bunlar eglence hep. Aslinda bir arkadasimin ablasi acayip bir cizelge yapiyor ve dogru tutmadigi gorulmemis(oyle dediler) Kadin biyolog. bana demisti ki, agustos 2011'e kadar kalirsan kiz (hangi ay kalirsan kal) Sonra 7 yil erkek demisti. O bakarken babanin da d.tarihini aliyor. benimki ona gore tutuyor. Kiz kardesimin 11 yil mi ne erkek. zavallimin kacari yok yine kiz tutmayacak gibi. Yine de rabbim bilir elbet.

Seninki Subat da Mart da erkek canim :)

hadi yaa neye göre bakıyor acaba bide biyolog diyorsun senin ne güzel bir oğlun bir kızın olacak keşke benimde öyle olsa
eltim içinde bakmışsın çok teşekkürler

Son düzenleme:
hadi yaa neye göre bakıyor acaba bide biyolog diyorsun senin ne güzel bir oğlun bir kızın olacak keşke benimde öyle olsa
eltim içinde bakmışsın çok teşekkürler
Yok ser verdi sir vermedi ogretmedi hatun :)
Merkala bekliyorum bakalim kimlerinki tutacak. Basta kendiminki tutacak mi bakalim. Cts kesin ogrenicez insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…