Doğuma Hazırlık Bu takvim tutuyor, bebeginizin cinsiyetine bir tahmin de benden ;)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Cin takvimi gibi ama aylardaki cinsiyetler ayni degil.
anladım canım bu arada canım ben hamile değilim ama hamile kalmayı planladığım ayı söylesem bana da fikir verir misin
mayıs 1984 doğumluyum
mart ayında ve nisan ayında hamile kalırsam diye bakar mısın çok merak ediyorum çok sağol bu arada

rica etsem banada bakabilirmisin benimkide tutcakmı merak ettim.
04.05.1985 doğumluyum-hamile kaldığım ayda ekim.
bakarsan çok çok çok sevincem canım

bende hiçbir test tutmadı ama birde burda şansımı deniciiimmm:)1haziran 88 dogumluyum 3temmuz 2010da hamiş kaldım ....bi rica edicegim ...birde teyit amaçlı bakalım ilk çocugumada haziran 26 2007de hamile kalmıştım tşklr şimdidenn

3 temmuz 2010 kız gününmüş canım benim baktığım bioritme göre tabi eğer bu tarihte ilişki olduysa ama son adet tarihinse bu gün o zaman değişir

diğer çocuğundaysa nötr günde hamiş kalmışsın ama erkeğede yatkınlık varmış eğer bu tarihte ilişki olduysa tabiki

Ezel cok tesekkur ederim. Ben 21 haftalik hamileyim, kiz dedi doktor. Dogum tarihim 20.08.1978 son adet tarihi 20 eylul, ekimde hamile kaldim ama. Sana zahmet olacak bakalim tutuyor mu. Bence tutuyordur gerci.
canım bn sana benim hesabı yaptım kız çıkıyor.

benim hesap şöle doğum yapacağın yıl 2011

2011-1978=33 (yaşın)

en son sat eylül(9.ay)

33+9=42 kız çift sayı çıkarsa kız tek çıkarsa erkek

canım benim için de bakababilirmisin lütfen

Kasım 1978 doğum tarihim
Ağustos 2004 ve Şubat 2011 için

Benim78 doğumyılım ve son regl tarihim 14 Ocak... Bakalım ne çıkacak teşekkür ederim şimdiden

Banada bakabilirmisin canım.doğum tarihim 16.01.1985.hamile kaldığım ay ocak 2011.sat.18.12.2010.şimdiden teşekkürler.

Yok ser verdi sir vermedi ogretmedi hatun :)
Merkala bekliyorum bakalim kimlerinki tutacak. Basta kendiminki tutacak mi bakalim. Cts kesin ogrenicez insallah :)

selam bende cok merak edıorum bebısımın cınsıyetı her takvum çin ve rus kız cıkardı ama senınde tahmınını almak ıstedım.
09-12-1981 dogum tarıhım
aralıkta hamıle kaldım SAT 6 aralık 2010
sımdıden cok tesekkur ederım

rica etsem benimkinede bakarmısınız neredeyse doğurcam ama hala göstermedi bebecik 23 nisan 1977 doğumluyum sat 22 temmuz 2010

Mart ayinda kalirsan erkek, nisan-mayis-haziran'da kalirsan kiz :)

benım cocugum var ama bakalım bılebılıcekmısın 01.05.89 dogumluyum eylulde hamlıe kaldım cocugum sence kızmı erkekmı bıde nerden bılyosun ınternettenmı aldın bu tahmın olayını ole aldıysan bızede yazda belkı ıkıncıye hamlıe kalırsam bende bakarım ordan

Son düzenleme:
Yanılmıyorsam çin takvimi doğum hesaplamalarına bakıyorsunn evet bu gerçektenn tutuyorrr beimde tüm tanıdıklarımın ki tuttu

googleye çin takvimi cinsiyet hesaplamaları yaa ordan bakabilirsin canım

googleye çin takvimi cinsiyet hesaplamaları yaa ordan bakabilirsin canım

mersi canım suanda ıhtıyacım yok aslında uzun bı surede ıhtıyacım olmasını ıstemyıorum ttabı buyuk konusmamak lazım ıyı oldugu soledıgın bı gun olursa bakıcam bende baksan tutuyomus alllahın işine karıslılmaz ama bızımkı sadece tahmın dıyelım

farklı bi yöntem galiba
Rabbim herşeyin hayırlısını versin
insan merak ediyo işte eğlencelik bişey
bana da bakarsan sevinirim
17/3/1980
sat 8 ocak :))
şimdiden teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…