anladım canım bu arada canım ben hamile değilim ama hamile kalmayı planladığım ayı söylesem bana da fikir verir misinCin takvimi gibi ama aylardaki cinsiyetler ayni degil.
bende hiçbir test tutmadı ama birde burda şansımı deniciiimmm:)1haziran 88 dogumluyum 3temmuz 2010da hamiş kaldım ....bi rica edicegim ...birde teyit amaçlı bakalım ilk çocugumada haziran 26 2007de hamile kalmıştım tşklr şimdidenn
canım bn sana benim hesabı yaptım kız çıkıyor.Ezel cok tesekkur ederim. Ben 21 haftalik hamileyim, kiz dedi doktor. Dogum tarihim 20.08.1978 son adet tarihi 20 eylul, ekimde hamile kaldim ama. Sana zahmet olacak bakalim tutuyor mu. Bence tutuyordur gerci.
Yok ser verdi sir vermedi ogretmedi hatun :)
Merkala bekliyorum bakalim kimlerinki tutacak. Basta kendiminki tutacak mi bakalim. Cts kesin ogrenicez insallah :)
Mart ayinda kalirsan erkek, nisan-mayis-haziran'da kalirsan kiz :)anladım canım bu arada canım ben hamile değilim ama hamile kalmayı planladığım ayı söylesem bana da fikir verir misin
mayıs 1984 doğumluyum
mart ayında ve nisan ayında hamile kalırsam diye bakar mısın çok merak ediyorum çok sağol bu arada
benım cocugum var ama bakalım bılebılıcekmısın 01.05.89 dogumluyum eylulde hamlıe kaldım cocugum sence kızmı erkekmı bıde nerden bılyosun ınternettenmı aldın bu tahmın olayını ole aldıysan bızede yazda belkı ıkıncıye hamlıe kalırsam bende bakarım ordan
googleye çin takvimi cinsiyet hesaplamaları yaa ordan bakabilirsin canım
Kiz gorunuyor canim.rica etsem banada bakabilirmisin benimkide tutcakmı merak ettim.
04.05.1985 doğumluyum-hamile kaldığım ayda ekim.
bakarsan çok çok çok sevincem canım
benimkinede bakar mısınız 5 temmuz 1986 dogumluyum ocakta hamile kaldım 6 haftalık hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?