Doğuma Hazırlık Bu takvim tutuyor, bebeginizin cinsiyetine bir tahmin de benden ;)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ilk cocugun erkek gorunuyor ikinci de erkek gorunuyor.

Hamile kaldigin yili yazmamissin canim, yazarsan bakayim.
internetten almadim, arkadasim yollamisti. Tabloyu yayinlamaya calistim ama olmuyor, hesaplamasi karisik ama ozelden mesaj atarsan mail atayim canim.

Son düzenleme:
Kiz gorunuyor bebis.
çok teşekkür ederim bakmışsın banada ama sana bişey sormak istiyorum tatlım.benim bu hamileliğimde sat ım 8 kasımdı ama geç döllenme olmuş yada geç yumurtlama olmuş (ikisi aynı şey mi bilmiyorum)onun için dr um satımı değiştirdi usg ye göre 23 kasım yaptı.şimdi bana sen o takvime göre baktıgında sana satımı 8 kasım olarak mı sölylemeliydim yoksa düzeltilmiş haliylemi???şimdiye kadar benim gibi durumu olan biri sana sordumu bilmiyorum ama eger sorduysa hangisine bakıyosun???

çok uzattım ve çok şey istiyorum farkındayım ama
canım rica etsem bide ilk bebeğime bakarmısın
13 kasım 1983 doğum tarihim
21şubat2003de ilkbebeğime sat tarihimdi teşekkür ederim

Son düzenleme:
Kizlar dogum ay-yilinizi ve hamile kaldiginiz ayi soyleyin bakalim sizde de tutacak mi. Benim tum arkadaslariminki tuttu.
merhaba bana da bakar misin lutfen
dogum tarihim 5 ocak 1979
ilk cocuguma hamile kalisim eylul 2007
simdiki hamile kalisim 31 ocak 2011
merakla bekliyorum

bana da bakar mısın? 1978 doğumluyum ve ocak ayında hamıle kaldım... teşekkür ederim şimdiden

canım lütfen banada bakarmısın bebiş göstermiyor sat 10 kasım 2010 dogum trh 1984 4eylül merakla bekliyorum :18:

rica edrimmm kısmett olsada yok demeyizzz ama

09.06.1988 doğum tarihim sat20 kasım2010 ben ilişkiye girdiğim günü ve hamile kaldığım günü biliyorum 13.aralık2010 ben 35günde bi adet oluyordum nasıl hesaplanacak bilemiyorum şimdiden tşk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…