ilk cocugun erkek gorunuyor ikinci de erkek gorunuyor.bende hiçbir test tutmadı ama birde burda şansımı deniciiimmm:)1haziran 88 dogumluyum 3temmuz 2010da hamiş kaldım ....bi rica edicegim ...birde teyit amaçlı bakalım ilk çocugumada haziran 26 2007de hamile kalmıştım tşklr şimdidenn
2004 olan erkek,canım benim için de bakababilirmisin lütfen
Kasım 1978 doğum tarihim
Ağustos 2004 ve Şubat 2011 için
Ocak ayinin ilk iki haftasi icinde kaldiysan erkek. Eger ucuncu haftasi icindeyse kiz. Eger aralikta kaldiysan yine kiz.Banada bakabilirmisin canım.doğum tarihim 16.01.1985.hamile kaldığım ay ocak 2011.sat.18.12.2010.şimdiden teşekkürler.
selam bende cok merak edıorum bebısımın cınsıyetı her takvum çin ve rus kız cıkardı ama senınde tahmınını almak ıstedım.
09-12-1981 dogum tarıhım
aralıkta hamıle kaldım SAT 6 aralık 2010
sımdıden cok tesekkur ederım
Hayirlisiyla al kucagina insallah :)rica etsem benimkinede bakarmısınız neredeyse doğurcam ama hala göstermedi bebecik 23 nisan 1977 doğumluyum sat 22 temmuz 2010
benım cocugum var ama bakalım bılebılıcekmısın 01.05.89 dogumluyum eylulde hamlıe kaldım cocugum sence kızmı erkekmı bıde nerden bılyosun ınternettenmı aldın bu tahmın olayını ole aldıysan bızede yazda belkı ıkıncıye hamlıe kalırsam bende bakarım ordan
Erkek gorunuyor tatlim.farklı bi yöntem galiba
Rabbim herşeyin hayırlısını versin
insan merak ediyo işte eğlencelik bişey
bana da bakarsan sevinirim
17/3/1980
sat 8 ocak :))
şimdiden teşekkürler :)
Ocak 2011 degil mi?bana da bakabilirmisin?
doğum tarihim şubat 1987
hamile kaldığım ay ocak
Hamile kaldigin yili yazmamissin canim, yazarsan bakayim.
internetten almadim, arkadasim yollamisti. Tabloyu yayinlamaya calistim ama olmuyor, hesaplamasi karisik ama ozelden mesaj atarsan mail atayim canim.
çok teşekkür ederim bakmışsın banada ama sana bişey sormak istiyorum tatlım.benim bu hamileliğimde sat ım 8 kasımdı ama geç döllenme olmuş yada geç yumurtlama olmuş (ikisi aynı şey mi bilmiyorum)onun için dr um satımı değiştirdi usg ye göre 23 kasım yaptı.şimdi bana sen o takvime göre baktıgında sana satımı 8 kasım olarak mı sölylemeliydim yoksa düzeltilmiş haliylemi???şimdiye kadar benim gibi durumu olan biri sana sordumu bilmiyorum ama eger sorduysa hangisine bakıyosun???Kiz gorunuyor bebis.
teşekkürler canım artık mart sonu nisan başı karışıkMart ayinda kalirsan erkek, nisan-mayis-haziran'da kalirsan kiz :)
merhaba bana da bakar misin lutfenKizlar dogum ay-yilinizi ve hamile kaldiginiz ayi soyleyin bakalim sizde de tutacak mi. Benim tum arkadaslariminki tuttu.
2004 olan erkek,
Stutarubat olan yine erkek.
Erkek gorunuyor tatlim.
mersi canım suanda ıhtıyacım yok aslında uzun bı surede ıhtıyacım olmasını ıstemyıorum ttabı buyuk konusmamak lazım ıyı oldugu soledıgın bı gun olursa bakıcam bende baksan tutuyomus alllahın işine karıslılmaz ama bızımkı sadece tahmın dıyelım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?