Bu tarifi bulmam lazim ! :(

elizanelizan

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
1.299
526
323
Merhaba kizlar. Isim vermem dogru mu bilmiyorum ama kahve dunyasinin balli elmali tarcinli keki var onun tarifini bulmam lazım. Surekli gidip gelinmiyor malum önümüz kış. Bileniniz var mi ?

Eklentiler

• 368bca77d275cc5a1a4b60f970e32fea.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 186
Merhaba kizlar. Isim vermem dogru mu bilmiyorum ama kahve dunyasinin balli elmali tarcinli keki var onun tarifini bulmam lazım. Surekli gidip gelinmiyor malum önümüz kış. Bileniniz var mi ?
sitede cevizli crumble diye yazıyor. Elmalı crumble diyede aratabilirsin Google da oldukça fazla tarif var :)

Google da bir çok tarif var tarcinli elmali balli ama nedense icime sinmiyor. Icinde damla cikolata tarcin ve ceviz vardi. Uzerindeydi sadece elma dilimleri. Uff. Esim cok seviyor yap diye tutturdu.

alt tabanı cevizli crumble ile yapılıp üzerine çikolata tarçın ve bal le bir kek hazırlayıp üzerine elma dlimleri dizilmiş aynı tarife ulaşabilir misin bilmiyorum ama birkaç tarifi birleştirip bir iki denme ile lezzetli bir kek yapacağına eminim :)
Google da bir çok tarif var tarcinli elmali balli ama nedense icime sinmiyor. Icinde damla cikolata tarcin ve ceviz vardi. Uzerindeydi sadece elma dilimleri. Uff. Esim cok seviyor yap diye tutturdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…