- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.800
- 448
Emek veriyorum nie kutlamiyorsunuz diyorAlıyordur bence
Tarzini bi degistirmeye calisiyor. Yardim almis olabilir aslinda.Sizce ozlem kimseden yardim aliyormu kizlar
tabi ki benim dediğim içten gelmeyince kafada bitirmeyince spor da yapamıyorum ben
insallah canım hepimiz istediğim kiloya kavusalım artık
Veremiyor, ya da vermek istemiyor. Onun bi cizgisi var, hic sasmadi simdiye kadar.
Ozlemin kafasi basmaz bence boyle şeylere kesin yardim aliyodurTarzini bi degistirmeye calisiyor. Yardim almis olabilir aslinda.
e Tuğçe hep övdü bugün dil çıkardı kıza övülmeye de gelmiyor kiEmek veriyorum nie kutlamiyorsunuz diyor
Tarzini bi degistirmeye calisiyor. Yardim almis olabilir aslinda.
ben istediğim kilodayım da kalçalar problem işte 1 kg alsamda onlara alıyorum yoksa iştah hiç yok çok şükür.
bide yaramaz bebek olunca formu koruması daha kolay sende bir tane doğurduktan sonra karar verirsin artık.
e Tuğçe hep övdü bugün dil çıkardı kıza övülmeye de gelmiyor ki
Tugcede az degil yani iyi oyuncue Tuğçe hep övdü bugün dil çıkardı kıza övülmeye de gelmiyor ki
bi evlenebilsemm
Allah bağışlasın bebegini
Özlem çok karakterli biri bence yani yoksa başka açıklaması olamazkomikti ama bide yalan söylüyor
Onu hiç sevmiyorum ben zaten herşeyi batıyor banaTugcede az degil yani iyi oyuncu
yok canım ben daha bekar maliseffben seni evli sanıyorum yaaa
Hadi gel diyete başlayalım seninde benimde 5 kilo fazlam varBu arada bende kilo vermek istiyorum 48kiloydum 56oldumo altı kiloyu atsam da 50 kalsam süper olur kasım 16da arkadaşımın nişanı var siyah bi elbisem var ayakkabı çanta eşarp almak istiyorum aslında ama bilmem ki
Özlem çok karakterli biri bence yani yoksa başka açıklaması olamaz
Tugce aysegul iyi ikili olmslar ama kimse onlara bisey demiyorOnu hiç sevmiyorum ben zaten herşeyi batıyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?