- 16 Haziran 2011
- 2.603
- 680
- 248
haklısın canım obeziteyle uğraşanlar ne yapsın ama gerçekten bir kadına da çok aşırı boy yakışmıyor meleği hatırlarsan çok boylu ve kalıplıydı ya onun gibi olaydın.
benim boy çok uzun değil 1.70 kilo 53 ama kalçalarımdan şikayetçiyim biraz vücuduma göre iri sayılır benimde sıkılaşmaya ihtiyacım var en iyisi spora başlayalım beraber
ı-ııhh spor bana göre diiiillllllllll benim de basenler fenaa ama kafada bitirmeyince olmuyor ondan artık eminim..
yaa tam işten cıkıcaktım nur geldi offf
kaban kötü :-(
Hasta o kiz hasta ... laftan anlamiyorBen geldimmm, prOgramin sonuna yetistim gene...
Nur Aysegule insan gibi sen iyiysen ben de iyi olurum diyor. Aysegul de ben yumusamadim yanlis anlama diye ceviriyor
Spor dedinde gdip biraz yuruyeyim en iyisi dana gibi oldum evdeı-ııhh spor bana göre diiiillllllllll benim de basenler fenaa ama kafada bitirmeyince olmuyor ondan artık eminim..
yaa tam işten cıkıcaktım nur geldi offf
kaban kötü :-(
Ben geldimmm, prOgramin sonuna yetistim gene...
Nur Aysegule insan gibi sen iyiysen ben de iyi olurum diyor. Aysegul de ben yumusamadim yanlis anlama diye ceviriyor
Kendi kendini yiyor iste. Keskin sirke kupune zarar verirmisHasta o kiz hasta ... laftan anlamiyor
haa işte bana göre değil dersen olmaz işte canım çabalarsan istediğin kiloya gelirsin allahın izniyle.
Veremiyor, ya da vermek istemiyor. Onun bi cizgisi var, hic sasmadi simdiye kadar.Nurun hoşgörüsüde çok fazla artık bu ayşegüle okkalı bir cevap vermesi şart artık
Alıyordur benceSizce ozlem kimseden yardim aliyormu kizlar
Nur kendini bilen biri bence ve hic aglamadi digerleri gbi gayet duzgun cvplar veriyor bgn aysegulden cok cok guzel nur eger yildiz vermezlerse haksizlik olurKendi kendini yiyor iste. Keskin sirke kupune zarar verirmis
Geri adim atmayi yakistiramiyor kendine. Nurun su lafi etmesi ne kadar guzel bisey bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?