- 16 Haziran 2011
- 2.603
- 680
- 248
ooo 3 yildiz super
yok canım ben daha bekar maliseff
Uğraşmak istemiyorlar bence he he deyip geçiyorlarTugce aysegul iyi ikili olmslar ama kimse onlara bisey demiyor
Nur bu hafta taç alır bence
Tugcede az degil yani iyi oyuncu
Yaa nedenhayırlısı canım bekarlık sultanlıktır kıymetini bil
Bu arada bende kilo vermek istiyorum 48kiloydum 56oldumo altı kiloyu atsam da 50 kalsam süper olur kasım 16da arkadaşımın nişanı var siyah bi elbisem var ayakkabı çanta eşarp almak istiyorum aslında ama bilmem ki
Ben yiyiorum işte önemli olan irademe sahip çıkmak belki birlikte denersek olur yoksa ben değil vermek alırım böyle giderseAyx süper olur evet başlayalım kaç gündür doğru düzgün bisi yemiyorum ama ancak gram gram veriyorum pff birlikte verelim ne güzel olur yaa
Yaa neden
Juri kotude olsalar bisey demiyor onlaraUğraşmak istemiyorlar bence he he deyip geçiyorlar
Ben de evlenmek için çabalıyorum ama herkes öyle diyor hiç evlen çok güzel diyene rastlayamadım.. evet erken evlenmişsin gerçektenevlilik zor ya bekarlıktaki rahatlık yok bence ben 18 imde evlendim de o yüzden belki erken sorumluluk almak zor
Gecen gun nasil agladi ama kot ve tisort gydgi gun cok sinsi gercektenBence Tuğçe Ayşegül'den daha beter.. Ayşegül en azından aklındakini söylüyor ne varsa.. "senden nefret ediyorum"filan..
Ama Tuğçe hem kıskanç hem de sinsi.. Alttan alttan fitneliyor..!
Evet sonra biz burda sinir oluyoruz bugün Ayşegül kötüydü resmen..Juri kotude olsalar bisey demiyor onlara
Tugce annesi yuzunden torpilli ona aciyorlar aysegulunde annesiile babasi ayriymis annesiyle buyumemis sozde aciyorlar onlaraEvet sonra biz burda sinir oluyoruz bugün Ayşegül kötüydü resmen..
Ben de evlenmek için çabalıyorum ama herkes öyle diyor hiç evlen çok güzel diyene rastlayamadım.. evet erken evlenmişsin gerçekten
Artık Ayşegül bana hiç tarz gelmiyor. Hep aynı belli elbiseler, butiğe girsen bana bir şeyler verin desen bu kombinleri verirler alır çıkarsın.
Yani ayrıca zarif ve şık bir tarzı yok bence. Belki fiziksel olarak da tarzını tamamlayamıyor. Bende uzun boylu değilim ama şimdi 1.70 boyunda biri kot giydiğinde farklı durur, 1.50 giydiğinde farklı. Boy da göstermiyor yani tarzını. Daha çok aksesuar kullanıp biraz da saçlarını renklendirirse daha tarz olabilir.
Tuğçe resmen annesinin hastalığını kullandı ben durumlarının kötü olduğuna da inanmıyorumTugce annesi yuzunden torpilli ona aciyorlar aysegulunde annesiile babasi ayriymis annesiyle buyumemis sozde aciyorlar onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?