Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Ayx süper olur evet başlayalım kaç gündür doğru düzgün bisi yemiyorum ama ancak gram gram veriyorum pff birlikte verelim ne güzel olur yaa

Tugcede az degil yani iyi oyuncu

Bence Tuğçe Ayşegül'den daha beter.. Ayşegül en azından aklındakini söylüyor ne varsa.. "senden nefret ediyorum"filan..
Ama Tuğçe hem kıskanç hem de sinsi.. Alttan alttan fitneliyor..!

1
Bu arada bende kilo vermek istiyorum 48kiloydum 56oldum o altı kiloyu atsam da 50 kalsam süper olur kasım 16da arkadaşımın nişanı var siyah bi elbisem var ayakkabı çanta eşarp almak istiyorum aslında ama bilmem ki

56 fıstık gibi canım boyun kaç bilmiyorum ama eğer 1.60 varsan bence 56 süper bi kilo.

Ayx süper olur evet başlayalım kaç gündür doğru düzgün bisi yemiyorum ama ancak gram gram veriyorum pff birlikte verelim ne güzel olur yaa
Ben yiyiorum işte önemli olan irademe sahip çıkmak belki birlikte denersek olur yoksa ben değil vermek alırım böyle giderse

evlilik zor ya bekarlıktaki rahatlık yok bence ben 18 imde evlendim de o yüzden belki erken sorumluluk almak zor
Ben de evlenmek için çabalıyorum ama herkes öyle diyor hiç evlen çok güzel diyene rastlayamadım.. evet erken evlenmişsin gerçekten

Bence Tuğçe Ayşegül'den daha beter.. Ayşegül en azından aklındakini söylüyor ne varsa.. "senden nefret ediyorum"filan..
Ama Tuğçe hem kıskanç hem de sinsi.. Alttan alttan fitneliyor..!
Gecen gun nasil agladi ama kot ve tisort gydgi gun cok sinsi gercekten

Artık Ayşegül bana hiç tarz gelmiyor. Hep aynı belli elbiseler, butiğe girsen bana bir şeyler verin desen bu kombinleri verirler alır çıkarsın.
Yani ayrıca zarif ve şık bir tarzı yok bence. Belki fiziksel olarak da tarzını tamamlayamıyor. Bende uzun boylu değilim ama şimdi 1.70 boyunda biri kot giydiğinde farklı durur, 1.50 giydiğinde farklı. Boy da göstermiyor yani tarzını. Daha çok aksesuar kullanıp biraz da saçlarını renklendirirse daha tarz olabilir.

Ben de evlenmek için çabalıyorum ama herkes öyle diyor hiç evlen çok güzel diyene rastlayamadım.. evet erken evlenmişsin gerçekten

evet hemde ne erken şuan 24 yaşındayım ve evleneli 6 yıl oldu,

inan söyleyenler doğru söylüyor evliliğim iyi maşallah ama bekarlıktaki rahat hiç yok

ama insan aşık olunca gözü birşey görmüyor şimdi sana kim ne derse desin dinlemezsin

aynen insan ancak bu kadar basite kaçar yani ne tarzı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…