Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
sen de öylelerine cevabını ver canım. ben valla asla susmuyorum kolaysa kendileri girsin bakalım nasıl oluyor? herkes haddini bilsin çok sinirleniyrum böyle kadınlara. sorsan sınavın s.sini bilmiyorlar ama dilleri pabuc kadar

Bugun uc kisiye yapistirdim cevabi zaten. Gicik oluyorum artik su sorulariniza dedim is var da ben calismiyom zaten dedim. Ben de susmicam bundan sonra

Sen neden densiz insanları takıp üzlüyorsun ki bırak konuşup dursunlar aynılarından bende de var bol bol ben bıktım onlara laf yetiştirmekten onlar bıkmadı.

bencedeeee duyun kizlar... benide cok seviyolar ve onlardan cok kucuk oldugum halde saygi duyuyolar ve cekiniyolar kocaman eltim var o bile oyle azicik disli olmak lazim ama akilli olmak lazim
aynen öyle cazgır olmak ve kendini ezdirmemek gerekiyor politik olucaksın.Herseyi biliceksin ama caktırmıcaksın belli etmiceksin.Severler beni de şükür hatta kayınpederim filan cok düskün yemek yemedim diye zayıfım diye kyaınpederimin ağladıgını biliri hasta mısın diye :) gecen biraz aglamıstım grip olcka gibiydim esimin kardesleri gördü hastamısın yenge niye kızardın filan cok düskünler ama esime de öyleler esim 6 senenin üzerine olmus kayınvalidem kayınpederim kardesleri filan cok iyiler sükür.

Sen neden densiz insanları takıp üzlüyorsun ki bırak konuşup dursunlar aynılarından bende de var bol bol ben bıktım onlara laf yetiştirmekten onlar bıkmadı.
Bu insanlardan o kadar sikildim ki, o yuzden baska sehirde hic tanimadigim insanlarla yasamak istiyorum...

Bugun uc kisiye yapistirdim cevabi zaten. Gicik oluyorum artik su sorulariniza dedim is var da ben calismiyom zaten dedim. Ben de susmicam bundan sonra
susarsan zaten kendine yazık edersin. millet lafı yapıstırıp gidiyor o laf sende yer ediyor ne gerek var? sen cevaplarını ver ki bir daha sormaya cesaret edemesinler.

cok sukur canim allah bizlerin mutlulugunu tum arkadaslara nasip etsin...

Özlem fazla havalandı cidden acısını çıkartıyor ona denilenlerin dalga geçilmesinin falan. Çünkü bu hafta Nur ve Özlem en çok yıldız aldı sanırım :)

Bu insanlardan o kadar sikildim ki, o yuzden baska sehirde hic tanimadigim insanlarla yasamak istiyorum...
Az önce annemin üzülmesine üzüldüm yazdın ya dokundu bana.. Çünkü aynı durumdayım hadi ben sallamaıyorum çoğunu ama annem üzülüyor kırılıyor o çok ağrıma gidiyor işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…