- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Amin canim, sukur ki sevgimiz saygimiz var birbirimize.Bunu yasayan cok kisi var.. Ama ne mutlu ki araniz cok guzelmis..daim olsun insallah arkadasim.
hayirli olsun sekerimyasinda ufak degilse evlen
Şuan 22yim evlenene kadar 24 25 olurum herhalde uygunmudurBunu yasayan cok kisi var.. Ama ne mutlu ki araniz cok guzelmis..daim olsun insallah arkadasim.
hayirli olsun sekerimyasinda ufak degilse evlen
24 yaşındayım 90 doğumluyumhmm anladım canım peki şimdi kaç yasındasın?
inşallah mutlulugunuz daim olur
Keske takmamayi ogrenebilsem...takma canım boşver
uygundur bence 25 iyiŞuan 22yim evlenene kadar 24 25 olurum herhalde uygunmudur
sen de öylelerine cevabını ver canım. ben valla asla susmuyorum kolaysa kendileri girsin bakalım nasıl oluyor? herkes haddini bilsin çok sinirleniyrum böyle kadınlara. sorsan sınavın s.sini bilmiyorlar ama dilleri pabuc kadarBugun annemlerden gelirken tanidik bi teyze annemin yaninda ` sen de ekmegini bi eline alamadin ` dedi bana. Annem de o kadar uzuldu ki. Sanki ben ekmegimi ordan burdan dileniyorum. Lise kpssden sinava giren kiziyla hava atiyordu, ben de 85 aldim dedim yalandan, atama bekliyorum dedim, sustu gitti. Gicik oluyorum su dusuncesiz patavatsiz insanlardan...
Gizemi begenmedim hic, saclari da hep ayni
Bugun uc kisiye yapistirdim cevabi zaten. Gicik oluyorum artik su sorulariniza dedimsen de öylelerine cevabını ver canım. ben valla asla susmuyorum kolaysa kendileri girsin bakalım nasıl oluyor? herkese haddini bilsin çok sinirleniyrum böyle kadınlara. sorsan sınavın s.sini bilmiyorlar ama dilleri pabuc kadar
Sen neden densiz insanları takıp üzlüyorsun ki bırak konuşup dursunlar aynılarından bende de var bol bol ben bıktım onlara laf yetiştirmekten onlar bıkmadı.Bugun annemlerden gelirken tanidik bi teyze annemin yaninda ` sen de ekmegini bi eline alamadin ` dedi bana. Annem de o kadar uzuldu ki. Sanki ben ekmegimi ordan burdan dileniyorum. Lise kpssden sinava giren kiziyla hava atiyordu, ben de 85 aldim dedim yalandan, atama bekliyorum dedim, sustu gitti. Gicik oluyorum su dusuncesiz patavatsiz insanlardan...
aynen öyle cazgır olmak ve kendini ezdirmemek gerekiyor politik olucaksın.Herseyi biliceksin ama caktırmıcaksın belli etmiceksin.Severler beni de şükür hatta kayınpederim filan cok düskün yemek yemedim diye zayıfım diye kyaınpederimin ağladıgını biliri hasta mısın diye :) gecen biraz aglamıstım grip olcka gibiydim esimin kardesleri gördü hastamısın yenge niye kızardın filan cok düskünler ama esime de öyleler esim 6 senenin üzerine olmus kayınvalidem kayınpederim kardesleri filan cok iyiler sükür.bencedeeee duyun kizlar... benide cok seviyolar ve onlardan cok kucuk oldugum halde saygi duyuyolar ve cekiniyolarkocaman eltim var o bile oyle azicik disli olmak lazim ama akilli olmak lazim
hahahahaŞuan 22yim evlenene kadar 24 25 olurum herhalde uygunmudur
O zaman iş üç nalla bir ata kaldıuygundur bence 25 iyi
Bu insanlardan o kadar sikildim ki, o yuzden baska sehirde hic tanimadigim insanlarla yasamak istiyorum...Sen neden densiz insanları takıp üzlüyorsun ki bırak konuşup dursunlar aynılarından bende de var bol bol ben bıktım onlara laf yetiştirmekten onlar bıkmadı.
susarsan zaten kendine yazık edersin. millet lafı yapıstırıp gidiyor o laf sende yer ediyor ne gerek var? sen cevaplarını ver ki bir daha sormaya cesaret edemesinler.Bugun uc kisiye yapistirdim cevabi zaten. Gicik oluyorum artik su sorulariniza dedimis var da ben calismiyom zaten dedim. Ben de susmicam bundan sonra
cok sukur canim allah bizlerin mutlulugunu tum arkadaslara nasip etsin...aynen öyle cazgır olmak ve kendini ezdirmemek gerekiyor politik olucaksın.Herseyi biliceksin ama caktırmıcaksın belli etmiceksin.Severler beni de şükür hatta kayınpederim filan cok düskün yemek yemedim diye zayıfım diye kyaınpederimin ağladıgını biliri hasta mısın diye :) gecen biraz aglamıstım grip olcka gibiydim esimin kardesleri gördü hastamısın yenge niye kızardın filan cok düskünler ama esime de öyleler esim 6 senenin üzerine olmus kayınvalidem kayınpederim kardesleri filan cok iyiler sükür.
Az önce annemin üzülmesine üzüldüm yazdın ya dokundu bana.. Çünkü aynı durumdayım hadi ben sallamaıyorum çoğunu ama annem üzülüyor kırılıyor o çok ağrıma gidiyor işte..Bu insanlardan o kadar sikildim ki, o yuzden baska sehirde hic tanimadigim insanlarla yasamak istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?