özlemin bugunku kıyafetıne koptum yaaaaözlem kendini aştı zaten
yeni eğlencem o oldu
kızın üstüne gele gele çıldırttılar en sonunda
ama bana iyi niyetli biri gibi geliyo o kız
cunku nur kendını orda prenses ılan etmeye calıstı ama olmadı dıger kızlar yardımlasıyo dıye kızdı falan bıde sureklı benım aılem benım aılem dıyıp duruyo sınır oluyorum benım favorım ıkızlerle ozlemAaa ilk defa Nura sinir olan bir üye gördümNurellaya bende bayılıyorum İvanaya sürekli takılıyor kırılıyorum gülerken onlara
İkizlerde hep aynı şeyleri giyiyorlar gibi geliyor bana artık.. Özlem de çok mu saf çok mu akıllı daha hala onu anlayamadım bencunku nur kendını orda prenses ılan etmeye calıstı ama olmadı dıger kızlar yardımlasıyo dıye kızdı falan bıde sureklı benım aılem benım aılem dıyıp duruyo sınır oluyorum benım favorım ıkızlerle ozlem
Ayşegüle o kadar snirliyim ki bi yere yazıp rahatlamam lazım.
Bir kere kafasının içi saman dolu, ve sürekl kavga etmek, üste çıkmak peşinde. Seviyesizce yorumlar yapıp ardından "senin seviyene inmiycem", "daha fazla konuşmak istemiyorum" diyor. Yani seviyeden bahsetmesi çok komik ve sinir bozucu ben onun hiç bir lafında tavrında seviye göremiyorum. ayrıca cevap bulamayınca hep "senin seviyene inmiycem" diyor ama aslında o seviyeye çıkamıyor o yuzden cevap veremiyor.
bu bu kadar argo ve seviyesiz konuşurken çemkirirken juri neden hala mudahale etmiyor ? Bir de ço çirkin allahım, o dudaklara mat ruj mu sürülür. tanrım dişler yamuk. benim dişlerim onunkinden güzel.
ayrıca neon sarı ile siyah da kombinlenmez. begenen herkesi kınıyorum.
Ayşegül'e ya uyarı geldi ya da millet onun sayesinde Nur.u desteklemeye başladı diye Nur'dan vazgeçti birden kesti kavgayı. Şimdi de Özlem'e sardı. Özlem bitse başkasına saracak duramıyor kız kavga etmeden.
Ama şu yarışmada Ayşegül'ü bile Melek'ten daha çok seviyorum ne gıcık o Melek ya. Ayrıca biri yürümeyi öğretsin ona. Gövde önde popo arkada yürüyor. Annesi olmasa giyinmenin g.sini bilmiyor.
Tuğçe de yapmacığın teki bence. İkizlerden de gına geldi aynı kıyafetler hep.
Nur kazanır inşallah sonunda
Beceremiyor ya moda onun işi değil yani. Annesine gitti de biraz bir şeye benzediHer lafına katılıyorum da sonunda güldürdün beni beğenen herkesi kınıyorum demişsin ya bende beğenmemiştim söylemiştim de
Melek sporcuymuş ondan öyleymiş falan filan öyle savunuyor kendini.. Bencede beceremiyor birde Özlem hiç yürüyemiyor ya
En iyisi Ezgi bence o birinci olsun Ayşegül falan olursa ben sinir olurum valla.. Ayşenur itici ki zaten 19 yaşında sözde ama 25ten aşağı durmuyor o saçlar giyim falan hoş değil..Beceremiyor ya moda onun işi değil yani. Annesine gitti de biraz bir şeye benzedi
Bir de şu ayşenura gıcıgımNur.a diyordu arkada farklı sahnede farklısın diye bugun jüri de ona dedi arkada burdaki gibi cici kız değilsin fenasın diye. Zaten sinir oluyorum yalandan şeker kız gibi ay tişikkir idirim tavırlarına
Aynen benim favorilerim de Ezgi ile Nur. Ayşenur maaşallah 19 yasında ama platin saçlar silikon göğüsler bilmem ne.En iyisi Ezgi bence o birinci olsun Ayşegül falan olursa ben sinir olurum valla.. Ayşenur itici ki zaten 19 yaşında sözde ama 25ten aşağı durmuyor o saçlar giyim falan hoş değil..
Göğüsler silkonmuymuş onun bak bilmiyordumAynen benim favorilerim de Ezgi ile Nur. Ayşenur maaşallah 19 yasında ama platin saçlar silikon göğüsler bilmem ne.
Kırmızı başlıklı kız moduna girmiş ya o fotografını gördün mü cumartesi günü için. Göğüsleri kafam kadar zaten silikon oldugu belli.Göğüsler silkonmuymuş onun bak bilmiyordumKücük o daha ya yazık etmiş kendine Allah akıl versin model galiba o birde
Yok göremedim ama izlemek istiyorum Allahtan geç başlıyor bugün de izleyemedim dünde Özlemin ağladığını göremedim merak ediyorum bu seferdeKırmızı başlıklı kız moduna girmiş ya o fotografını gördün mü cumartesi günü için. Göğüsleri kafam kadar zaten silikon oldugu belli.
Yok göremedim ama izlemek istiyorum Allahtan geç başlıyor bugün de izleyemedim dünde Özlemin ağladığını göremedim merak ediyorum bu seferde
Bak canım burada bariz belli. Gece 1de de tekrarı oluyor her gün kacırırsan bakarsın ben tekrarları da izliyom
O özlemin ağlaması da rol icabıydı Onu izlemediysen söyleyim.ay Bu ne hal böyle evet belli gerçekten hiç beğenmedim benevet bende izliyorum bugün de izlemek isterdim de annem kalpten gider yarıın da bayram kalkamam bu sefer
Hahaha Allahım bende fragmanda görünce demiştim nasıl ağlıyor bu böyle hiç gerçekçi değil diye meğer doğruymuş ama güzel oynuyor hepsi kim bilir gerçekte nasıllarO özlemin ağlaması da rol icabıydı Onu izlemediysen söyleyim.N.Yerlitaş ağla bi dedi bu da o fragmanda gösterdiği kadar ağladı tamam arkadaslar yok bir şey dedi Bugün de cahide kodaman rolünde olmus. oyuncu olmak istiyorlar işte belli aslında
Ya bu ezgi hariç hepsi bir casta üyeymiş aslında. Geçmişinde illa bi tv rolünde olmuşlar. oradaki gizem de kocamın ailesinde oynuyormus buları da twitterdan öğrendim ahahahHahaha Allahım bende fragmanda görünce demiştim nasıl ağlıyor bu böyle hiç gerçekçi değil diye meğer doğruymuş ama güzel oynuyor hepsi kim bilir gerçekte nasıllar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?