- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
Yarismacilara her hafta belirli ucret veriliyor kiyafet almalari icin:)ben tugceyi anlamiyorum annemin tedavvisone para llazim diyor yardimi kabul ediyor ama uzerine pahali kiyafetleri nasil buluyor ankamiyorum. 130 lirayi duz bi tayta veriyo ve daha para sorunum var diyor
gercekten oyle olsaydi melek 3 liralik kiyafetlerle cikmazdi ve bu konu muhakkak soylenirdi arkadasimYarismacilara her hafta belirli ucret veriliyor kiyafet almalari icin:)
Ya soylendi zaten nur arkadaslar kendi aralarinda kiyafet paylasimi yapiyolar dediginde kemal dediki herhafta size belli miktar para veriliyo isteyen kendine kiyafetci tutar isteyen istedigi yerden alir buna kimse karisamaz dedi melegin o kiyafetleri giymesinin sebebi disardan aldiklarini kendi kombinleyemiyo juri begenmiyo ama annesi modaciymis o yuzden annesinin uc liralik elbiselerini giyiyo zaten ordaki kizlarin cogu oyuncu olmak istiyo her hafta boyle alisveris yapabilcek kadar zengin olsalar o yarismada isleri olmaz oyuncu olucaz diye cirpinmazlar:)gercekten oyle olsaydi melek 3 liralik kiyafetlerle cikmazdi ve bu konu muhakkak soylenirdi arkadasim
bence de saraya haksızlık oldu özlem gitmeliydiNur elenmedi diye ne trip yaptılar ama sanki kız onlar memnun olsun diye elenmek zorunda,
Saraya üzüldüm onun yerine Özlem gitmeliydi
Yok onlara belirli ücret veriliyor ama tuğçenin durumu zaten kötü değil süs köpeği besliyor kadın nasıl kötü olsun. Göğüsleri de bildiğim kadarıyla silikon çünkü o kadar zayıf bedene o göğüs cok fazla. Bunlara para bulan insan durumum kötü diyor. Durumu kötülere hakaret yani. Hiç sevmyorum onugercekten oyle olsaydi melek 3 liralik kiyafetlerle cikmazdi ve bu konu muhakkak soylenirdi arkadasim
ve bence çok seksi bir kız nurNur çok güzel giyindiği için değil ama diğerlerine göre daha ağır davrandığı, çocuksu değişik şımarık hareketlere girmediği için favori, halk seviyor.
ve bence çok seksi bir kız nur
kıskançlık işte herkes nur un farklı olduğunun farkında oyüzden hepsi bir olup onun üstüne gidiyolar ve elemeye çalışıyolar ama booşşşşAynen. Kızın bir çekiciliği var gerçekten de. Ayşegül ne kadar güzel giyinirse giyinsin o çekicilik onda yok. Ayşenur da ne kadar uğraşırsa uğraşsın çekiciliğin yanından geçmez bence. Seks çağrıştırıyor Ayşenur ama seksi değil, albenili gizemli bir havası yok.
kıskançlık işte herkes nur un farklı olduğunun farkında oyüzden hepsi bir olup onun üstüne gidiyolar ve elemeye çalışıyolar ama booşşşş
ya şu özlem beni mahfediyor o hareketleri konuşma tarzıı ya bi tuhaf kız yaa o nasıl hala orda aklım almıyo.ama bence birazda şey var her gün bi tartışma yarattığı için birazda reyting düşündükleri için yollamıyo olabilirler bilmiyorum aklım almıyoKurgu olmadığını varsayarsak haftaya özlemle ikisinin adı verilip Özlem veya Nur gidebilir ama. Olmadı ondan sonraki haftaya Nur gidebilir bence çünkü gerçekten de tarzı çok beğenilmiyor jüri tarafından.
Yok onlara belirli ücret veriliyor ama tuğçenin durumu zaten kötü değil süs köpeği besliyor kadın nasıl kötü olsun. Göğüsleri de bildiğim kadarıyla silikon çünkü o kadar zayıf bedene o göğüs cok fazla. Bunlara para bulan insan durumum kötü diyor. Durumu kötülere hakaret yani. Hiç sevmyorum onu
Yok onlara belirli ücret veriliyor ama tuğçenin durumu zaten kötü değil süs köpeği besliyor kadın nasıl kötü olsun. Göğüsleri de bildiğim kadarıyla silikon çünkü o kadar zayıf bedene o göğüs cok fazla. Bunlara para bulan insan durumum kötü diyor. Durumu kötülere hakaret yani. Hiç sevmyorum onu
Niye Nur dedin ya kız asaletinden bile kurtarıyor bence. Giyimi de bence çok kötü değil ama bu hafta yıldızları toplarsa tac alıp elenmicek duruma geçer belki.saranın gitmesi haksızlık bence
bu hafta iyi giyinmişti
özlem gizem ayşegül ve nur üçlüsünden biri gitmeliydi bence
Zayıf olup göğüsleri büyük kızlar da var elbette ama Tuğçeye o göğüsler fazlaHay agzin bal yesin :) silikon tabi onunkiler. Gerci ben zayif ve gogusleri
Olan her kiz icin silikonlu iftirasi atarim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?