Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Tugce aglayarak baya bi ilgi cekti.annesininde masallahi var yani 6 yillik kanser hastasi gibi durmuyo.kizindan guzel kadin.

ben tugceyi anlamiyorum annemin tedavvisone para llazim diyor yardimi kabul ediyor ama uzerine pahali kiyafetleri nasil buluyor ankamiyorum. 130 lirayi duz bi tayta veriyo ve daha para sorunum var diyor
Yarismacilara her hafta belirli ucret veriliyor kiyafet almalari icin:)

aynen oradaki kizlarin hic biri yokluk cekmiyor sadece sus pus ugrasiyor giudikleri kiyfetleri toplasan servet eder... sadece duygu somurusu

gercekten oyle olsaydi melek 3 liralik kiyafetlerle cikmazdi ve bu konu muhakkak soylenirdi arkadasim
Ya soylendi zaten nur arkadaslar kendi aralarinda kiyafet paylasimi yapiyolar dediginde kemal dediki herhafta size belli miktar para veriliyo isteyen kendine kiyafetci tutar isteyen istedigi yerden alir buna kimse karisamaz dedi melegin o kiyafetleri giymesinin sebebi disardan aldiklarini kendi kombinleyemiyo juri begenmiyo ama annesi modaciymis o yuzden annesinin uc liralik elbiselerini giyiyo zaten ordaki kizlarin cogu oyuncu olmak istiyo her hafta boyle alisveris yapabilcek kadar zengin olsalar o yarismada isleri olmaz oyuncu olucaz diye cirpinmazlar:)

gercekten oyle olsaydi melek 3 liralik kiyafetlerle cikmazdi ve bu konu muhakkak soylenirdi arkadasim
Yok onlara belirli ücret veriliyor ama tuğçenin durumu zaten kötü değil süs köpeği besliyor kadın nasıl kötü olsun. Göğüsleri de bildiğim kadarıyla silikon çünkü o kadar zayıf bedene o göğüs cok fazla. Bunlara para bulan insan durumum kötü diyor. Durumu kötülere hakaret yani. Hiç sevmyorum onu

Tuğçe'nin o dua eder gibi Nur'un elenmesini istediği an gerçekten abartıydı. Kendi yarışmasına bakacağına başkalarının gitmelerine bu kadar odaklanması saçma yani. Zaten tarzı iyi olup millete de zıt gitmezse yarışmayı kazanabilir. Ne gerek var halkın önünde, gözünde bu kadar itici davranmaya.
Oralı olmayıp biraz asil durmaya çalışsalar, daha kaliteli bir ortam olacak. Ama herkes kendinden çok başkasının derdinde. Madem belirli bir para da veriliyormuş git kıyafetini al podyuma çık geç arkadaş. O programın sonunda bende omuz atacak sandım, o ne hırs öyle. Fazla yansıtıyor öfkesini.

Sara da kendi eleneceğini düşünmedi bence. Çünkü özlem ve Nur artı Gizem varken kendinin gideceğini düşünmemiştir. Çok düşük puan aldı ve konsepte uymadığı için arada kaynadı.

Nur çok güzel giyindiği için değil ama diğerlerine göre daha ağır davrandığı, çocuksu değişik şımarık hareketlere girmediği için favori, halk seviyor.

ve bence çok seksi bir kız nur

Aynen. Kızın bir çekiciliği var gerçekten de. Ayşegül ne kadar güzel giyinirse giyinsin o çekicilik onda yok. Ayşenur da ne kadar uğraşırsa uğraşsın çekiciliğin yanından geçmez bence. Seks çağrıştırıyor Ayşenur ama seksi değil, albenili gizemli bir havası yok.

kıskançlık işte herkes nur un farklı olduğunun farkında oyüzden hepsi bir olup onun üstüne gidiyolar ve elemeye çalışıyolar ama booşşşş

kıskançlık işte herkes nur un farklı olduğunun farkında oyüzden hepsi bir olup onun üstüne gidiyolar ve elemeye çalışıyolar ama booşşşş

Kurgu olmadığını varsayarsak haftaya özlemle ikisinin adı verilip Özlem veya Nur gidebilir ama. Olmadı ondan sonraki haftaya Nur gidebilir bence çünkü gerçekten de tarzı çok beğenilmiyor jüri tarafından.

ya şu özlem beni mahfediyor o hareketleri konuşma tarzıı ya bi tuhaf kız yaa o nasıl hala orda aklım almıyo.ama bence birazda şey var her gün bi tartışma yarattığı için birazda reyting düşündükleri için yollamıyo olabilirler bilmiyorum aklım almıyo

ben de tuğçeye inanmıyorum açıkçası
kızın 4 ayrı kıyafet dolabı ve giyinme odası bile varmış kıyafet düşkünlüğünden dolayı
böyle bi insan nasıl fakir olabiliyo ve sadece annesinin tedavisi için yarışmaya katılmış olabiliyo
annesi hasta olabilir ama sigortası karşılıyodur bence
öyle çok zor durumda olduğuna filan inanasım gelmiyo

saranın gitmesi haksızlık bence
bu hafta iyi giyinmişti
özlem gizem ayşegül ve nur üçlüsünden biri gitmeliydi bence

Hay agzin bal yesin :) silikon tabi onunkiler. Gerci ben zayif ve gogusleri
Olan her kiz icin silikonlu iftirasi atarim :)

O zayıf birinin normalde doğasına aykırı olduğu için oluyor. İftira değil de doğala aykırı geldiği için öyle düşünüyorsun :)
Tuğçe çok zayıf yani bence de silikon olabilir

saranın gitmesi haksızlık bence
bu hafta iyi giyinmişti
özlem gizem ayşegül ve nur üçlüsünden biri gitmeliydi bence
Niye Nur dedin ya kız asaletinden bile kurtarıyor bence. Giyimi de bence çok kötü değil ama bu hafta yıldızları toplarsa tac alıp elenmicek duruma geçer belki.
Hay agzin bal yesin :) silikon tabi onunkiler. Gerci ben zayif ve gogusleri
Olan her kiz icin silikonlu iftirasi atarim :)
Zayıf olup göğüsleri büyük kızlar da var elbette ama Tuğçeye o göğüsler fazla Bir de silikon değil diyor ama ben inanmıyorum pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…