Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Ben de ilk kez nurellanın saçlarını beğendim bi genç göründü gözüme

Bence o kendiini tutuyor. Kendini tuttukça hanım hanımcık durmak istedikçe kasılıyor.
Giydiği kıyafet de ona küçük gelmiş bence. Cepleri açık duruyor sanki kıyafetin.

Kız Allah beni ne yapmasın ezgiymiş o küçük kız gibi hareket eden anne olan
Gizem de çok oynuyor çok belli yani ama yüzü güzel

Ben de ilk kez nurellanın saçlarını beğendim bi genç göründü gözüme

Evet genç görünmüş daha bi modern ama gözüm alışmadı sanırım :)

Kız Allah beni ne yapmasın ezgiymiş o küçük kız gibi hareket eden anne olan
Gizem de çok oynuyor çok belli yani ama yüzü güzel

Ezginin o tavırları samimiyetsiz duruyor zaten

Ezgiye kızmayın ya yine diğerleri içinde daha samimi. Teşekkürleğğrr demesi dışında bir sorunu yok bence.

Ayşenur çok gözüme batıyor. Yorumları çok rahatsız edici. Kendini jüri sanmaya başladı artık.

Özlemin eleştirilirken yüzüne bir bakın Allah aşkına nefret akıyor yüzünden

Bu ayşenur önceden herkese çocuk gibi konuşup o ses tonundan konuşurdu şimdiyse böyle böyle sertleşme özgüven çokta çirkin

Özlem İyi yapıyor Ayşenurun taklidini cidden öyle yürüyor : D

Bugün Özlem'i bi sevdim üzüldüm ya herkes dalga geçiyordu bugün biraz diğerleriyle de dalga geçilsin bakalım.

Nescafe ve pastam ile Butarzbenim keyfi :)
Aysegulun elbisesi ve ayakkabısı guzel ama cok sıradan bi kombin. Hep stiletto arkadas hep aynı ayakkabı. Gardrobunuzda farkli tipte hic mi ayakkabi yok ?

Ozlemin ayakkabisi cok guzel, değişik bi tarz. Ben bu programda boyle farklı parçalar görmek istiyorum

Nescafe ve pastam ile Butarzbenim keyfi :)
Aysegulun elbisesi ve ayakkabısı guzel ama cok sıradan bi kombin. Hep stiletto arkadas hep aynı ayakkabı. Gardrobunuzda farkli tipte hic mi ayakkabi yok ?

Bende çayımı koydum izliyorum :) pasta eksik ama bize de yolla :)
aynen hep aynı tarz, bi tarzı var ama öne çıkan bir tarz değil, standart

Gizemle Ayşegül yıldız aldı mı ben kaçırdım ya

Özlemciğimin aklına oyunculuk kariyeri nerden düştü hiç bilmiyorum, kalkıp mankenlik hedefleseymiş bile daha başarılı olabilirmiş.

Programda muhtemelen 2. Hafta yayınlandığı sırada çekilmiş, Nurella ile Melek instagram tepkilerinden sonra tavırlarını değiştirmişler bayağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…