Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
İkizlerde özenti geliyo bana. Sevemedim ya :)

[QUOTE="Belissa, post: 37272800, member: 45aysegul o açıdan yani tahmin ettim zaten. en cok Tuğçe giderse sevinicem ama gerçekten.[/QUOTE]
Bndeee once tugce sonra aysenur ozlem snra aysegul ya nur kalsn hepsi gitsin :) :) :)

Ne yapmıs biliyor musun bir kez bunlar kulisteyken bavulun üstüne bardak koymus Ayşegül Nur da geçerken çarpacak gibi olmus kim koydu bunu buraya demiş. Bunlar da diyor ki bize ünlü tripleri atıyor bu tavrıyla diye. Bu sorundan başladılar sonra ne hareket yapsa battı bunlara hepsi tavır aldı.

O kızlar çok uyanık çünkü kimseye karışmıyorlar ben dikkat ettim hep iyi yorumlar yapıp kötü yorumlarda kavgalarda susuyorlar içten pazarlıklı tipler onlar.. Adamına göre davranıyorlar
bilmiyorum ya nur cok ama cok ıtıcı gelıyo bana mesela az once mıllet saraya sarılırken arkada nasıl hareketler yapıyo yahu ıste elenmemışşın susta otur ama yok ılle hareket mareket yapıp sınırlenıcek:)

He o açıdan yani tahmin ettim zaten. en cok Tuğçe giderse sevinicem ama gerçekten.
Tuğçe gitmez kolay kolay.. Yakında Nuru elerler fazla kalamaz o.. Yalnız bugün anladığım şey hepsi kurgu.. Eğer Saranın gitmesini bu kadar istemiyorlarsa yanına Nuru değil Özlemi çıkarırlardı.. Nurun elenmeyeceği açıktı ama Özlem Saranın yanında sönük kalıp gidebilirdi bütün jüri Özlemin tarzını eleştirdi koca hafta.. Saçmaladılar..

[QUOTE="Belissa, post: 37272800, member: 45aysegul o açıdan yani tahmin ettim zaten. en cok Tuğçe giderse sevinicem ama gerçekten.
Bndeee once tugce sonra aysenur ozlem snra aysegul ya nur kalsn hepsi gitsin :) :) :)
Aynen Nur kalmalı sonuna kadar. :)

Ama haklı kız hepsi düşman kesildiler Nura o elenmedi diye sayıp durdular kameralar çekti hep onun suratının asılması çok normal çünkü kimse sevmiyor istemiyor kendisini
Banada öyle geliyo. İzliycem de ilk bölümleri üşeniyorum :)

Boşver hiç gerek yok zaman kaybı

banane banane sevmıyorum ıste nuru

Özlemin zaten mutlaka elenecekler arsında olması lazımdı. Anlamıyorum yani Gerçi özlemi kendilerine rakip görmedikleri için ilk Nuru göndermek istemeleri doğal

banane banane sevmıyorum ıste nuru
Sende onlar gibi takmışsın kıza oysa ben çok efendi buluyorum Nuru.. Hele Ayşegül kıza demediğini bırakmadı ama Nur bir kere bile ağzını bozmadı ona karşı hep yapıcı oldu

Özlemin zaten mutlaka elenecekler arsında olması lazımdı. Anlamıyorum yani Gerçi özlemi kendilerine rakip görmedikleri için ilk Nuru göndermek istemeleri doğal
Bak evet buda mantıklı geldi bana.. Birde Özlemle dalga geçiyorlar resmen eğlence çıkıyor neden göndersinler ki ama Nur onlara hep sorun..

Bak evet buda mantıklı geldi bana.. Birde Özlemle dalga geçiyorlar resmen eğlence çıkıyor neden göndersinler ki ama Nur onlara hep sorun..
Aynen öyle. Özlem kimin ismini verdi peki ben kaçırdım orayı?

Sende onlar gibi takmışsın kıza oysa ben çok efendi buluyorum Nuru.. Hele Ayşegül kıza demediğini bırakmadı ama Nur bir kere bile ağzını bozmadı ona karşı hep yapıcı oldu
cunku ıyı kızı oynayıp jurinin gozune gırmeye calıstı ama jüri yemedi bu numarayı:)

Ayşegül her şeye çat çat cevap veriyor asla eleştiri kabul etmiyor ve sempatik oluyor Nur bir ağzını açsın eleştiriye gelemiyorsun cok uztıyorsun diyorlar. Kimse de bunu Ayşegüle söyleyemiyor orada hayret valla. Nurun suçu aslında haklılar Ayşegül gibi her şeye bir cevap bulması lazım ki anlasınlar.

Ayşegül çok saygısız ama cidden jüride tek laf etmiyo hatta eğleniyolar ya saçma geliyo bana. Hele özlem komedi tip. Oyunculuk yapıyo arada. Bunları özel seçmişler varya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…