- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
Ne yapmıs biliyor musun bir kez bunlar kulisteyken bavulun üstüne bardak koymus Ayşegül Nur da geçerken çarpacak gibi olmus kim koydu bunu buraya demiş. Bunlar da diyor ki bize ünlü tripleri atıyor bu tavrıyla diye. Bu sorundan başladılar sonra ne hareket yapsa battı bunlara hepsi tavır aldı.Ben bu yarışmayı geç keşfettim. Nurla bi olaylar olduktan sonra yani.. Bn anlamadm naptı bu kız bunlara? Çok net cevaplar veriyo saygısız bi kız değil. Ayşegül ayşenur özlem falan filan belli tiplerinden ama napıyo bu nur bunlara anlayamadım cidden??
bilmiyorum ya nur cok ama cok ıtıcı gelıyo bana mesela az once mıllet saraya sarılırken arkada nasıl hareketler yapıyo yahu ıste elenmemışşın susta otur ama yok ılle hareket mareket yapıp sınırlenıcek:)O kızlar çok uyanık çünkü kimseye karışmıyorlar ben dikkat ettim hep iyi yorumlar yapıp kötü yorumlarda kavgalarda susuyorlar içten pazarlıklı tipler onlar.. Adamına göre davranıyorlar
ben jurinin degıl kızların neden ıkızlere tavır almadıgını soruyorum:)Nuru gonderdikten sonra sira gelcek onlarada sirala sariyo bunlar cnku elemek icin bahane arycklar
Tuğçe gitmez kolay kolay.. Yakında Nuru elerler fazla kalamaz o.. Yalnız bugün anladığım şey hepsi kurgu.. Eğer Saranın gitmesini bu kadar istemiyorlarsa yanına Nuru değil Özlemi çıkarırlardı.. Nurun elenmeyeceği açıktı ama Özlem Saranın yanında sönük kalıp gidebilirdi bütün jüri Özlemin tarzını eleştirdi koca hafta.. Saçmaladılar..He o açıdan yani tahmin ettim zaten. en cok Tuğçe giderse sevinicem ama gerçekten.
Birşey yapmıyor zaten sadece Nuru çekemiyorlar
Aynen Nur kalmalı sonuna kadar. :)[QUOTE="Belissa, post: 37272800, member: 45aysegul o açıdan yani tahmin ettim zaten. en cok Tuğçe giderse sevinicem ama gerçekten.
Bndeee once tugce sonra aysenur ozlem snra aysegul ya nur kalsn hepsi gitsin :) :) :)
bilmiyorum ya nur cok ama cok ıtıcı gelıyo bana mesela az once mıllet saraya sarılırken arkada nasıl hareketler yapıyo yahu ıste elenmemışşın susta otur ama yok ılle hareket mareket yapıp sınırlenıcek:)
Banada öyle geliyo. İzliycem de ilk bölümleri üşeniyorum :)
banane banane sevmıyorum ıste nuruAma haklı kız hepsi düşman kesildiler Nura o elenmedi diye sayıp durdular kameralar çekti hep onun suratının asılması çok normal çünkü kimse sevmiyor istemiyor kendisini
Boşver hiç gerek yok zaman kaybı
Özlemin zaten mutlaka elenecekler arsında olması lazımdı. Anlamıyorum yani Gerçi özlemi kendilerine rakip görmedikleri için ilk Nuru göndermek istemeleri doğalTuğçe gitmez kolay kolay.. Yakında Nuru elerler fazla kalamaz o.. Yalnız bugün anladığım şey hepsi kurgu.. Eğer Saranın gitmesini bu kadar istemiyorlarsa yanına Nuru değil Özlemi çıkarırlardı.. Nurun elenmeyeceği açıktı ama Özlem Saranın yanında sönük kalıp gidebilirdi bütün jüri Özlemin tarzını eleştirdi koca hafta.. Saçmaladılar..
Sende onlar gibi takmışsın kıza oysa ben çok efendi buluyorum Nuru.. Hele Ayşegül kıza demediğini bırakmadı ama Nur bir kere bile ağzını bozmadı ona karşı hep yapıcı oldubanane banane sevmıyorum ıste nuru
Bak evet buda mantıklı geldi bana.. Birde Özlemle dalga geçiyorlar resmen eğlence çıkıyor neden göndersinler ki ama Nur onlara hep sorun..Özlemin zaten mutlaka elenecekler arsında olması lazımdı. Anlamıyorum yani Gerçi özlemi kendilerine rakip görmedikleri için ilk Nuru göndermek istemeleri doğal
Aynen öyle. Özlem kimin ismini verdi peki ben kaçırdım orayı?Bak evet buda mantıklı geldi bana.. Birde Özlemle dalga geçiyorlar resmen eğlence çıkıyor neden göndersinler ki ama Nur onlara hep sorun..
cunku ıyı kızı oynayıp jurinin gozune gırmeye calıstı ama jüri yemedi bu numarayı:)Sende onlar gibi takmışsın kıza oysa ben çok efendi buluyorum Nuru.. Hele Ayşegül kıza demediğini bırakmadı ama Nur bir kere bile ağzını bozmadı ona karşı hep yapıcı oldu
Özlem Ezgi dedi acıyorum demiş ona kimsenin haddine değilmiş falanAynen öyle. Özlem kimin ismini verdi peki ben kaçırdım orayı?
Jüri iyiliği değil reytingi seviyor zatencunku ıyı kızı oynayıp jurinin gozune gırmeye calıstı ama jüri yemedi bu numarayı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?