özlemde sıvı madde gibi nereye ceksen oraya gidiyorayşenurda ne biçim bi kin varsa kaç gündür bitemedi gitti zaten ayşegül vardı bide bu çıktı hele özlem nuru samimi bulmuyorum dedi yani şok oldum kendinden haberi yok zaar
Kemal iyi verdi cevabını. Valla yıldık yav
Allah iyiliğini versin vallahi sesli güldümözlemde sıvı madde gibi nereye ceksen oraya gidiyor
her türlü ağlıyor yani ahahahaynen ilk defa kemali takdir ettim bu seferde ben yalandan mı ağlıyorum yani deyip bir daha ağlamaya başlıyor
ayşenurda ne biçim bi kin varsa kaç gündür bitemedi gitti zaten ayşegül vardı bide bu çıktı hele özlem nuru samimi bulmuyorum dedi yani şok oldum kendinden haberi yok zaar
Ama öyle değil miAllah iyiliğini versin vallahi sesli güldüm
tuhaf bi kadın yaa ben çözemedim yani hadi ayşegül ayşenur falan tamam da bu napıyo niye orda anlamadım
insanlar böyle işte kendilerine gelince körleşiyorlar,
kendilerini dev aynasın da görüyorlar
özleme kendisini sorsan çok samimi ve içtendir
tuhaf bi kadın yaa ben çözemedim yani hadi ayşegül ayşenur falan tamam da bu napıyo niye orda anlamadım
Kendi halinde takilsin iste yazik garibe, o da oyle gundeme geliyor istenormal değil de ondan kafadan bir kaç tahtası eksik
evet nura dedi nur karsısındaydı çünkü. çekemiyorlar ya millet nuru seviyo bunları sevmiyor ya ondan. bunların bu hale düşmesi hep ayşegülün yancısı olmalarından oldu.Nur Yerlitas yarinki yayinin fragmaninda`o su an prenses rolu oynuyor, rolunu de cok guzel yapiyor` gibi bi sey dedi. Bana Nura dedi gibi geldi
Nura diyorsa eger bu kiz bunlara napti boyle ben cok merak ettim, cekemedikleri icin mi yapyorlar, yoksa bu Nur gercekten oynuyor mu
offf nur çok kötü bozduuğğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?