Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
ayşenurda ne biçim bi kin varsa kaç gündür bitemedi gitti zaten ayşegül vardı bide bu çıktı hele özlem nuru samimi bulmuyorum dedi yani şok oldum kendinden haberi yok zaar
özlemde sıvı madde gibi nereye ceksen oraya gidiyor

ayşenurda ne biçim bi kin varsa kaç gündür bitemedi gitti zaten ayşegül vardı bide bu çıktı hele özlem nuru samimi bulmuyorum dedi yani şok oldum kendinden haberi yok zaar

insanlar böyle işte kendilerine gelince körleşiyorlar,
kendilerini dev aynasın da görüyorlar
özleme kendisini sorsan çok samimi ve içtendir

Nur Yerlitas yarinki yayinin fragmaninda`o su an prenses rolu oynuyor, rolunu de cok guzel yapiyor` gibi bi sey dedi. Bana Nura dedi gibi geldi
Nura diyorsa eger bu kiz bunlara napti boyle ben cok merak ettim, cekemedikleri icin mi yapyorlar, yoksa bu Nur gercekten oynuyor mu

ben bu oynama olayını hiç anlamıyorum oynasa ne olacak ki? yani bu "en güzel karakter" yarışması değil ki keşke diğerleri de biraz oynasa da o cırtlak sesleri duymasak

valla nur oynuyosada iyi oynuyo bunlar gibi ortalığı yıkmadı yani hepsi oynuyo da en iyisi nur bence oynadığını kabul et diye diye kızı kışkırtmaya çalışıyolar baksanıza sanki ne dicek tamam oynuyorum ayşenur çoooğ iyisin çooğ tatlısın mı dicek amaan bu kız beni çok yıprattı

evet nura dedi nur karsısındaydı çünkü. çekemiyorlar ya millet nuru seviyo bunları sevmiyor ya ondan. bunların bu hale düşmesi hep ayşegülün yancısı olmalarından oldu.

ivana tuğçeye iyi misin dedi bu hemen dudagını büzdü ağlayacaktı ivana ona olumlu eleştiri yapınca geri durdu Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…