- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Yarismada butce veriyorlar heralde abla, yoksa mumkun degil bu zugurtlerin bu kadar kiyafet almasi.Şunu merak ediyorum bu kızların bu kadarkıyafeti olabilirmi,yada başkalarından mı alıyorlar..
Birde bu kıyafetleri nerede giyiyor bunlar.
Yarismada butce veriyorlar heralde abla, yoksa mumkun degil bu zugurtlerin bu kadar kiyafet almasi.
Evet er hafta bir bütçe veriliyormus kemal doğulu demişti
Ya bütçe veriliyormuş hepsine ama mesela melek.in kıyafetlerini annesi yapıyormus 3 liraya.Demek ki veriyorlar isteyen kullanıyor isteyen kullanmıyor.Yoksa bunların işi zor yani,bu kadar kıyafet ayakkabı filan ..
Hiç duymadım bunu,o zaman bu yarışmanın bir anlamıyokki..
Herkes kendi evindeki kıyafetlerle yarışsın o zaman..
öykü zaten en basından taraflı.Oyku Serter taraf tutuyor, vay anasini. Kizin ustune toplu halde nasil gidiyorlar.
Ya bütçe veriliyormuş hepsine ama mesela melek.in kıyafetlerini annesi yapıyormus 3 liraya.Demek ki veriyorlar isteyen kullanıyor isteyen kullanmıyor.
evet sporcu olan o da en basta nura yükleniyordu millet tepki verince kendini geri çekti.Bütçe varsa kullansın oda,dışarda ne kıyafetler satılıyor..
Melek sporcu olandı değilmi..
Tabi planli ya, seytan gibi hepsi, bunlarin serrinden Allah korusun su Nuru.ayşenur agzından kacırdı yine mi çekemedik demiş içeride kızlara demek ki planlı nasıl belli ettiler kendilerini.
evet sporcu olan o da en basta nura yükleniyordu millet tepki verince kendini geri çekti.
ayşenur agzından kacırdı yine mi çekemedik demiş içeride kızlara demek ki planlı nasıl belli ettiler kendilerini.
evet sporcu olan o da en basta nura yükleniyordu millet tepki verince kendini geri çekti.
Nur onların yüzünden böyle oldu ilk hafta hep gülüyordu pozitifti bunlar üstüne geldikçe enerjisi bitti.Çok seyretmediğimiçin ne oluyor pek bilmiyorum açıkcası..
Ama nur çok soğuk ve itici geldi bana nedense..
Ayşegülde çenesi çok düşük ve agresif..
İkizleri beğeniyorum pek karışmıyorlar olaylara..
Nur onların yüzünden böyle oldu ilk hafta hep gülüyordu pozitifti bunlar üstüne geldikçe enerjisi bitti.
zaten o tuğçenn elinden gelse nuru dövecek potansiyel var da yapamıyor.Birazdan saç başa girmezlerle iyi,arka tarafta neler oluyor demekki..
zaten o tuğçenn elinden gelse nuru dövecek potansiyel var da yapamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?