Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Yarismada butce veriyorlar heralde abla, yoksa mumkun degil bu zugurtlerin bu kadar kiyafet almasi.

Yoksa bunların işi zor yani,bu kadar kıyafet ayakkabı filan ..

Evet er hafta bir bütçe veriliyormus kemal doğulu demişti

Hiç duymadım bunu,o zaman bu yarışmanın bir anlamıyokki..
Herkes kendi evindeki kıyafetlerle yarışsın o zaman..

Yoksa bunların işi zor yani,bu kadar kıyafet ayakkabı filan ..

Hiç duymadım bunu,o zaman bu yarışmanın bir anlamıyokki..
Herkes kendi evindeki kıyafetlerle yarışsın o zaman..
Ya bütçe veriliyormuş hepsine ama mesela melek.in kıyafetlerini annesi yapıyormus 3 liraya.Demek ki veriyorlar isteyen kullanıyor isteyen kullanmıyor.

ayşenur agzından kacırdı yine mi çekemedik demiş içeride kızlara demek ki planlı nasıl belli ettiler kendilerini.
Bütçe varsa kullansın oda,dışarda ne kıyafetler satılıyor..
Melek sporcu olandı değilmi..
evet sporcu olan o da en basta nura yükleniyordu millet tepki verince kendini geri çekti.

ayşenur agzından kacırdı yine mi çekemedik demiş içeride kızlara demek ki planlı nasıl belli ettiler kendilerini.
evet sporcu olan o da en basta nura yükleniyordu millet tepki verince kendini geri çekti.
Tabi planli ya, seytan gibi hepsi, bunlarin serrinden Allah korusun su Nuru.

Çok seyretmediğimiçin ne oluyor pek bilmiyorum açıkcası..
Ama nur çok soğuk ve itici geldi bana nedense..
Ayşegülde çenesi çok düşük ve agresif..
İkizleri beğeniyorum pek karışmıyorlar olaylara..

Su aysenura bi kac dakikadan sonra tahammul edemiyorum. Kizdan samimiyetsizlik fiskiriyo resmen :)
Aysegul bile ondan daha hosuma gidiyo, cunku kiz hakkaten dogal, tutamiyo cenesini bi:)

Nur onların yüzünden böyle oldu ilk hafta hep gülüyordu pozitifti bunlar üstüne geldikçe enerjisi bitti.

Nurellaya bak ya hem nur bizim arkamızdan konusuyor mu diye sordu aysenur hayır bizim konustugumuzu iddia ediyor diyince beni duymadıgım şeyler ilgilendirmiyor dedi. o zaman neden nuru soruyorsun?bu kadar da taraf olunmaz bu kadından nefret ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…