Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Şunlara toptan bir konsept verseler ya...O zaman kim daha uygun giyiniyor anlaşılır.
Nasıl isterlerse giyinip abidik gubidik senaryolar uyduruyorlar.

Valla çok iyi oldu o yapmacık surata. Her gün ağlıyor ya bıktık bu ağlak surattan artık.
Bu kadar duygusunu kontrol edemiyosa, elestiriye acik degilse katilmasaymis o zaman ya. İnsan biraz guclu olur. Hani duygu patlamasi yasarsin arada da ben her gun bu kizin aglamasini gormek zorunda miyim

Bu kadar duygusunu kontrol edemiyosa, elestiriye acik degilse katilmasaymis o zaman ya. İnsan biraz guclu olur. Hani duygu patlamasi yasarsin arada da ben her gun bu kizin aglamasini gormek zorunda miyim
Duygularını kontrol edememek değil ya yapmacıktan ağlıyor. Millet haklı görsün diye hırsından ne yapacağını şaşırmış artık. Bugün de ağlayıp gidiyor zaten

Duygularını kontrol edememek değil ya yapmacıktan ağlıyor. Millet haklı görsün diye hırsından ne yapacağını şaşırmış artık. Bugün de ağlayıp gidiyor zaten
Aynen o da var, istiyor ki herkes onu sevsin, etrafinda donsun, sevgi pitircigi olsun, ama bu iticilikle zor

kızlar merabayın :) dün gece tekrarını izlicektim gündüz izleyemedim diye kocam izletmedi :) dayanamıcam daha fazla dedi :)

ayşenurda ne biçim bi kin varsa kaç gündür bitemedi gitti zaten ayşegül vardı bide bu çıktı hele özlem nuru samimi bulmuyorum dedi yani şok oldum kendinden haberi yok zaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…