- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Mahallenin delisi gibi vallagerçekten nur yerlitaş ta itici olmaya başladı özlem de herşeye izin veriyo bu kızı izleyince ajdar geliyo aklıma
Valla çok iyi oldu o yapmacık surata. Her gün ağlıyor ya bıktık bu ağlak surattan artık.Kemal Dogulu, Tugce ye gozyaslarinda bogulcam artik, yeter diyor yarinki programda. Adam da biktii
Bu kadar duygusunu kontrol edemiyosa, elestiriye acik degilse katilmasaymis o zaman ya. İnsan biraz guclu olur. Hani duygu patlamasi yasarsin arada da ben her gun bu kizin aglamasini gormek zorunda miyimValla çok iyi oldu o yapmacık surata. Her gün ağlıyor ya bıktık bu ağlak surattan artık.
Aha fetiş giyinmiş,dansçıyım diyor.
Duygularını kontrol edememek değil ya yapmacıktan ağlıyor. Millet haklı görsün diye hırsından ne yapacağını şaşırmış artık. Bugün de ağlayıp gidiyor zatenBu kadar duygusunu kontrol edemiyosa, elestiriye acik degilse katilmasaymis o zaman ya. İnsan biraz guclu olur. Hani duygu patlamasi yasarsin arada da ben her gun bu kizin aglamasini gormek zorunda miyim
Kostum giyenler hep boyle seksi seyler seciyor, dun de vardi bi tane hizmetci gibi giyinmis
Aynen o da var, istiyor ki herkes onu sevsin, etrafinda donsun, sevgi pitircigi olsun, ama bu iticilikle zorDuygularını kontrol edememek değil ya yapmacıktan ağlıyor. Millet haklı görsün diye hırsından ne yapacağını şaşırmış artık. Bugün de ağlayıp gidiyor zaten
Kamci, cop falanValla bunun bir peluşlu kelepçeleri eksik.
Bu kostum partisi konsepti de bana yatak odasi fantazi kostumlerini animsatiyor
Duygularını kontrol edememek değil ya yapmacıktan ağlıyor. Millet haklı görsün diye hırsından ne yapacağını şaşırmış artık. Bugün de ağlayıp gidiyor zaten
Kemal iyi verdi cevabını. Valla yıldık yavbezdik artık bezdik bir gün ağlamasa mucize olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?