canım önce resmin urlsini kopyala sonra bu mesaj yaz kısmında üstte ikonlar göreceksin. smile yaptıgımız yerın yanındaki manzara resmi olan ıkona tıkla ve urlyi yapıştırmesajalara resimleri nasıl ekliyorsunuz kızlar?
küçücük 2 saniyelik rolde oynamış hemen medcezir ailesinden oluvermiş pesss
Kız medcezir ailesi değil, medcezir ve kocamın ailesi oynadığı dizileri yazmış biyografisine :)
Buarada ben ritim duygusundan ölümüne yoksun bir insanmışım bu programla anladım, Özlem'in son dansını herkes yerin dibine sokmuş, ben ciddi ciddi fena bulmadım. Hatta programın başından beri yaptığı en başarılı şovdu bana göre.
Hayir ben anlamiyorum dumduz kot tayt, beyaz bol uzun gomlek, ten rengi topuklu ayakkabi gibi siradan kiyafetlerle gelen Aysegul'e nasil "aaaa ama tarzin var" diyorlar? Bacak kadar boyuyla dizine kadar giydigi gomlek mi tarz yoksa cirkin cantasi mi? Bu jurinin igrenc Aysegul sevgisini artik sinir bozuyor.
Aynı şeyler konuşuldu, değişik bişey yok yani.bu arada tuğçe ve gizem yine sabah programına katılmış twitterda gördüm
merak ettim aslında izleyen varsa anlatsın
Evet ben de, o kadar izledim sonunu merak ediyorum işteBen artık sıkıldım galiba aynı şeyleri izlemekten ya
Sen başladı yazmıssın ya forum takipte gördüm de öyle açtım. Nomalde ben kendim beklerdim saatini. Valla sıkıldım ya.Evet ben de, o kadar izledim sonunu merak ediyorum işte
Nurella Ayşegül'e halan aradı dedi galibabu kemal doğulu niye böyle çark etti şimdi
Hep aynı şeyler konuşuluyor, bi de seviye düştü iyice ya... O yüzden soğumuşsundurSen başladı yazmıssın ya forum takipte gördüm de öyle açtım. Nomalde ben kendim beklerdim saatini. Valla sıkıldım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?