Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Hayir ben anlamiyorum dumduz kot tayt, beyaz bol uzun gomlek, ten rengi topuklu ayakkabi gibi siradan kiyafetlerle gelen Aysegul'e nasil "aaaa ama tarzin var" diyorlar? Bacak kadar boyuyla dizine kadar giydigi gomlek mi tarz yoksa cirkin cantasi mi? Bu jurinin igrenc Aysegul sevgisini artik sinir bozuyor.

mesajalara resimleri nasıl ekliyorsunuz kızlar?
canım önce resmin urlsini kopyala sonra bu mesaj yaz kısmında üstte ikonlar göreceksin. smile yaptıgımız yerın yanındaki manzara resmi olan ıkona tıkla ve urlyi yapıştır

küçücük 2 saniyelik rolde oynamış hemen medcezir ailesinden oluvermiş pesss

Kız medcezir ailesi değil, medcezir ve kocamın ailesi oynadığı dizileri yazmış biyografisine :)

Buarada ben ritim duygusundan ölümüne yoksun bir insanmışım bu programla anladım, Özlem'in son dansını herkes yerin dibine sokmuş, ben ciddi ciddi fena bulmadım. Hatta programın başından beri yaptığı en başarılı şovdu bana göre.

Bende takip eediyorum ustunede esimede izletiyorum ki degistirmesin :) birlikte cekistiriyoz onlari :) kemalin tugceyi aglamasi icin rezil etmesi harikaydi oynuo o kiz aysegulde belliki miyop kendini gormuo yakindan uzaktan sanki Dunya ona ve diline donuo nur da samimi degil ama anlamadim nasil biri oldugunu hala ikizler gorulmez ikiliyi oynuo ama demedi demeyin kayislari kopartirlar Ya Rabbi ozlem evladim olsa eldivenlede sevilmez o bence hastaneeden kacmis :) en kisa zamandada iadesini az ederim :) Tarz disinda herseyin mecvud oldugu en iyi program delisi dillisi basmis :) ucusa hazir

ıse gırdıgım ıcın ızleyemedım bu hafta neler oldu banada anlatın kımın uzerıne gıdıyorlar bu hafta?

beğendin haa

beni güldürdün Allah ta seni güldürsün

ayşegül hep vasat giyiniyo
ama jüri onun tarzını öyl kabul etmiş nedense
diğelerine karşı böyle anlayışlı değiller
ayşegül çok sıradan kesinlikle tarz değil
onun gydiği kıyafetleri herkes giyiyo zaten hiçbir farklılık katamıyo ki

bu arada tuğçe ve gizem yine sabah programına katılmış twitterda gördüm
merak ettim aslında izleyen varsa anlatsın

bu arada tuğçe ve gizem yine sabah programına katılmış twitterda gördüm
merak ettim aslında izleyen varsa anlatsın
Aynı şeyler konuşuldu, değişik bişey yok yani.
Çağla Şikel bi ara ağzından' Özlem zaten elendi' diye bişey kaçırdı, sonra toparlamaya çalıştılar. Galiba Özlem elencek

Sabah Gizem ve Tuğçenin konuk olduğu programda Gizem şey dedi, biz arka tarafta hazırlık telaşından birbirimizle konuşmaya vakit bulamuyoruz, o yüzden her şeyi yayında halletmeye çalışıyoruz, o yüzden kavga ortamı oluşuyor dedi. Ne kadar doğru bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…