aa gercekten mi ya bugün mü oldu bu? elensin ya yeter gariAynı şeyler konuşuldu, değişik bişey yok yani.
Çağla Şikel bi ara ağzından' Özlem zaten elendi' diye bişey kaçırdı, sonra toparlamaya çalıştılar. Galiba Özlem elencek
Sabah Gizem ve Tuğçenin konuk olduğu programda Gizem şey dedi, biz arka tarafta hazırlık telaşından birbirimizle konuşmaya vakit bulamuyoruz, o yüzden her şeyi yayında halletmeye çalışıyoruz, o yüzden kavga ortamı oluşuyor dedi. Ne kadar doğru bilemem.
aynısına benzer giymişti gecenki programlarda.kemal doğulunun üzerindeki sweat ne öyle ya bide modacı olacak kadın seweatshirtü o
Öyle dediler sonra Çağla kızardı, toparlamaya çalıştıaa gercekten mi ya bugün mü oldu bu? elensin ya yeter gari
Ben de inanmadım vallao zaman niye arkada şunu yaptılar bunu yaptılar tartışması oluyor demek ki didişmeye gayet vakit bulabiliyorlar,
hiç inandırıcı değil
aynısına benzer giymişti gecenki programlarda.
o zaman bu hafta melek diğer hafta özlem mi acabaÖyle dediler sonra Çağla kızardı, toparlamaya çalıştı
Olabilir vallao zaman bu hafta melek diğer hafta özlem mi acaba
bende baban aradi diye anladimNurella Ayşegül'e halan aradı dedi galiba
sinir oldum valla tuğçe yine şımardı ne anladım bu iştenbu kemal doğulu niye böyle çark etti şimdi
Duydun di mi sen de bişey dedi ordabende baban aradi diye anladim
sinir oldum valla tuğçe yine şımardı ne anladım bu işten
evet duydum diger kizlari gosteriyordu o sirada aa kime dediki dedim sonra nurellayi gosterdiler yaninda aysenur vardiDuydun di mi sen de bişey dedi orda
Halası Nurellanın yanında çalışıyor diye duymuştum ben
ÖZlem de kime yaranacagını şaşırdıAyşegül ağzını açmasa çok güzel göründü bugün gözüme
Özlem de iltifat ediyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?