Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Aklıma Aysegül ve Özlemin basrol oynadıgı bir komedi filmi olasılıgı gelıyor, filmin konusunda da birbirlerine rakip olurlar. Hemde sette kavga ederler hem filmde...

zengin olunca böyle oluyo demek ki

keşke sokak tarzlarını görsek artık

o zaman sıradan olurlardı,bence işin sırrı o eteklerde,yani etekler konseptle alakalıdır bence.

olaydı iyiydi hep ultra lüx yerlere gidiyor birgün de normal bir yere gitsinler yahu,

tarz yapayım demiş ama olmamış herkesin zevki farklı işte beğenenlerde vardır

bende herzaman nurcanı beğenirim de

bugün aycanın kıyafeti daha iyi

[QUOTEmis1990, post: 37910966, member: 392825"]öyle bunlsi zenginlikten biz ne bileceğiz[/QUOTE]

Bir gunde bana gelseler kisir yemeye esofmanlarla bu ne ya

Bide yuzlerinde bir ofke kizginlik var gibi

Tamamda normal yere gıderken kim tarz olmaya dikkat ederki, Gecir esortmanları tisort u veya kot u git sokaga. Ancak onemli bir yere giderken dikkat ederiz.
Sıradan bir yere gidiyorum dediklerınde sade giyindiklerinde juri puan zor veriyor, gecirmisssin ev kıyafetlerini gelmissin bu ne hal hic olmamıs dıyorlar.

Aycan bu şekilde nasıl galaya gidiyor ben pek anlamadım galaya uygun değil bence

Nurcan, Aycan a gore daha iyi genelde, cok sik ve tarz, tek katılsa ve turkcesi iyi olsa en cok begenilen o olurdu Nurdan bile fazla populer olurdu.

Neden piknige gidilmesin kijuri hep soylemiyor mu tarz kadin her yerde tarz olmasini bilir diye...
İvana piknige giderken biz gibi esofman giymez mesela tarz kadin illa dikkat eder..
Aman yok yaa bunlar hazirci,hic hayalgucu yok ..E kolaylarina gidiyordur moda dergileri karistirip oyle giyinmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…