Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
kaç yaşındaymış alara ya sanki yetenek sizsinize katıldıgında 13 yaşındaydı diye biliyorum şimdi olsa olsa 17-18 olsun yani o ayakkabı olmuş mu ozaman

ezgi iyi hoş kadın da tamam giydikleri yakışıyor ona da tamam ama hep aynı tarz farklı değil

bide abisinin bir yılda iki kez mi dogdu geçende kutlması vardı abisinin

17 yaşında o kadar platformlu bi ayakkabı bilemiyorum bana göre tarz değil
yani bi mezuniyet vs bişey olsa tmm da akşam yemeğine o topukla gidiyorsa geceye nasıl gider hayret ediorum

evet yaşına göre değil düz taban motorcu bir bot giyseydi yada kalın topuklu daha iyiydi

Yarismanin onumuzdeki yayinlanacak 10 gunun cekimleri tamamlanmis gorunuyor, 4 yarismaci kalmis.
Nur Yerlitas Italya ya gitti cuma gunu. 1 hafta ara veriyorlar cekimlere son hafta oncesi.

Benim anlamadigim bu grzkli aysegulun taktigi kisiler neden gidiyo neden aysegul hala ordaaa?? cirkef pslk

Dünkü (Carsamba) program zevkli eglenceli idi,
Herkes tarz oyu aldı, Özlem rahatlamıs ve uysal dı, juri koltuguna oturdu, Aysegül nirvana ya ulastı herkes ile munakasa kavgaya girdi Gizem dahil.
Juri Gizem ile Aysegül tartısırken oralı olmadı. Kemal, Nur un sacını yaptı o sırada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…