Hmm ozaman tac almasa , gercekten yol gorunuyor aysegule ??Dünkü (Carsamba) program zevkli eglenceli idi,
Herkes tarz oyu aldı, Özlem rahatlamıs ve uysal dı, juri koltuguna oturdu, Aysegül nirvana ya ulastı herkes ile munakasa kavgaya girdi Gizem dahil.
Juri Gizem ile Aysegül tartısırken oralı olmadı. Kemal, Nur un sacını yaptı o sırada.
ayşegül gidiyorAyşegül gidiyor deyin kızlar
Selam kizlar
İnstagramda yazan bir habere gore banu alkanin geldigi yarin aksam ki eleme gecesi 2.kez cekilmis
Aysegul sevgilisinden dayak yedigi icin rapor alarak yarismayi birakacagini soyleyince isler degismis o yuzden yeniden eleme gecesi yapilmis ilk cekilen de gizem elenmis
Sonra isler degisince aysegul ve gizem kavga etmis gizem tokatlamis aysegulu ne kazanlar kayniyor su sosyal medyada bakalim dogru cikacak mi
Ayşegül gidiyor bebeğim seni mi kırcamAyşegül gidiyor deyin kızlar
yuhhhSelam kizlar
İnstagramda yazan bir habere gore banu alkanin geldigi yarin aksam ki eleme gecesi 2.kez cekilmis
Aysegul sevgilisinden dayak yedigi icin rapor alarak yarismayi birakacagini soyleyince isler degismis o yuzden yeniden eleme gecesi yapilmis ilk cekilen de gizem elenmis
Sonra isler degisince aysegul ve gizem kavga etmis gizem tokatlamis aysegulu ne kazanlar kayniyor su sosyal medyada bakalim dogru cikacak mi
evet ayşegülün gitmesi konusunda ciddiyim,yarın ayşegül eleniyor.
Bence bunu bayağı bir abartmışlar. Gizem Ayşegüle vuracak bir kıza benzemiyor.Selam kizlar
Kızlar bu hafta gizem 6 aralıkta da Aysegül eleniyormus
Aysegülün elendiği gün 2 kez cekilmiş program. Bu hafta değil.
Bence bunu bayağı bir abartmışlar. Gizem Ayşegüle vuracak bir kıza benzemiyor.
Ayşegül döver onu yani.
Neyse yarın olsun da bakalım
Onu bilemiyorum canım ama az önce yarınki fragmanı gösterdi. İvana agresifliğinden dolayı seni söylüyorum falan dedi Aysegül mü acaba yarın gidenneden iki kere çekilmiş peki
Neyse yarın olsun da Aysegül giderse söylentilerin doğruluğu anlaşılır. İnstagramda değişik yorumlar var hangisi doğru bilemiyoruz.Ne kadar dogru ne kadar uydurma bilemiyorum
Bende okudugumda sok oldum
Gizemde eli maşali aslinda aysegulden geri kalir yani yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?