Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Hmm ozaman tac almasa , gercekten yol gorunuyor aysegule ??

Selam kizlar
İnstagramda yazan bir habere gore banu alkanin geldigi yarin aksam ki eleme gecesi 2.kez cekilmis
Aysegul sevgilisinden dayak yedigi icin rapor alarak yarismayi birakacagini soyleyince isler degismis o yuzden yeniden eleme gecesi yapilmis ilk cekilen de gizem elenmis
Sonra isler degisince aysegul ve gizem kavga etmis gizem tokatlamis aysegulu ne kazanlar kayniyor su sosyal medyada bakalim dogru cikacak mi

doğru olabilir bence
çünkü gizemin kesin olarak elendiği yazılmıştı
sonradan ayşegül elendi dendi
zaten ayşegülün dayak yediğini çok önceden duymuştuk

yuhhh

2 hafta oncesinden cekildi zaten yarinki yayinlanacak eleme, hatta ondan sonraki haftada cekíldi (son 5 yarismaci ile)
Ne alakasi var Gizem elendi ise tekrar gerí cagirip Aysegul umu eliyorlar onun yerine, o ana kadar olan cektíkleri hafta ici programlar i dami yok mu sayicaklar?
Aysegül rapor aldi ise bastan cekmezler program, yarismaya ara verirler. Cunku gecen hafta Nur Y. italya ya gitmisti. Belkí arayi bu yuzden vermis olabilirler.
Ancak Aysegül su an bir sevgilim yok gorustugum biri yok demisti. Bana ınandırıcı gelmedı haber.

evet ayşegülün gitmesi konusunda ciddiyim,yarın ayşegül eleniyor.

Gözlerim doğru mu görüyor? Yanlış okumuyorum değil mi?

Ne yalan söyleyeyim neredeyse 2 aya yakındır pek izlemedim programı..
Bir en son Nur'un elendiği gece izlediğimi hatırlıyorum. Onun dışında elenenleri hep netten okudum sadece..
O cadaloz Ayşegül'ün her önüne gelene çemkirmesi, kendi hep aynı giyinirken, bacak kadar boyuyla manken gibi kızlara laf etmesi... jürinin bir gün söylediğinin, ertesi gün aksini söylemesi.. ve daha birçok şey iyice soğutmuştu beni..
zaten birçok olayın tamamen kurgudan ibaret olduğunu biliyoruz ama eğlenmek için izlediğimiz programda, bu kadar saçmalığın olması, kurgunun bile cılkının çıkarılması... pöfff yaniii...!!! hakikatten gına geldi bana... o yüzden bıraktım.
Bir de o nurellanın selfie çeker gibi klip çekmesini görmemek için, hep geç açardım zaten..
Kendi kendine foto çeker gibi klip çekiyor kadın..! ama o metallica olayını görünce bir de her yerde.. işte o beni bitirdi.!
Ama şu dediğiniz gerçek olursa yani o cadaloz giderse... Özlem bile 1. olsa çok sevineceğim kesin.!!!

Aysegül ün kazanma sansı artık cok az bu noktadan sonra tepki cok aldı, zaten tarz olarak en iyilerden degildi su ana kadar. onun misyonu farklı.
Ben Aysegül ün bu yarısmaya bu ozellikleri bilinerek sokuldugu kanatindeyim. Bu yarısmada yarısacak kadar bu tarz ı var fakat bu kadar basından beri "benim elestiriye tahamulum yok" deyip, her kendisine bir sey soyleyene karsı devamlı tartısmaya gırmesi makine gibi saydırması ne kadar antıpati ceksede, reytingler icin hazine degerinde, butun bunlar bastan ongörülüp hesaba katıldı.

Aysegül ün torpille girmesinden cok ben onu yapım ekibinin bir parcası olarak goruyorum, orada görevini yapıyor.

Kızlar bu hafta gizem 6 aralıkta da Aysegül eleniyormus
Aysegülün elendiği gün 2 kez cekilmiş program. Bu hafta değil.

Gizem %99 eleniyor yarın, Haftaya ise henuz kesin olmasada Aysegül deniyor son gunlerde.

Bence bunu bayağı bir abartmışlar. Gizem Ayşegüle vuracak bir kıza benzemiyor.
Ayşegül döver onu yani.
Neyse yarın olsun da bakalım

Ne kadar dogru ne kadar uydurma bilemiyorum
Bende okudugumda sok oldum
Gizemde eli maşali aslinda aysegulden geri kalir yani yok

Bence bunu bayağı bir abartmışlar. Gizem Ayşegüle vuracak bir kıza benzemiyor.
Ayşegül döver onu yani.
Neyse yarın olsun da bakalım

Aysegül zaten cekilmek isterse, yapacakları 2 ihtimal var.
1. Aysegül ün yerine baska birisini cagıcaklar. (son elenen kisi)
2. Mevcut kalanlarla devam edecekler (yarısma suresi 1 hafta kısalacak)

Burada son elenen kisinin elenme gecesini yok sayıp, basa sarıp tekrar cekmek cok sacma dır. Aysegül ün koltugu bos olacagı icin yine baska birisi elenicegi icin 3 kisi kalacak, ve program yine 1 hafta kısalacak. bu yüzden 2 kere cekmek cok anlamsız, ayrıca tekrar cekim olursa aynı kıyafetlerlemi gelecekler, aynı seyleri mi soylicekler, puanlar aynı mı, ne kadar rol yapılabilir.

Haberler zaten tutarsız, bazı siteler 4 kisi ile final olucak bazıları 3 kisi ile olacak dıyor ayrıca.
Aysegül ü kimin dövdüğüde belli degil, Gizem mi, Sevgilisimi... Nuri Alço dovmus haberi cıkarsa sasırmam.

Son düzenleme:
Ne kadar dogru ne kadar uydurma bilemiyorum
Bende okudugumda sok oldum
Gizemde eli maşali aslinda aysegulden geri kalir yani yok
Neyse yarın olsun da Aysegül giderse söylentilerin doğruluğu anlaşılır. İnstagramda değişik yorumlar var hangisi doğru bilemiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…