- 18 Eylül 2013
- 1.929
- 973
- 178
Ikizler ve Aysenur sanırım. Cumartesi fragmanlarinda onların kafasında tac vardiKimler tac aldi kacirdim
Ikizler ve Aysenur sanırım. Cumartesi fragmanlarinda onların kafasında tac vardi
Ayşegüle nasıl bu kadar katlaniyorlar anlamış değilim. .ona en güzel cevabı özlem veriyor zaten.
Gizem elenicek dediler, istihbarat yanlıs mı cıktı acaba Aysegül mü gidecek dendi birileri lafı cevirmeye mi basladı.
Yanlıs bilgi aldık pardon demek yerine program tekrar cekildi Gizem degil Aysegül ü eledıler diye bir hikayemi uyduruyorlar yarın icin. Eger Aysegül yarın elenirse bu uydurma acıga cıkacak, (Aysegül ün elendigini bilemedikleri icin Aysegül rapor alıp ayrılmıs diye bir sey uydurdukları)
Gizem elenirse zaten ilk bilgiler dogru cıkmıs olacak son dolasan dedıkodular yanlıs cıkar.
Yanlıs ıstihbaratın mazereti yeni senaryo yazmakmı?
Yarın ki programın reyting ini artırmak icin kasıtlı servıs edilmis kolpa haberde olma ihtimali var.
Özlemi yollasinlar,özlemiiAyaegul eleniyormus şok oldum
Eskiden programlarin backgroundunda ne olur ne biter bilmiyoduk saf saf izliyoduk onumuze konulani. artik sosyal medya sagolsun ivedilikle ogreniyoruz her seyi..
Once gizem elenmis sonra cikan kavga dovus ve aysegulun rapor almasi uzerine tekrar cekim yapip aysegulu dehlemisler. Gizem haftaya gidiyor
Durust olsalar en azindan elemeler canli olur.. Ben de sıkıldım bu seri bitsin bi daha izlemem..Haklisin. Bu program bir de cok geriden geliyor bence. Boyle olursa duyulur tabi. Gerci tadi da cok kacti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?