- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.800
- 448
Bence Gizem gider Ayşegül zor ihtimalKızlar kızlar neredesinizYa Aysegül gidecek ya Gizem bakalım hangisi
Ben de Aysegülün gitmesini isterim ama bakalım Gizem gidecek gibi bence de.Bence Gizem gider Ayşegül zor ihtimal
Ben de Ayşegülün gitmesini istiyorum.. Öncedne belli olurdu artık değil mi kiBen de Aysegülün gitmesini isterim ama bakalım Gizem gidecek gibi bence de.
Bu hafta bir garip oldu. Önce herkes Gizem gidecek yazmış sonra Ayşegül gidecek dediler.Ben de Ayşegülün gitmesini istiyorum.. Öncedne belli olurdu artık değil mi ki
CiddimisizBu hafta bir garip oldu. Önce herkes Gizem gidecek yazmış sonra Ayşegül gidecek dediler.
Aysegülün gittiği hafta da 2 kez çekilmiş vs. Bu hafta gitmezse diğer hafta kesin Aysegül gidiyor ama.
Biz de öyle sanıyorduk canım da kendi isteğiyle elenecek dediler.CiddimisizAy çok sevindim.. Ben Ayşegülü birinci olacak sanıyordum
Kendi isteğiyle mi? Nura özeniyor herhaldeBiz de öyle sanıyorduk canım da kendi isteğiyle elenecek dediler.
İstemese birinci yaparlardı ama.
Kendi isteğiyle mi? Nura özeniyor herhalde
Erkek arkadaşı mı varmış ki onun
Erkek arkadaşı dayak atmış diyorlar ya onunla alakalı mıymış neymiş valla ben de tam bilmiyorum
Valla çok değişik dedikodular dolanıyor.Erkek arkadaşı mı varmış ki onunAy bence Ayşegül onu dövmüştür
Gizem korkar Ayşegülden yapmaz öyle şeyValla çok değişik dedikodular dolanıyor.
Gizem de elendiği gün Aysegüle vurmuş bir iki tane falan diyorlar. Gerçi ben inanmadım buna.
Bak senin dediklerin çıkıyor ciddimisinKızlar bugun elenen aysegul..
Çok tatlı demiAy banu alkan geldi yaa saka gibi
Gitsin de kulaklarımız dinlensin biraz.Kızlar bugun elenen aysegul..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?