Evet, Aysegül elendi ve ilk gelen istihbaratın (gecen pazar) yanlıs veya tahmin oldugu cıktı. Program 10 gun once cekildi ve ondan sonra bırkac gun cekılmedi program. Elemeye Aysegul ve Gizem in kaldıgı sızdı basına ancak ondan sonrası tufan, sanırım izleyicileri dısarı cıkartmaları kesin bilgi alamamalarında etkin olmus. Tahmini olarak Gizem dendi ilk seferlerde.
Programın tekrar cekildigi hakkındakiler dedikodu, benim dün soyledigim gibi basit bir spekulasyon gorunuyor. Bazı haber kaynaklarının yanlıs bilgi ye uydurma mazereti olmalı.
Ancak su olabilir. Program günü Aysegül elenmeye karar vermis kendisi bunu yapımcılarla paylasmıs olabilirde. Veya programcılar Aysegül e tembih de bulunarak elenecek sekilde davranmasını istemis olabilir (Cok tepki almasından dolayı)
Buna gore cıkmıs olabilir.
Aysegül ün olamayan sevgilisinden dayak yedigi yok, baska bir sıkıntıs varsa boyle durumda bile tekrar cekilmesine programın gerek yok. En dusuk puanı alıp elenmek istemistir Nur gibi. Ancak Nur dan farklı bunu caktırmamıstır.
Ben bu sefer program ekibinin haber sitelerini ve sostal medyayı ters koseye yatırdıgını goruyorum bu hafta. Dogruya dogru, iyi is cıkardılar bu hafta.