Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
İvana aysegüle yanlış anlama dedi ya nerdeyse özür dileyecekler.

Bence dayak yediği doğrudur o zaman. Yine ne dedilerse çıktı çünkü.

Kurgu murgu, orada cidden çok iyi giyinen kızlar var yalnız (tabi kendileri giyiniyorsa). Dün bir 5 dakika kanal d deki "Bugün Ne Giysem'e baktım da Ayşegül bile tarz göründü gözüme.

Nurum gelsin de bir gözümüz gönlümüz açılsın
Her geçen gün yeni kural koyuyor bunlar da.

Arkadaslar simdi okudum yazdiklarinizii aysegul gitmis gozumuz aydin.. ama bir kere daha bu showun planlanmis bir senaryo oldunu daha iyi anladim.. hepsi aysegul demis ? Onceden akillari nerdeydi bunlarin ? Ikinci kez cevirmisler ayni bolumu ? Ben nasil inanim simdi bunlara insanlari resmen enayi yerine koyuyorlar bence kalkmasi lasim bu programin

Evet, Aysegül elendi ve ilk gelen istihbaratın (gecen pazar) yanlıs veya tahmin oldugu cıktı. Program 10 gun once cekildi ve ondan sonra bırkac gun cekılmedi program. Elemeye Aysegul ve Gizem in kaldıgı sızdı basına ancak ondan sonrası tufan, sanırım izleyicileri dısarı cıkartmaları kesin bilgi alamamalarında etkin olmus. Tahmini olarak Gizem dendi ilk seferlerde.

Programın tekrar cekildigi hakkındakiler dedikodu, benim dün soyledigim gibi basit bir spekulasyon gorunuyor. Bazı haber kaynaklarının yanlıs bilgi ye uydurma mazereti olmalı.
Ancak su olabilir. Program günü Aysegül elenmeye karar vermis kendisi bunu yapımcılarla paylasmıs olabilirde. Veya programcılar Aysegül e tembih de bulunarak elenecek sekilde davranmasını istemis olabilir (Cok tepki almasından dolayı)
Buna gore cıkmıs olabilir.

Aysegül ün olamayan sevgilisinden dayak yedigi yok, baska bir sıkıntıs varsa boyle durumda bile tekrar cekilmesine programın gerek yok. En dusuk puanı alıp elenmek istemistir Nur gibi. Ancak Nur dan farklı bunu caktırmamıstır.

Ben bu sefer program ekibinin haber sitelerini ve sostal medyayı ters koseye yatırdıgını goruyorum bu hafta. Dogruya dogru, iyi is cıkardılar bu hafta.

Eleme anına gelecek olursak, Son 3 hafta Tugce nin mimlenmesi ve Nur un gitmek istemesi yuzunden. Gizem veya Aysegül ün juri karsısına cıkması biraz gecikti. Ancak bu hafta alternatifler daraldıgı ve Aysegül de en dusuk puanı alması yuzunden oy hakkı olmadıgı icin, Gizem in adının cıkması kacınılmazdı oylama sonunda.

Gizem ve Aysegül tarz olarak birbirine yakın seyrettiler haftalar boyunca, juri nin dediğı gibi. Nihayı kararı davranıs a gore verdiler.

5 eski yarısmacı konuk olacak dendi oylamaya katılacaklarını sanmıyorum cok yanlıs olur kutuplasma ve dostluk iliskileri yuzunden. Sanırım yorum yapacaklar kıyafetler ile ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…